Несподелена любов... Всичките ми увлечения до момента, всички опити да създам връзка, да се сближа с някого, влизат в тази графа. Четох за аспектите на Венера със Сатурн - нямам такива. Последният случай - писах си с един Риби, има страхотна усмивка, сближихме се много бързо и дори ми предложи да ми дойде на гости. Тази вечер в 23:23 му писах "пожелай си нещо", и той - "пожелах си момичето, в което съм влюбен да дойде да учи тук..."

WTF?! Влюбен в друга, а се занася с мен?! Предлага ми да дойде "да ме прегръща", а накрая ми отвърна: "всичко беше празни приказки, и двамата сме наясно от началото"... :73: Ами не, аз не бях наясно, харесах го, приятно ми беше да си говорим и да прекарваме време заедно, макар и виртуално. Стана ми толкова кофти, едва ли не - само си е губил времето с мен, писна ми да ме използват само за да лекуват раните си, писна ми да хабя енергията си за хора, които не го заслужават... особено за тия Риби..; (...Това е проклятие! Защо все попадам на хора, които не могат да ми отвърнат със същото - същия интерес, същото внимание, същите чувства... Знам, че вината отчасти е моя, винаги се саботирам самичка, но в крайна сметка решавам да си дам шанс, но на мен не ми дават такъв... Не искам да си повтарям колко неудачна съм и да се настройвам негативно, но за пореден път трябва да се изправя срещу факта, че никой не може да изпита нещо силно към мен...Чувствам се безсилна, не знам как да променя нещата.
Слънцето сега е в 7-я ми дом и пише, че чрез връзките, които създавам с другите хора, ще науча повече за себе си, но реално погледнато тези връзки ги няма, а само ...разочарования.
http://prikachi.com/images/690/4538690k.gifКато цяло по натал това тао с участие на ъглови положения, с управителите на 7, 4, 8, 11..
Няма да ти е лесно с мъжете. И в буквалния и в преносния смисъл.
Може ли някой да ми разясни защо няма да ми е лесно с мъжете - по думите на Крис?