Здравей Гост

Несподелената любов

• 197 Отговора
  • 30187 Прегледи
*

tanina80

Re:Несподелената любов
« Отговор #100 -: Февруари 08, 2011, 02:30:00 pm »
..., но трябва да си направя кафе, да си ударя един душ и да излизам, че в тази антардаша на венера дето влязох, купонджийската, най- ценният ресурс са времето и съня.. :-[
Добро утро  :blink:. Радваме се, че споделяш такива неща. Има нещо вярно във всичко това, но и на мен не ми е много ясно. Отивам и аз за кафенце, после детето, после на работа ...

*

missKapriz

« Отговор #101 -: Февруари 08, 2011, 03:36:03 pm »
И аз съм от "старомодните"-инициативата трябва да е на мъжа :08:
Не,че и аз не ги мога повечето "мъжки"работи,но хич и не се напъвам да ги върша.Слагам кадифените ръкавици,да ми се скрият хищните нокти и мъркам и мяукам дорде стане каквото аз искам,ама друг да го направи ;D ;D
Туй в любовен план де ;D,ако говорим за бизнес дела нещата са по-други-там няма мъже,няма жени

*

tanina80

« Отговор #102 -: Февруари 08, 2011, 04:01:26 pm »
И аз съм от "старомодните"-инициативата трябва да е на мъжа :08:
Слагам кадифените ръкавици,да ми се скрият хищните нокти и мъркам и мяукам дорде стане каквото аз искам,ама друг да го направи ;D ;D
Това каква Венера е? Скорпион, Телец ? Моята е от старомодните, но е РАК, и мисля нямам някакви хищни нокти за криене.

*

missKapriz

« Отговор #103 -: Февруари 08, 2011, 04:06:35 pm »
Венерата е в РАК.Хищното е от Лъва,когато е нужно излиза на бял свят.Има и Скорпионски акцент-Луната

*

tanina80

« Отговор #104 -: Февруари 08, 2011, 04:27:43 pm »
Венерата е в РАК.Хищното е от Лъва,когато е нужно излиза на бял свят.Има и Скорпионски акцент-Луната
Тъкмо щях да пиша за Лъв, изведнъж се сетих от къде са тия нокти ама късно  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #105 -: Март 09, 2011, 09:34:31 pm »
Едно и също ..... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Март 09, 2011, 09:44:52 pm »
Венера квадрат/опозиция с Плутон или Нептун са най-застрашените.

А не мислиш ли и за Сатурн , че би могъл да индикира несподелена любов? :rolleyes: :unsure:
Визирам аспект на Сатурн към Венера /конюкция/ особено... :rolleyes:

САША....... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Март 09, 2011, 09:46:19 pm »
А защо все повече си мисля , че не ВЕНЕРА ,  а Луната....,луната е по-сериозна причина за несподелена любов...Луна в аспект със Сатурн , с Плутон... :rolleyes:

И това не е за подценяване.... ;D ;D

*

123

• *
  • 230
« Отговор #108 -: Март 09, 2011, 09:48:56 pm »
А защо все повече си мисля , че не ВЕНЕРА ,  а Луната....,луната е по-сериозна причина за несподелена любов...Луна в аспект със Сатурн , с Плутон... :rolleyes:

Несподелена любов с майката ... бих отговорила на тези Луна в аспект със Сатурн, с Плутон ... поне по мойта карта и по ... , абе гадна работа е това несподелената любов и толкова  :P
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Март 09, 2011, 09:52:59 pm »

Несподелена любов с майката ... бих отговорила на тези Луна в аспект със Сатурн, с Плутон ... поне по мойта карта и по ... , абе гадна работа е това несподелената любов и толкова  :P

Не е непременно с майката.... ;D Но когато има аспект на сатурн с луната /без значение какъв е той/ , винаги се усеща фрустрация....

*

123

• *
  • 230
« Отговор #110 -: Март 09, 2011, 09:56:25 pm »
Не е непременно с майката.... ;D Но когато има аспект на сатурн с луната /без значение какъв е той/ , винаги се усеща фрустрация....

Мммм това е добре, преминаваме от астрология към психология  ;D, обичам да се мешат работите  ;D
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #111 -: Март 10, 2011, 02:27:11 am »
Аз съм човек със 100% несподелени любови - като се почне от 4 годишната ми платоническа любов към колега от университета - това е най-продължителното ми и несподелено влюбване, няколко други обекта /сред които испанеца, за който писах в този форум/  -силно желание и копнеж по тях, без да има взаимност. Винаги, когато харесам АЗ някой, не получавам същите чувства отсреща. Връзките, които съм имала са били основно на физическо ниво, без взиамност и топлота на чувствата. Имам силна Луна в Телец в опозиция с Плутон в Скорпион, ако по това се съди. Нямам напрегнати апсекти на Сатурн, нито пък на Венера.
Копнея да се влюбя и да е взиамно, но от опит знам, юе щом АЗ си харесам някой, просто е изключено да се получи....затова стигнах до извода, че си има хора и хора - такива, които постоянно са в дълги и сериозни връзки, и такива, които винаги са сами, като мен. Приемам го и давам напред. Какво да се прави..живот!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Март 10, 2011, 02:46:03 am »

Мммм това е добре, преминаваме от астрология към психология  ;D, обичам да се мешат работите  ;D

Това е супер! ;D
А добрия астролог е и психолог понякога...

Знаеш ли...имаш много проблеми...би било добре един по един да решаваш... :( ;) :blink:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #113 -: Март 10, 2011, 03:10:18 am »
Аз съм човек със 100% несподелени любови - като се почне от 4 годишната ми платоническа любов към колега от университета - това е най-продължителното ми и несподелено влюбване, няколко други обекта /сред които испанеца, за който писах в този форум/  -силно желание и копнеж по тях, без да има взаимност. Винаги, когато харесам АЗ някой, не получавам същите чувства отсреща. Връзките, които съм имала са били основно на физическо ниво, без взиамност и топлота на чувствата. Имам силна Луна в Телец в опозиция с Плутон в Скорпион, ако по това се съди. Нямам напрегнати апсекти на Сатурн, нито пък на Венера.
Копнея да се влюбя и да е взиамно, но от опит знам, юе щом АЗ си харесам някой, просто е изключено да се получи....затова стигнах до извода, че си има хора и хора - такива, които постоянно са в дълги и сериозни връзки, и такива, които винаги са сами, като мен. Приемам го и давам напред. Какво да се прави..живот!  :blink:

Не е хубаво да си създаваш модели на мислене от сорта на "  щом АЗ си харесам някой, просто е изключено да се получи ",
защото дори за в бъдеще да има предпоставки да се "получи" нещо, то може да не се реализира заради негативната ти
нагласа  ;) .

*

123

• *
  • 230
« Отговор #114 -: Март 10, 2011, 05:02:21 am »
Знаеш ли...имаш много проблеми...би било добре един по един да решаваш... :( ;) :blink:
И от къде да започна според теб?

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Март 10, 2011, 05:08:05 am »
И от къде да започна според теб?

От агресията...,която е складирана в теб.... :blink:Просто говори за нея...,не излизай с популистични обяснения за поведението си , чрез които търсиш оправдание първо за себе си...,а после от околните... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Март 10, 2011, 05:16:46 am »
Оправдания не търся ..., агресията си я изливам ежедневно и ежечасно ..., хич даже не си поплювам. Само малко се въздържам от време на време. Нещо за другите ми проблеми? Според теб?

Не е тук мястото... :blink: ;)...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Несподелената любов
« Отговор #117 -: Март 19, 2012, 12:00:49 am »
Несподелена любов... Всичките ми увлечения до момента, всички опити да създам връзка, да се сближа с някого, влизат в тази графа. Четох за аспектите на Венера със Сатурн - нямам такива. Последният случай - писах си с един Риби, има страхотна усмивка, сближихме се много бързо и дори ми предложи да ми дойде на гости. Тази вечер в 23:23 му писах "пожелай си нещо", и той - "пожелах си момичето, в което съм влюбен да дойде да учи тук..."  :'( WTF?! Влюбен в друга, а се занася с мен?! Предлага ми да дойде "да ме прегръща", а накрая ми отвърна: "всичко беше празни приказки, и двамата сме наясно от началото"...  :73: Ами не, аз не бях наясно, харесах го, приятно ми беше да си говорим и да прекарваме време заедно, макар и виртуално. Стана ми толкова кофти, едва ли не - само си е губил времето с мен, писна ми да ме използват само за да лекуват раните си, писна ми да хабя енергията си за хора, които не го заслужават... особено за тия Риби..; (...Това е проклятие! Защо все попадам на хора, които не могат да ми отвърнат със същото - същия интерес, същото внимание, същите чувства... Знам, че вината отчасти е моя, винаги се саботирам самичка, но в крайна сметка решавам да си дам шанс, но на мен не ми дават такъв... Не искам да си повтарям колко неудачна съм и да се настройвам негативно, но за пореден път трябва да се изправя срещу факта, че никой не може да изпита нещо силно към мен...Чувствам се безсилна, не знам как да променя нещата.

Слънцето сега е в 7-я ми дом и пише, че чрез връзките, които създавам с другите хора, ще науча повече за себе си, но реално погледнато тези връзки ги няма, а само ...разочарования.

http://prikachi.com/images/690/4538690k.gif

Като цяло по натал това тао с участие на ъглови положения, с управителите на 7, 4, 8, 11..
Няма да ти е лесно с мъжете. И в буквалния и в преносния смисъл.   

Може ли някой да ми разясни защо няма да ми е лесно с мъжете - по думите на Крис?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #118 -: Март 19, 2012, 08:23:05 am »
Либра, аз ти казах, само Скорпион ще те спаси. Разбира се зависи от цялата синастрия, но неговото Слънце в Скорпион може да разбере съвпадът ти Венера/Плутон и да оцени дълбочината на чувствата ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Март 19, 2012, 08:24:12 am »

Може ли някой да ми разясни защо няма да ми е лесно с мъжете - по думите на Крис?

Защото имаме квадратури между планети управляващи дома на връзките - 7-ми дом и дома на секса - 8 дом. При квадрати между 7-ми и 5-ти също е трудно. Но аз мисля, че единствено квадратурите не са причина за несподелена любов. те просто те карат да действаш и да бъдеш по нетърпелива. Все пак този съвпад на Марс и Слънце в първи дом може да те прави доста напориста, независимо, че на пръв поглед да не изглежда така, защото и Марс и Слънце са в заточение/падение. Обаче и съвпадът венера /Плутон си казва думата. Той дава много дълбоки чувства. Повечето хора се дистанцират от такава интимност особено в самото начало.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥