Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33338 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Юпитер в телец
« Отговор #160 -: Февруари 06, 2012, 10:59:27 pm »
Една Телкиня още на критичния градус на Юпитер си купи мобилен телефон за 500 лева „телецът е скаран с техниката" и сега не го ползва. Ама нали са алчни на притежания, при това модерни, а още повече лъскавки. Телецът е притежателска зодия, материалистична, но непрактична, за разлика от Дева и Козирог. Забелязала съм, че залитат по луксозни стоки, ама дали ще ги ползват, не е важно, важното е да си начешат притежателския инстинкт.
Аз въобще не съм така   Купувам само неща, които са ми наистина необходими. Не държа да са луксозни, важното е да ми вършат работа. Например сега си ползвам една нокиа вече шеста година и няма да го сменя за нов модел докато не се развали, не защото не мога да си го позволя, а защото съм свикнала с него и си ми харесва. Може би за това ми е повлияло слънцето ми в 10ти дом.
аа...и не съм скарана с техниката, дори напротив  ;) имам слънце и меркурий в опозиция с уран.

Ами може и да си изключение, зависи от другите ти аспекти. Аз съм възмутена, защото на тази мъжът и беше няколко месеца без работа и бяха материално затруднени. И като чух, че си купила телефон за 500 лева, който не ползва направо щях да падна и ведната започнах да ги обръщам в чифтове ботуши и обувки.  :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #161 -: Февруари 07, 2012, 08:16:37 am »
аа...и не съм скарана с техниката, дори напротив  ;) имам слънце и меркурий в опозиция с уран.

аа  :blink: ...още един Телец, който не е скаран тотално с техниката ~ с изгряващ Уран на Асцендента съм, с аспект Уран квинкокс Меркурий.

По темата: очаквам транзита на Юпитер сега през Телец (и 7-мия ми дом); ще се случи и интересна картинка към края на месец Март - едновременно ще имам възврат на Юпитер (съвпад с наталния Юпитер) и възрат на Венера (съвпад с наталната Венера)  :blink: /която управлява същия този 7-ми дом/. Звучи ми късметлийско  :mellow:,

Със сигурност "късметът" ще дойде с много бачкане ;D, защото Сатурн шества в края на 12-мия дом, ще пресече Асцендента и ще си иска своето...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #162 -: Февруари 07, 2012, 08:27:59 am »

ще се нахвърли върху СЛВ,

тр.Юпитер върху СЛВ при предишни такива съвпади,има ли събитийност- запомняща се
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #163 -: Февруари 07, 2012, 08:40:34 am »
Една Телкиня още на критичния градус на Юпитер си купи мобилен телефон за 500 лева „телецът е скаран с техниката" и сега не го ползва. Ама нали са алчни на притежания, при това модерни, а още повече лъскавки. Телецът е притежателска зодия, материалистична, но непрактична, за разлика от Дева и Козирог. Забелязала съм, че залитат по луксозни стоки, ама дали ще ги ползват, не е важно, важното е да си начешат притежателския инстинкт.  ;)

така е залитат към луксозни, отглеждам си рогатото в къщи, доволно и щастливо,не с една,а с две се поднови,откак влезе чичко дупитер в Телец и си е много на ти с техниката ,
три планети в Козирог-Сатурн,три планети в Телец, мечо Пух- Слънце/Юпитер казими в Телец
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #164 -: Февруари 07, 2012, 08:47:04 pm »
Аз също обичам лукса, но съм и доста практична и пестелива. Също карам с телефон от 4 години, и докато не се скапе няма да го сменя! И със сигурност няма да си купя прекалено скъп.
О, кажете нещо за тази опозиция на Юпитер спрямо наталния Плутон, че нещо взех да се притеснявам, че това ще развали магията..

« Отговор #165 -: Февруари 07, 2012, 09:55:22 pm »
Абе този Юпитер май никакви събития не дава при мен пък уж е в съвпад с 2 лични планети, че и на К4 в Овен е кацнал. Беше ретро - нищо, наталния го опозира Сатурн - нищо, тръгна директен - нищо, по-рано направи възврат - нищо. СЛВ е в неговия знак в 12 дом - нищо. Егати сухарската планетка начи  :thinking:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #166 -: Февруари 09, 2012, 09:34:55 am »
Абе този Юпитер май никакви събития не дава при мен пък уж е в съвпад с 2 лични планети, че и на К4 в Овен е кацнал. Беше ретро - нищо, наталния го опозира Сатурн - нищо, тръгна директен - нищо, по-рано направи възврат - нищо. СЛВ е в неговия знак в 12 дом - нищо. Егати сухарската планетка начи  :thinking:
Скоро ще направи опозиция с целия ми Скорпионски стилиум и след това ще премине МЦ.Почти успоредно във времето ми предстои тригон двукратно на транз.Уран с нат. Юпи Ще видим какво ще се случи и фиш за тото ще пусна за всеки случай
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Uran

• 6041
« Отговор #167 -: Февруари 09, 2012, 12:32:50 pm »
На мен ще ми допълни до голям квадрат наталното фикс тао. :-X

« Отговор #168 -: Февруари 09, 2012, 02:05:00 pm »
Транзитният Юпитер ми е в 9дом.Ще направи опозиция с Луна и Плутон.Прочетох,че и двата аспекта били дисхармонични.Може ли някой да сподели опит за тези аспекти?

« Отговор #169 -: Февруари 09, 2012, 06:30:09 pm »
   И аз очаквам развръзки, също ще опозира скорпионския стелиум и себе си съответно там, като едновременно с това транзитния Сатурн до към края на годината ще премине през Скорпион, та ще се получи нещо като размяна на постовете на Сатурн и Юпитер в натала, не съм засякла по кое време ще е точно - но очаквам развръзки - интересни при това  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #170 -: Февруари 09, 2012, 06:37:37 pm »
   И аз очаквам развръзки, също ще опозира скорпионския стелиум и себе си съответно там, като едновременно с това транзитния Сатурн до към края на годината ще премине през Скорпион, та ще се получи нещо като размяна на постовете на Сатурн и Юпитер в натала, не съм засякла по кое време ще е точно - но очаквам развръзки - интересни при това  :blink:

Дейзи, ти май имаше Венера в Скорпион. Сатурн в Скорпион ще ти я активира. Може много силно да ти се прииска да се обвържеш с някого сериозно. Струва ми се, че това ще бъде краят на връзката ти с твоя човек по твое решение. Сатурн в аспект с венера не търпи половинчати работи, а изисква поемане на сериозен ангажимент.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #171 -: Февруари 09, 2012, 06:48:21 pm »
  Е, то винаги е по мое решение, ако се отнася до него, той ще ме остави като сателит да се връткам цял живот около него и няма да ме пусне в свободна орбита. Ма нали съм милозлива и все се връщаме в кота нула....

« Отговор #172 -: Февруари 29, 2012, 05:13:16 pm »
Транзитният Юпитер ми е в 9дом.Ще направи опозиция с Луна и Плутон.Прочетох,че и двата аспекта били дисхармонични.Може ли някой да сподели опит за тези аспекти?
Понеже аспектът на тр.Юпитер/Луна е вече разсходящ ще ви напиша какво ми донесе.
Първо:много гаден емоционален период.Срещах неразбиране у околните,колкото и да се опитвах да опростявам нещата.Второ:майка ми преминава през ужасен период в живота си вследствие,който се отрази и на мен.Подкрепям я,давам и съвети,а всъщност аз не знам как да постъпя с живота си. :unsure:Аз съм тази,която е на кръстопът.И последното,което за капак освободи напрежението е,че се скарах с позната,заради сина ми.Поне да си заслужаваше,а причината е толкова проста. :-X
Та това ми донесе тр.Юпитер опозиция Луна.Какви ли ще ги сътвори с Плутон? :-\
п.п.Юпитер е У5 и Луна е У12;Юпитер е в 9дом,а Луната в 3дом.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #173 -: Март 01, 2012, 08:58:46 am »

и при мен на там отиват работите, преди дни прекоси МЦ - нищо. надали ще очаквам и при възврата му и опозицията му с У7.
ще наблюдавам обаче двама човека, които също ще имат възврат и на които май им предстои голямо издигане в кариерата, да видим какво ще стане.

*

Papy

• 4343
« Отговор #174 -: Март 01, 2012, 03:04:07 pm »
Тя темата си върви, аз си викам-а, в телец нищо кой знае какво нямам, освен един юлв, а пък то... Големият тригон юпитер-плутон-марс ми квадратира доста точно моя голям тригон слънце-марс-плутон...
Добре, че някой постна при хорарите, че го видях
Голяма съм шматка значи...не че знам какво да очаквам

« Отговор #175 -: Март 09, 2012, 10:18:50 pm »
И при мен скоро Юпи ще опозира  Скорп стилиум и след това Сатурн ще мине през него и И.Ц. направо ме е страх какво ще е.Венера Марс Мерк и Уран
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #176 -: Март 10, 2012, 10:58:29 am »
  Добре е да не забравим накрая да извадим равносметката от това, ее ще е след доста време, но ще е интересно ...при всяка как се е проявило.

« Отговор #177 -: Март 10, 2012, 02:16:23 pm »
  Добре е да не забравим накрая да извадим равносметката от това, ее ще е след доста време, но ще е интересно ...при всяка как се е проявило.
При теб кои Планети учавстват в стилиума?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #178 -: Март 10, 2012, 03:49:39 pm »
 Първо се започва от Вертекса /при мен си действа/,  Марс, Венера и Юпитер / Юпитер съвпад Нептун но вече в Стрелец/.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #179 -: Март 10, 2012, 04:46:10 pm »
разрових се назад да видя точно при предишния възврат какво е било. в деня на възврата е бил последния ми семестриален изпит за цялото следване в университета, на който слава богу не ме скъсаха щото бях на косъм. нищо друго значимо няма. бляк и юпитера ;D