Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33282 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Юпитер в телец
« Отговор #220 -: Април 24, 2012, 06:41:32 pm »
Шесто не ти трябва  ;D, обаче да не вземат да те изненадат с внуче?  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #221 -: Април 25, 2012, 10:14:09 am »
Юпитер мина през ИЦто преди седмица, както и очаквах - завърших си ремонта. Много съм щастлива! Сега тригонира натална Венера в 8ми, ама тр Венера разваля картинката като се квадратира сама от 5ти. Таман мислех да вляза в щастлив любовен период, нещо не се вижда на хоризонта.  :-[

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #222 -: Април 25, 2012, 12:25:08 pm »
предстои ми съвпад на транзитен Юпитер с Хирон.
какво да очаквам?

Портата на пепеляшка! :blink: ;)
Но забелязвам, че ако има дирекции...транзита му носи събития..,както и , ако е през кардинални точки...Иначе за мен Юпи е балон.... ;D

с дирекциите много трудно се оправям!
всъщност от къде се гледат в астрокома?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #223 -: Април 25, 2012, 12:32:51 pm »
Не знаех, че това се нарича "Портата на Пепеляшка". Тъй като на мен натално са един до друг Юпитер и Хирон, Юпитер като се завърна миналата година мина първо през съвпад със себе си и после съвпад с Хирон - това всичкото в 3ти натален. Мога да кажа, че се справих доста леко с труден период. Имаше и документи намесени и всичко се подреди много бързо. И чисто емоционално се чувствах подкрепена някак и мисля, че така се прояви аспекта. Другите две Юпитерови завръщания имаха по-материални измерения - пътувания, кариера. Това беше в по-духовен план и с Хирон там, мисля ми помогна да премина през този труден период с минимум белези.

Но Пепеляшкината порта не знам дали съм я отворила.  :blink: На мен транзитите на Юпитер ми се проявяват, дори да няма съпътстващи такива и прогресии. Може да е по-тихичко, но се проявяват, работят. Сега като се срещнат Юпитер и венера в 5ти мисля да имам едно забележително лято.  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #224 -: Април 26, 2012, 01:48:22 pm »
Aaa..това ли е тази прословута пепеляшкина порта...ами и аз да се готвя тогава! Юпитера прави след месец съвпад с натален Хирон в Телец и в същото време прави тригон към нат.мерк, който е У4,7 и е в съвпад с прогресивно МЦ!...Принц трябва да има! Ако сега няма принц..не знам кога!
  ;D
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Grace

• 2257
« Отговор #225 -: Април 26, 2012, 08:56:50 pm »
предстои ми съвпад на транзитен Юпитер с Хирон.
какво да очаквам?

Аз имах такъв съвпад преди около 2 месеца-транзитен Юпитер в съвпад с Хирон в 7-ми дом, едно голямо НИЩО! Даже ако не бяха на астроком персоналните прогнози които чета от време на време, нямаше да забележа съвпада. Имаше доста подробна интерпретация там в сайта за транзитен Юпитер съвпад Хирон, ако искаш потърси.

четейки ви, се върнах назад, за да проверя как се е отразил съвпада на тр Юпитер върху Хирон в 7-и дом. и...изненадано установих, че е съвпаднал с появата на нов човек/партнъор. Обаче ... има доста други съпътстващи значими транзити, та не знам доколко този е определящ. Просто ви го споделям като инфо, да имате едно наум.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #226 -: Април 27, 2012, 09:12:50 am »
Mayflower, мисля си, че транзитите на Юпитер винаги дават нещо, но за да говорим за нещо дълготрайно и значимо винаги трябва да има намесена транссатурнова планета или самия Сатурн. При теб, по повод на тр Сатурн през Асц, има ли развитие на връзката за която говориш или междувременно си я прекратила?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #227 -: Април 27, 2012, 10:15:41 am »
Аз абсолютно мога да кажа, че усещам въздействието на Юпитер в дома, в който е сега. От сравнително скоро се интересувам от астро по- задълбочено..така, че преди и да е имало влияние..не съм го усещала.. ;D

Винаги съм си била голям прахосник на пари и рядко съм имала заделено нещо на страна- от както Юпито е в телчето, 2ри- много ми е широко около връта, имам винаги достатъчно и ми остават и пари, а това за мен е тооолкова необичайно!! За пръв път ми се случва, разбирате ли- няма как да отрека този транзит. Но! Хороскопа ми по 9та хармоника ми дава слънце в Стреллееееец.... ;)

Другите транзити, които много, много усещам са транзитите на Сатурн ( аз имам 5 планети в Козирог в натала)

Чакам с нетърпение съвпада на Юпи с Хирон..и ще споделя тук как съм го изживяла. Има много подкрепящи аспекти за любовна среща (освен аспектите от предишният коментар- пр. венера е в точен съвпад с нат. слънце)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #228 -: Май 09, 2012, 12:32:19 pm »
преди 12 години при последния транзит на юпитер през 10-тия ми дом (и възврат към собствената си позиция) почина баба ми. транзитния слв е бил също в 10-ти дом.

сега юпитер отново е в 10-ти, транзитния слв е в четвъртия ми дом....почина другата ми баба.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #229 -: Май 09, 2012, 12:34:09 pm »
преди 12 години при последния транзит на юпитер през 10-тия ми дом (и възврат към собствената си позиция) почина баба ми. транзитния слв е бил също в 10-ти дом.

сега юпитер отново е в 10-ти, транзитния слв е в четвъртия ми дом....почина другата ми баба.

Моите съболезнования! Да почива в мир! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #230 -: Май 09, 2012, 12:36:07 pm »

Много съжелявам,Сладурка. :( Да почива в мир.
Разположението на тр.Юпитер и сев.възел в момента ми е точно,както при теб. :o

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #231 -: Май 09, 2012, 12:38:50 pm »
Благодаря Ви!

Не ми е ясно защо дава такова отражение - дали е от опозицията с наталния уран в 4-ти?! дали пък от опозицията с натален плутон в трети, който е У4 (но той е във везни така, че аспекта доста по-отдавна е бил активен), или съвпада със собствената му позиция в 10-ти?!?

*

Марая

• 28287
« Отговор #232 -: Май 09, 2012, 12:42:50 pm »
Благодаря Ви!

Не ми е ясно защо дава такова отражение - дали е от опозицията с наталния уран в 4-ти?! дали пък от опозицията с натален плутон в трети, който е У4 (но той е във везни така, че аспекта доста по-отдавна е бил активен), или съвпада със собствената му позиция в 10-ти?!?

Какви аспекти има към Нептун и Плутон? :rolleyes:
Баба по бащина линия ли е? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #233 -: Май 09, 2012, 12:57:13 pm »
да, по бащина линия. нептун е в стрелец така, че няма мажорен аспект към него. както писах минал е през опозиция с плутон, но отдавна, плутон е на 18 везни в трети дом.

транзитния слв (а при предишния случай юлв) е правел доста по-рано съвпад с нептун.

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Май 09, 2012, 01:15:30 pm »
да, по бащина линия. нептун е в стрелец така, че няма мажорен аспект към него. както писах минал е през опозиция с плутон, но отдавна, плутон е на 18 везни в трети дом.

транзитния слв (а при предишния случай юлв) е правел доста по-рано съвпад с нептун.

А нещо от типа на 20*...да се намира?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #235 -: Май 09, 2012, 01:47:12 pm »
нищо от типа на 20  :blink:
ето транзити и прогресии към датата на смъртта
« Последна редакция: Май 09, 2012, 08:19:27 pm от sladurkata »

« Отговор #236 -: Май 21, 2012, 12:19:34 pm »
С нетърпение очаквам тр.Юпитер съвпад Меркурий.Поне той дано реши да ме зарадва с някакъв "подарък". ;)

« Отговор #237 -: Май 21, 2012, 09:54:01 pm »
   И аз очаквам развръзки, също ще опозира скорпионския стелиум и себе си съответно там, като едновременно с това транзитния Сатурн до към края на годината ще премине през Скорпион, та ще се получи нещо като размяна на постовете на Сатурн и Юпитер в натала, не съм засякла по кое време ще е точно - но очаквам развръзки - интересни при това  :blink:

В момента тр. Юпитер и Меркурий ми са в точна опозиция с Венерата в 6-ти дом, а тр.Лилит съвпад с нат.Сатурн и пак опозиция с нат.Марс. Тези 2 дена бях в ужасно вътрешно напрежение...И това ми се отрази естествено на стомаха, стомаха ми е доста чувствителен и веднага реагира....Нервен. Иначе развръзката е почнала...приятелчето ме търси от време на време, за да провери дали има място още в мислите ми. Но нещо е изветрял от там. Успях да се откъсна от Парчето "Отвъд любовта"...с помощта на друг фен, макар че е само виртуален, но ми помогна ...

« Отговор #238 -: Юни 08, 2012, 08:02:13 pm »
С нетърпение очаквам тр.Юпитер съвпад Меркурий.Поне той дано реши да ме зарадва с някакъв "подарък". ;)

Отново нищо интересно. ;D Просто повишена контактност и така.
Не му остана много на Юпитер в телец. :blink: Надявам се в близнаци да е по-щедър.

« Отговор #239 -: Юни 09, 2012, 07:19:51 am »

Отново нищо интересно. ;D Просто повишена контактност и така.
Не му остана много на Юпитер в телец. :blink: Надявам се в близнаци да е по-щедър.

Юпитер е  щедър ,в  "раздаването" на увереност. :blink:Но когато "раздава" ,дава по много и в положителна ,и в негативна посока.
След като ти е направил съвпад с Меркурий тази година ,помисли не си ли станала по-уверена в мислите си,изказа,комуникациите и въобще във всички дела ,на които е сигнификатор Меркурий?!?
Виж как са поставени в натала ти Меркурий,Юпитер-знак,дом, аспекти и тогава "тръгвай" с голямата кошница за транзитите на Юпитер. ;)

Пешън,за това въобще не се бях замислила.Но си много права. :wub: