Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299140 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #1100 -: Юни 18, 2011, 09:24:04 pm »
не осъзнава, че такъв проблем съществува.
осъзнаването на проблема е половината път към решаването му ;)

Бягството от проблема също е временно решение...Игнорирането му като такъв.... :blink:

бягството от проблема не е решение, а отлагане и задълбаване /: често когато се "върне" ни сгромолясва много по-силно..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1101 -: Юни 18, 2011, 09:29:32 pm »
Когато проблемът се игнорира, той има свойството да се пренесе върху друг обект, който да го направи видим и дразнещ в нашите очи. И обикновено проблемът се приписва на човека, който го отразява.

Да речем, ще ни се да сме с нещо забележителни, респектиращи и велики, но вътрешното ни усещане е друго, това влияе върху самооценката и ни провокира все да се сравняваме с някой, който в нашите очи се прави на велик.

Съгласна съм с теб и между впрочем това нещо сякаш е бич в общуването както в реала ,така и във виртуала....
Това обаче е свързано с подсъзнанието ни , което в повечето случай е неразпознато...Стрериотипа на мислене , начина на общуване , слаба енергия...
С нищо не е по-полезен човек ,който избягва конфликтите , от онзи който ги създава ,както и от онзи който ги съсредоточава...
Това е характерно за определени астрологически фактори в/у които разсъждавам от много време...и извода ми е доста интересен.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #1102 -: Юни 18, 2011, 10:38:44 pm »
Много се радвам, че хората се занимават да правят форуми. Добре е да се подкрепи това младежко дръзновение. Всичко това работи в услуга на потребителите и за развитието на конкурентната среда в Интернет.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1103 -: Юни 18, 2011, 10:45:40 pm »
Много се радвам, че хората се занимават да правят форуми. Добре е да се подкрепи това младежко дръзновение. Всичко това работи в услуга на потребителите и за развитието на конкурентната среда в Интернет.  :mellow:

Ми на мен ми се струва , че астросайта има необходимост от *конкуренция*....В това число и вътрешната не е за подценява...

Там където няма движение всичко умира....Във фиксирана вода няма живи организми... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1104 -: Юни 18, 2011, 10:51:36 pm »
Във фиксирана вода няма живи организми...

пълни глупости - отвори си учебниците по биология!  блатата са пълни с живот!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #1105 -: Юни 18, 2011, 10:53:06 pm »

и рептили.  :mellow:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1106 -: Юни 18, 2011, 10:54:03 pm »

аха  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1107 -: Юни 18, 2011, 10:59:49 pm »

пълни глупости - отвори си учебниците по биология!  блатата са пълни с живот!

и рептили.  :mellow:

А в океаните има и планктон.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1108 -: Юни 18, 2011, 11:23:41 pm »

Никога не знаеш какво те дебне от блатото. Я Скорпион, я рептил. Змийската раса е по Скорпион.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1109 -: Юни 19, 2011, 12:02:15 am »
Фиксираната вода е застояла вода...Организмите които живеят в нея не могат да еволюират и да се развиват....Без движение и без въздух е невъзможно да има живот....Така , че в този смисъл ,нещо което не се развива е обречено... :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1110 -: Юни 19, 2011, 12:22:49 am »
Организмите които живеят в нея не могат да еволюират и да се развиват....Без движение и без въздух е невъзможно да има живот....

тъй лиииииии  ;D  и що говориш глупости?

ами като не може да се развива, защо тогава яйцата на жабата се развиват в попови лъжички и после във възрастни индивиди. има видове риби, които снасят яйца в блата и се развиват риби там. всички онези насекоми, които обитават блатата как се развиват...

и интересно ако нямаше еволюция в блатата кой знае сега какви киликанзери от неолита щяха да се разхождат из тях и производни на динозаврите...

и последно - ти си асцедент скорпион /демек застояла вода/ и твърдиш, че се развиваш... или си противоречиш...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1111 -: Юни 19, 2011, 12:28:41 am »
Потенциалът за развитие не се определя само от Асцендента, това го знаеш.  :wink2:

А в блатата живеят всякакви организми, всеки със своя уникален принос в общата еко система.
Не е ли хубаво да си жабка - крякаш си в блатото и само лапаш мухи?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1112 -: Юни 19, 2011, 12:32:14 am »
Потенциалът за развитие не се определя само от Асцендента, това го знаеш.  :wink2:

А в блатата живеят всякакви организми, всеки със своя уникален принос в общата еко система.

никъде не твърдя, че не е хубаво! просто обяснявам, че няма такова нещо като умряло блато и не трябва да има крайни изцепки и изказвания!

относно асцедента е същото!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1113 -: Юни 19, 2011, 12:35:57 am »
Ама аз не съм и казала, че твърдиш.
Просто давам пример от живота - такива жабки има много по блатата, живукрат си, мятат хайвер, никому не пречат, стига да не се вземат много насериозно и не си въобразят, че никой не може да лапа мухи по-виртуозно от тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1114 -: Юни 19, 2011, 12:47:01 am »

никъде не твърдя, че не е хубаво! просто обяснявам, че няма такова нещо като умряло блато и не трябва да има крайни изцепки и изказвания!

относно асцедента е същото!

Никой не може да казва какво и защо...Можем само да приемаме...закон на ВСЕЛЕНАТА! ;) ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1115 -: Юни 19, 2011, 02:29:54 am »
Не помня дали интересът ми към астрологията съвпада с намирането на сайта през 2002г.
Хареса ми интелектуалната и добронамерена атмосфера, макар и резервирана на моменти. Дори споровете бяха на едно по-друго градивно ментално ниво, не познах аналог в мрежата за дълги години напред.
Очевидно, че има пряка връзка със създателя...

Както всичко останало навън и тук настъпиха промени, поради големия, по естествен път производен интерес - заради засиленото предпочитано-дистанционно и стерилно (уж) общуване, породено до известна степен от липсата на емоционално-реалното или от удобството без да полагаш излишно усилие и загуба на време да общуваш по интересуващи те теми и материя.

Нещо като два паралелни свята, от които да вземеш най-доброто :blink: (Имаше и такъв филм за любителителите на Нептун :blink: - "Най-доброто от два свята", макар и с по друга тематика, но с общовалиден корен)

Вероятно има значение за трансформациите и на какво търсиш да те научат или да ти донесът :blink:, респективно за какво ще ползваш втория свят - за проекция на несбъднато от първия или от скука (и в първия). Следват търсене на утеха, споделяне, разбиране, после желание за изява, чисто материален интерес посредством реклама, замаскиран, но отново търсен паричен израз :blink:, по-рядко забавление.
И лека полека вируалът замества реала с всичките му несъвършенства, вместо изначалната идея за по-доброто от два свята :blink:, тоест обмен на знания, съпричастност, учене на уважение и възпитаване в добрата идея, дали като помисли, изказ или действие :blink:
Започнах да избягвам конфликта (и в реалността), защото считам че е лишено от смисъл в определени ситуации, по от полза е дистанцирането и концентрирането на енергия в полезността :blink:

Може би не разбирам делбата докрай, защото нямам какво да разделя в астрологичните си познания...или поне засега не запълвам липси от реалността. Разбира се, много неща ме дразнят, но гледам да не им обръщам внимание, а и съм особено благослонна (и пристрастна) към ума и способностите му (слабост), до степен да преглътна всичко отстанало, за сметка на елементарния разговор с вулгарен излаз :blink:

Ако няма друг начин, обаче след редица опити за превъзпитание, може би се налагат крайни мерки. Друг е въпросът, че аз с години мога да търпя и да чакам някой да се замисли и промени, друг път (по-рядко) съвсем на старта съм наясно, че няма защо да чакам ;D дълго, нищо че не са ми много мъдри крайните решения, когато засягат голяма група хора :blink:

Постът ми е явна проява на наталната ми характеристика, но пък може и за последно да послужи на някого...

Имате пълното и основателно право да не се съгласите с написаното и да ме оборите, както намерите за добре :blink:

п.п. Май нямам по-дълъг пост във виртуалната си история ;D Подразних се от Mayanna със същата опозиция на светилата в Козирог-Рак да пише повече от мен ;D ;D

« Отговор #1116 -: Юни 19, 2011, 06:22:51 am »
Извинете ме...., но нещо не схванах какви са тези блата тук, надскачащи се жабки и т.н..... Искам само да питам къде се загуби темата на Марая / Прогнозите на Марая 2011/ ... :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1117 -: Юни 19, 2011, 06:24:06 am »
Приказки си разказваме тук и притчи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1118 -: Юни 19, 2011, 06:27:47 am »
No za6to ne namiram temata_____?????????????

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1119 -: Юни 19, 2011, 06:29:06 am »
Питай Марая кой я е изтрил. Нямам представа какво е станало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.