Имам вИпросче 
Имам среща с един човек утре по работа. Аз днес му се обадих и това ни беше първият разговор.Може ли да се каже, че това е карта на "първата среща" един вид нашите отношения ще се определят от картата, когато съм му се обадила, а не когато ще се видим за пръв път. :lol: Утре, когато трябва да се срещна с него Луната е без курс 
Искам да дам обратна връзка - на испански фийдбек

.
Проведох по един повод 3 срещи. Които протекоха така:
1. Първата среща /лице в лице/, за която написах по-горе беше на Луна без курс. Този човек го харесах, но няма да имам в бъдеще отношения с него.
2. Втората среща с друг човек беше на Луна с курс, но в Скорпион и правеше единствено тригон към Марс в Риби. Но последния аспект й е квадрат с Венера - с този още по телефона реших, че не става, но отидох да го огледам.
3. Третата среща е с трети човек. Днес в 15 ч. Фиксирани оси /копиращи моите :93:/- дългосрочни отношения. Луна във Водолей с предстоящи секстили на планетите в Овен и никакви квадрати до напускането на знака.
Този човек е Скорпион с Луна съвпад на моя Меркурий. Чете ми мислите и говорим на един език. На всичкото отгоре има морал - Венера в Стрелец в секстил с Уран. И това е моят избор. Не съм натъманявала часа. Просто аз така го предложих и той прие.
Да поясня, че това не са blind dates