Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116220 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Карта на първата среща
« Отговор #160 -: Март 20, 2011, 12:07:29 am »
Среща с човек, близък ти по някакъв начин, който ще окаже влияние върху избраното от теб професионално поприще свързано с някакъв вид изкуство.

« Отговор #161 -: Март 29, 2011, 01:09:16 am »
Имам вИпросче  :-[

Имам среща с един човек утре по работа. Аз днес му се обадих и това ни беше първият разговор.Може ли да се каже, че това е карта на "първата среща" един вид нашите отношения ще се определят от картата, когато съм му се обадила, а не когато ще се видим за пръв път. :lol: Утре, когато трябва да се срещна с него Луната е без курс  :'(

Искам да дам обратна връзка - на испански фийдбек  ;D.

Проведох по един повод 3 срещи. Които протекоха така:

1. Първата среща /лице в лице/, за която написах по-горе беше на Луна без курс. Този човек го харесах, но няма да имам в бъдеще отношения с него.

2. Втората среща с друг човек беше на Луна с курс, но в Скорпион и правеше единствено тригон към Марс в Риби. Но последния аспект й е квадрат с Венера - с този още по телефона реших, че не става, но отидох да го огледам.

3. Третата среща е с трети човек. Днес в 15 ч. Фиксирани оси /копиращи моите  :93:/- дългосрочни отношения. Луна във Водолей с предстоящи секстили на планетите в Овен и никакви квадрати до напускането на знака.
Този човек е Скорпион с Луна съвпад на моя Меркурий. Чете ми мислите и говорим на един език. На всичкото отгоре има морал - Венера в Стрелец в секстил с Уран. И това е моят избор. Не съм натъманявала часа. Просто аз така го предложих и той прие.

Да поясня, че това не са blind dates  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #162 -: Март 29, 2011, 01:17:01 am »

2. Втората среща с друг човек беше на Луна с курс, но в Скорпион и правеше единствено тригон към Марс в Риби. Но последния аспект й е квадрат с Венера - с този още по телефона реших, че не става, но отидох да го огледам.

Да не е кон или автомобил ? Има ли лети джанти ? :haha:

*

Vision

• 3523
« Отговор #163 -: Март 29, 2011, 01:42:19 am »

3. Третата среща е с трети човек. Днес в 15 ч. Фиксирани оси /копиращи моите  :93:/- дългосрочни отношения. Луна във Водолей с предстоящи секстили на планетите в Овен и никакви квадрати до напускането на знака.
Този човек е Скорпион с Луна съвпад на моя Меркурий. Чете ми мислите и говорим на един език. На всичкото отгоре има морал - Венера в Стрелец в секстил с Уран. И това е моят избор. Не съм натъманявала часа. Просто аз така го предложих и той прие.

Да поясня, че това не са blind dates  ;)

кога ше пием блага ракия!??  ;D
а негова луна съвпад твой мерк по- скоро ти ще четеш/вербализираш неговите чувства и той ако е истински скорпион леко казано ще се изнервя..а марса му къде е на пилето, че ми се ходи на сватба!!  ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #164 -: Март 29, 2011, 01:51:25 am »
Не става въпрос за любовни срещи, бееее! Ееее, глей ги палавници такива! ;D ;D ;D

Той е роден няколко дни след мене, затова планетите с изключение на Слънцето и Луната са в същите знаци като моите. Човека е женен с деца. Аз таквиз не ги пипаааамммм!

Ония дето е Нр1 е още по интересен като синастрия, защото Луната и Венерата му са в съвпад с моето АС, но и той е зает вече  :-[ Пък Марсовете в кадрат.....с една гола Венера нищо не пра'им, братче!

;D ;D ;D

ПП

Малко си поправих аспектите в синастрията ни с Нр 1 ;)
« Последна редакция: Март 29, 2011, 01:57:43 am от Aurora Borealis »

*

Vision

• 3523
« Отговор #165 -: Март 29, 2011, 02:02:03 am »
Не става въпрос за любовни срещи, бееее! Ееее, глей ги палавници такива! ;D ;D ;D

Той е роден няколко дни след мене, затова планетите с изключение на Слънцето и Луната са в същите знаци като моите. Човека е женен с деца. Аз таквиз не ги пипаааамммм!

Ония дето е Нр1 е още по интересен като синастрия, защото Луната и Венерата му са в съвпад с моето АС, но и той е зает вече  :-[ Пък Марсовете в кадрат.....с една гола Венера нищо не пра'им, братче!

;D ;D ;D

ПП

Малко си поправих аспектите в синастрията ни с Нр 1 ;)

уважавам те заради много неща, болднатото е само едно от тях.. :kissd:

това потенциални купувачи на колата ли са, или??..ако е така, то имат ли значение наталните им конфигурации, или поне по- голямо значение от твоите или аз не съм в час за какво говорим..нали беше казвала, че продаваш кола, сега мерка още не е ретро...за това ли говорим??

« Отговор #166 -: Март 29, 2011, 02:16:27 am »
Не, не. За...един вид "работа" ги обхождам  ;D  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #167 -: Март 29, 2011, 04:04:38 am »
Не, не. За...един вид "работа" ги обхождам  ;D  ;)

този, скорпиона..шеф ли да ти става?!!..имаш ли представа за какво става въпрос тука.. :-X

...ти си знаеш де..а и ние имаме много рамена за реване.. :P

« Отговор #168 -: Март 29, 2011, 04:08:26 am »
този, скорпиона..шеф ли да ти става?!!..

нееее  :rolf:, ама не мога да кажа  :confuse3:

*

Vision

• 3523
« Отговор #169 -: Март 29, 2011, 04:14:05 am »
този, скорпиона..шеф ли да ти става?!!..

нееее  :rolf:, ама не мога да кажа  :confuse3:

..по- добре, че не можеш да кажеш, така въображението ми се развихря на мах..  :haha: :yahoo: :rakeattack:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #170 -: Март 29, 2011, 10:45:14 pm »
Какво ще кажете за тази карта...аз до колкото разбрах за тези карти се гледат У5, у7,у8...кардиналните оси, естествените сигнификатори Слънце, Луна Венера и Марс....а също по нататък видях че гледате и курса на Луната.....обаче как тълкуваме нямам идея :confuse3:

*

Uran

• 6041
« Отговор #171 -: Март 30, 2011, 01:25:11 am »
За "дискретна" лИбовна връзка създадена на раб. място ли говорим Саша? ;D
п.п.Може и иностранец да е? :blink:

« Отговор #172 -: Март 30, 2011, 01:30:52 am »
Мисля,че тази карта на Саша  излъчва много силно сексуално привличане - заради луната и марса и ......има шанс да е продължителна връзка - луна и марс тригон сатурн

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #173 -: Март 30, 2011, 02:31:41 am »
Цитат
За "дискретна" лИбовна връзка създадена на раб. място ли говорим Саша? 
п.п.Може и иностранец да е?

ами всъщност още няма връзка  ;D...и не е на работното място а по скоро на тренировки...аз много бих искала да има..ама не знам дали ще стане...а иначе и аз видях че кажи речи де що има планета е в 12  :confuse3:..Ако пък толкоз се налага...аз с тоз Уран на АСЦ не съм много дискретна ма ще се пробвам  ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #174 -: Март 30, 2011, 10:33:05 pm »
Леле объркала съм часа  :(..не е 8.00 сутринта а вечерта....
май вече не са много обнадеждаващи нещата...няма го съвпада Слънце Марс - Луна :'(

« Отговор #177 -: Април 04, 2011, 08:52:14 pm »
Защо последна? У1 (Венера) и У7 (Плутон) са в апликиращ секстил, Луната апликира към Венера, Меркурий е ретрограден. Сигурна ли си, че е последна? Не искам да давам "напразни" надежди. Опитвам се да гледам астрологически на нещата... Опозицията между Слънце и Сатурн може да показва пречки в романтичното общуване в момента. И с този пълен 12-ти дом (вкл. и Меркурий в него) - дали всичко вече е казано?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Април 04, 2011, 08:54:30 pm »
Последна среща по стационарно-ретрограден Меркурий, интересно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.