Страстна и желаеща и аз ще се пробвам на картата ти за първата среща.
Мисля, че е много хубава – Слънцето е в Овен, екзалте в 7 дом (по принцип ведическата астрология казва, че Слънце в 7 дом не е добре за връзка, но от опит, приятелките ми, които имат Слънце там всичките са много комуникативни). Допълнително Везни на асцендента – желание за връзка и Сатурн в асцендент – силен, ретро – моят натален сатурн на асц дават трудни ситуации, които ме учат на много разум и МНОГО ме пази от грешни решения, така, че мисля, че и в случая Сатурн ще е пазител.
Луната в Риби – много чувства, адаптивност, хората с Луна в Риби имат пророчески сънища, интуиция и т.н., предполагам и при вас ще има някаква такава ирационална връзка „необяснима”. Луната в Риби е и като попивателна за чуждите емоции. Имате си една хубава опозиция от марс в дева, ще има някакви „търкания”, но определено считам, че без опозиции хората трудно успяват да видят човека от среща. Може на моменти да се изтощавате емоционално, но Луна в Риби има много силна връзка с астралния свят, ще се възстановява сама.
Силен 7 дом определено – ще е странна, нетипична връзка (ама в БГ всичко е толкова типично, че дори да си позволиш мъничко своеВОЛИЕ, вече е нещо „странно”). Уран е много хуманен, идеалист по отношение на правото всеки да бъде себе си и си мисля, че Уран на купсидата на 7 дом + опозицията между Луна и Марс ще даде една връзка, която ще учи и двамави как да разбирате другия и как да балансирате.
Венера е в Телец, на трон, добре поставена е, дава всички шансове, за материално проявление на връзката Ви – дете, семейство, общ дом, нещо в реалността да бъде осъществено от вас.
Голям земен тригон – нищо , че е разходящ, все още се усеща енергията му. Интересното е, че е във водните домове – 12, 8, 4, които са начричани и домове на края. Мисля, си, че ще връзка, в която ще има формообразуване (по земя), но може би ще засяга главно емоциите и чувствата Ви (водните домове, а и Луна в Риби).
Аз отчитам Луната в случая, като по – важното светило, защото не вярвам, да сте светска двойка, която да заявява някакво социално присъствие (Ангжелина Джоли и Брат Пит бих ги разглеждала по Слънце). А и Плутон в Козирог в 4 дом, (отново връзката земя – вода) ме кара да мисля, че тази връзка е важна за душата не за демонстарция пред другите. Въпреки, че Слънцето в Овен, ще даде духът и енергията на огнената стихия, и мисля, че връзката няма да е тайна.
12-6 дом са засегнати от опозицията – ще Ви се промени и на двамата ежедневния ритъм.
Луната е в разходящ съвпад с Нептун, в Риби – много емоции и дълбочина, отново. Лично на моята Огнена Луна водната Луна не и харесва, но ти си слънчева Риби, би трябвало това + огненото Силно Слънце да те устройва като „емоционална среда на връзката”, а и да не забравяме, че асцендентът е във Везни, винаги ще може да комуникирате. Сатурн в 1 дом, ме кара да мисля, че тази връзка е някак „подарък” – научили сте си уроците, достатъчно зрели сте и сега Сатурн вече на ново ниво, че Ви учи на нови неща.
Във вселената няма нищо случайно, но все пак всеки от нас има собствена воля. Така, че това е моята интерпретация, може и да не е вярна, но е друг поглед, това, което аз ценя във форума - възможността да си свериш часовника.