Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116303 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Карта на първата среща
« Отговор #380 -: Април 25, 2012, 12:39:11 pm »
А на Слънцето и Марс секстилите с Луната не показват ли заинтересованост? Или просто по-слабичка заради минорния аспект?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #381 -: Април 25, 2012, 12:45:09 pm »
Показват :blink:. Слънце-Луна секстилът може да услесни много нещата, но ми се струва, че за мъжът има нещо покрито/8 домното Слъце в тригон с 12 домния Марс, диспозитор на АСЦ и Венера/ . Действително няма аспект м/у У1 и У7, жената определено търси нещо по-стабилно/Венера на МЦ в трин със Сатурн, тронова Луна/ .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #382 -: Април 25, 2012, 12:58:27 pm »
Ясно. Потайник някакъв.  ;D

Нептун обаче, У7, има аспекти и с женските, и с мъжките сигнификатори. Аз малко ги забърках каши, защото веднъж я виждам тази карта като натална, друг път я гледам като хорар.  :-[ Тъй като питанката е за среща сега през април, ще разбера скоро (надявам се) какво е произлязло.

П.П. На мен тия Слънце-Марс-Плутон в 8-12-4 ми изглеждат като тайни секс срещи зад затворени врати.  ;D
« Последна редакция: Април 25, 2012, 01:04:45 pm от Ronia »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #383 -: Април 25, 2012, 06:33:18 pm »
Ето я и моята първа среща, с настоящата ми връзка...
Какво виждате?

много квадрати и опозиции :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #384 -: Май 01, 2012, 12:58:02 pm »
Какво виждате?

Квадратурата показва действие... :blink:
В картата ти упр. на АСЦ е сатурн , който е в екзалтация и ретрограден. Това ме навява на мисълта, че не е любов от пръв поглед...,че сте се познавали . Луната е в критичен градус и аз я приемам за Сатурнова луна. Мисля, че като упр. на ДСЦ дава възможност за трайни и отговорни отношения.
Тази карта задължително се съпоставя с наталните карти на участниците във връзката... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #385 -: Май 01, 2012, 01:39:30 pm »
Какво виждате?

В картата ти упр. на АСЦ е сатурн , който е в екзалтация и ретрограден. Това ме навява на мисълта, че не е любов от пръв поглед...,че сте се познавали . Луната е в критичен градус и аз я приемам за Сатурнова луна. Мисля, че като упр. на ДСЦ дава възможност за трайни и отговорни отношения.
Тази карта задължително се съпоставя с наталните карти на участниците във връзката... :blink:

Честно казано, не сме се познавали от преди, но определено любовта дойде с времето, найстина не беше любов от пръв поглед.
Благодаря много за тълкуването :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #386 -: Май 01, 2012, 01:55:46 pm »
Какво виждате?

Честно казано, не сме се познавали от преди, но определено любовта дойде с времето, найстина не беше любов от пръв поглед.
Благодаря много за тълкуването :wub:

Ценностите са основното нещо , което е акцентирано в картата...Всичко минава през тях...Промяна в отношенията могат да станат причина и за сключване на брак...Мисля, че е възможно след узаконяване на връзката да се разгърне една по-силна, по-смислена и по-отговорна любов!
Късмет!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #387 -: Май 03, 2012, 06:43:20 pm »
...Промяна в отношенията могат да станат причина и за сключване на брак...Мисля, че е възможно след узаконяване на връзката да се разгърне една по-силна, по-смислена и по-отговорна любов!
Късмет!
Марая, за тази промяна в отношенията да не би да имаш впредвид, когато луната мине в 1 дом?

« Отговор #388 -: Май 04, 2012, 02:37:31 pm »
В тази карта кои са показателите за продължителност на тази връзка и в каква посока ще се развие тя......Луната правилно е в 9д/чужд град/,но  е с квадратури,че и опозиция към Плутон  :-\ , Слънцето и Марс са в разкошен земен тригон,и правят добри аспекти...http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_05_vali_pl.45315.23521.gif?24606
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #389 -: Май 12, 2012, 11:50:15 am »
Сатурн в съвпад с АС на първата среща,какво значи??

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #390 -: Май 12, 2012, 11:54:21 am »
Какво мислите за тази среща? Тези двамата живеят в различни държави и досега са имали само бегъл контакт чрез общи приятели по време на редките си визити в България, когато са се засичали, общо два пъти. Интерес има взаимен, но обстоятелствата са възпрепятствали развитие. Тази пролет ще прекарат една семица в общото им обкръжение, вероятно ще имат повече време заедно и момичето се интересува какви са перспективите. Аз се загледах в Слънцето върху Дсц с Юпитер, но търсех Венера/Марс или Венера/Слънце, а такива не виждам. Луната има аспекти, правих и синастрия и на момичето Имум е на Дсц на срещата, на момчето Луната е върху Марса на срещата и обратното - Марса му е върху Луната, но това е всичко, което успях да видя. Моля ви да погледнете.

По този хорар получих обратна връзка. Мирабела, права беше, никаква комуникация, тоест били са в някаква дискотека, нод е факто не са си дори засекли погледите, всеки с част от общи познати, но в срещуположни ъгли. Момичето е много разочаровано,но това е положението.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #391 -: Май 12, 2012, 11:58:31 am »
Какво мислите за картата на тази първа среща (предстои)? Аз харесах двата големи тригона, струва ми се, че смесицата вода/земя и малко въздух за разкош са предпоставка за добра основа. Асц в Дева ми е малко... не особено романтичен, но Дсц в Риби ми харесва, защото е романтичен. Слънцето ми се струва разгорещено в 8ми дом, а Телецът го приземява и може би няма да е само секс в главата му. Венера е на МЦто и за нея може би това ще е определяща среща, макар че в Близнаци може да е малко над нещата. Уран/Меркурий в 7ми в Овен ми изглеждат вълнуващи, може да се заформи гореща дискусия.  :P

Моля помагайте.  :blink:

Тази среща не се е състояла изобщо по независещи от участниците причини. Днес съм подпукала всички да казват резултати.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #392 -: Май 12, 2012, 12:30:45 pm »
Сатурн в съвпад с АС на първата среща,какво значи??

« Отговор #393 -: Май 12, 2012, 12:59:28 pm »
Милки, управителите на АС и DC вероятно са Венера и Марс, които нямат връзка помежду си в момента, само общ диспозитор. Меркурий в Телец - може да са си говорили за любов. Но след като Венера започне ретроградното си движение, ще завърши квадратура с Марс. В кои знаци са светилата? По-точно Луната, Слънцето е в Телец, предполагам. Ако има сходяща връзка между светилата, би могло да има взаимен интерес. Иначе, само с предстоящия квадрат Венера/Марс, може да възникне физическо привличане помежду им, което да не доведе до създаването на връзка. Сатурн близо да АС може да описва инициаторът на слещата като зряла и сдържана личност, или да показва някакви пречки пред него да встъпи във взаимоотношения с човека по DC-то. Ако искаш сложи карта.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #394 -: Май 12, 2012, 01:09:56 pm »
Аз сега четох за Сатурн в събитийни карти и на Асцендента пише, че може да отразява затрудненото изразяване, затрудненото външно проявление на емоции, чувства и т.н. Или затруднения в самото осъществяване на физическа (Асц) среща.

Правите ли синастрия между карта на първа среща и наталите на двамата? Аз сега се заиграх по една карта, която бях пускала тук и много неща взеха да ми се изясняват. най-вече защо тази среща се усети толкова интензивно. Изглежда, че Луната играе много ключова роля.

« Отговор #395 -: Май 12, 2012, 01:14:11 pm »
Да, то това са транзитите за деня.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #396 -: Май 12, 2012, 01:22:58 pm »
Да, точно така. Сега гледам как ще се развият нещата евентуално нататък, особено за дните около затъмнението. Интересно е.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #397 -: Май 12, 2012, 01:45:57 pm »
Мерси Мирабела и Рони,всъщност тази важна,съдбовна среща ще бъде днес.Може би бързам,напрегната съм и за това направих картата преди още да сме се срещнали :-[
Това е човекът, с който си пиша от 5 години,той снощи се върна от САЩ,за да води някакви имотни дела.Още днес сутринта ми се обади и се разбрахме за тази вечер в 18ч.

Толкова ми е напрегнато ,че едвам чакам.
Ето картата на предстоящата среща+втората карта е неговата натална със предстоящата среща/вътрешен кръг негов/.
« Последна редакция: Май 12, 2012, 01:56:43 pm от Milkyway »

*

Asol

• 4140
« Отговор #398 -: Май 12, 2012, 02:10:14 pm »
Милки, а ще може ли да качиш отделно неговата карта, че тези синастричните от астрокома не им се виждат някои неща ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #399 -: Май 12, 2012, 02:13:59 pm »
Ето неговата карта: