Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116229 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #440 -: Юни 10, 2012, 07:25:55 pm »
Пускам една карта на моя позната, за който има желание...

За момента взаимоотношенията според нея са на ниво "приятели за по бира". Тя определя срещата им като съдбоносна, защото се срещат в ноща на Велика събота в храм...

*Възможно е часът да не е точен и да има разлика от 5-10 мин.

Благодаря :blink:
« Последна редакция: Ноември 16, 2012, 05:09:16 pm от romantica »

« Отговор #441 -: Юни 10, 2012, 07:49:48 pm »
Мисля, че ще продължават с бирата. Обзалагам се, че с този воден Меркурий разговорите на по едно питие вървят много добре. ;) Струва ми се, че овненското Слънце и водолейската Луна имат нужда предимно от приятелство и много свобода. След бирата може и да прескочат до леглото, но сякаш неангажиращата връзка е по-добрата формула за тях.

« Отговор #442 -: Юни 11, 2012, 07:18:27 am »
Благодаря ти :wub:
На мен много интересна ми се стори на мен опоз. СЛВ-Венера...

Лелеее, какви ги пиша рано сутрин...  :57:
« Последна редакция: Юни 11, 2012, 11:07:47 am от romantica »

*

Stella

• 7765
« Отговор #443 -: Юни 11, 2012, 08:36:34 am »
При ретроградна Венера и критични Луна и Юпитер, последният готов да излезе от Н5 и при разпадащ се тригон на транзитен Юпитер с натален Уран (в 9-ти дом) - щастливия случай,  се запознах с един италианец от Генуа. Малко преди това транзитен Нептун върху наталния ми Меркурий - У7,9 е тръгнал ретроградно. Нептун управлява - Меркурий У7,9. Транзитното Слънце е точно върху десцендента ми.

При синастрията - тригон на Слънцата - негово Слънце на моя десцендент - Близнаци.
Негов Марс в съвпад с моя Юнона (съпругът ми имаше Марс в/у Юноната ми) - Брях! Оказа се, че действа.
Негови Слънце, Луна и Меркурий в мой 7-ми дом. негови марс, Венера и Уран в моя 8-ми дом. негов Сатурн в мой 1 дом.
Негова Венера е в точен съвпад с моя Вертекс. Хубав мъж е!  ;D

« Последна редакция: Юни 11, 2012, 08:56:46 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #444 -: Юни 14, 2012, 09:28:12 am »
Какво ще кажете за тази карта?(само часът ме притеснява-може да има разлика от 5мин.,но не повече)Срещата бе между мен и един господин,който се надявам да ми помогне във връзка с започване на  работа. :blink:

« Отговор #445 -: Юни 17, 2012, 09:58:08 pm »
Добър вечер,момичета
 щастлива ще съм да хвърлите поглед върху картата на една среща от тази вечер.Нямах очаквания,нали съм влюбена в друг,но господинът ми направи много хубаво впечатлеие,галантен,забавен,за няколко  часа забравих тъгата си по мъжът Х,успя да ме поразсее и прекарах хубаво.Дали има интерес към мен или просто иска приятелство?
благодаря ви предварително

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #446 -: Юни 18, 2012, 03:57:39 pm »
Любопитка,

Честно казано гледайки картата в момента ми се струваш някакси раздовена в чувствата си, видно е че си влюбена в друг обаче/на Луната и предстои съвпад с У5, който е ретро, пък е и в съвпад с ЮЛВ/, той от друга страна изглежда ентусиазиран и според мен има интерес към теб, но може да се окаже нетраен, нещо в последствие да го отдръпне, разочарова/Юпитер квадрат Нептун/ . М/у сигнификаторите ви няма аспекти и за момента не ми се струва, че би имало някакво развитие .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #447 -: Юни 18, 2012, 09:17:57 pm »
  Искам да постна карта на първа виртуална среща, взех часа в момента когато аз съм отговорила. Иначе той ми писал края на месец януари, но първия контакт беше на датата, с която е построена картата - виртуален. Мирабела, ще се радвам да прочета твоя интерпретация  :wub: Пък и всяка друга интерпретация е добре дошла. До сериозна връзка не вярвам да стигнем, но знам ли. Иначе имаме уговорена среща - ако всичко върви по план ще е скоро, ако се разминем ще се видим евентуално след 2 месеца някъде...Пък знам ли - може всичко да е само бутафория и наши си копнежи, виртуални...

Забравила съм да дам обратна връзка  :-[ - реалната среща се състоя,  господинът се постара да изпълни всичко за което сме говорили в смисъл нещата се случваха леко, беше обмислил всяка своя стъпка, но някак неусетно го поднасяше. Върнах се доволна и щастлива. Сега продължаваме виртуално - но някак си нещата заглъхнаха, но си имаме уговорка, за която вече 1 месец измина. Аз бях инициаторът на тази среща...Исках да знам че срещу мен седи реален човек. Разминавката беше в годините  ;D му...И на виртуално ниво общуването ни е съвсем различно - чисто младежко, а реално аз наистина се усещах като жена и силното му мъжко присъствие...Ето за желаещите да направят сверка. По-сериозни отношения - просто не смея да си мечтая   :-[ - каквото това.

« Отговор #448 -: Юни 24, 2012, 07:52:22 pm »
Ще ми кажете ли нещо интересно за тази карта на първа среща-18.10.2011 Варна 8:40 сутр.:'( . Тао тригон, развитие? Вече съвсем се опетлах :(Благодаря.
« Последна редакция: Юни 25, 2012, 05:11:16 am от gergina »

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #449 -: Юни 24, 2012, 09:47:09 pm »
Аз съм начинаеща и тепърва навлизам из дебрите на астрологията, и не бих могла да дам мнение, но се включвам да ти каже, че трябва и точен час на срещата да напишеш.

« Отговор #450 -: Юни 25, 2012, 05:14:55 am »
Благодаря  anili, тъкмо си редактирах и видях поста ти :blink: 8:40 сутр. разлика +- 5 мин.

« Отговор #451 -: Юни 25, 2012, 03:37:26 pm »
Ще ми кажете ли нещо интересно за тази карта на първа среща-18.10.2011 Варна 8:40 сутр.:'( . Тао тригон, развитие? Вече съвсем се опетлах :(Благодаря.

Ето картата на първата ви среща.
Ти (жената) си представена от Луна и Венера. Той е Слънце и Марс. Венера и Луна в хармоничен аспект помежду си (тригон) и във водни знаци говори, че си чувствителна, чувствена натура, търсеща дълготрайно партньорство, преданост, отдаденост, романтика. Готова си да започнеш сериозна връзка, настроена си тъкмо на тази вълна. Слънце във Везни и Марс в Лъв го описват като приятен, сексапилен джентълмен, способен да омае лесно всяка жена, чаровник и половина. Дотук всичко е 6. Кофтито в тази история е, че Венера и Марс са в сходящ квадрат, както и Луна и Слънце. Като личности изглежда, че не си подхождате идеално. Предполагам, че помежду ви мигновенно се е зародило силно физическо привличане, което обаче изглежда, че създава повече напрежение и неудовлетворение. С Уран в 5-тия дом е възможно да поддържате (романтична връзка) и комуникация от разстояние, което още повече нажежава страстите ви, увеличава желанието това привличане да бъде консумирано.
Не ми изглежда като карта на хармонична връзка. По-скоро дори бих заложила, че помежду ви няма връзка, ако е имало нещо, е било предимно секс. Но познанството ви не би трябвало бързо да се разпадне, напротив. Фиксирани знаци на АС/DС предполагат, че ще се навъртате наоколо за по-дълъг период от време.
Слънце излиза от съвпад със Сатурн в 12-тия дом. Дали преди запознанството с теб той не е приключил дългогодишна връзка? Луната е в квадратура със Сатурн в рамките на знака. Може би разочарованието ти е едно от последствията от тази негова връзка.

« Отговор #452 -: Юни 25, 2012, 07:36:10 pm »
Благодаря Мирабелла, Това е невъзможна любов :'(. Болезнено физическо привличане от моя страна, а отсреща не зная как е, но се надявам да е същото :-X, защото се чуствам ужасно зле на моменти :(. Има приключване на 5 год. връзка по 6 дом, но не зная от какъв характер е била и не мога да попитам :-\
« Последна редакция: Юни 25, 2012, 07:51:29 pm от gergina »

« Отговор #453 -: Юли 01, 2012, 02:47:23 pm »
Момичета здравейте,качвам тук една карта на първа среща от петък...щом видях човека,изпитах стрхотно привличане към него,но не сексуално,въпреки,че той е много секси....необяснимо ми спря сърцето,срещата може никога повече да не се повтори,но ми е интересно какво ще кажете вие.После ще споделя,при какви обстоятелства се запознахме с господина  ;D
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #454 -: Юли 01, 2012, 03:00:25 pm »
АС е в Дева и се управлява от Меркурий в Лъв и 11-тия дом на картата. Марс е в 1-вия дом.
Дева и Меркурий - неща, свързани с ежедневие, здраве, хранене, хигиена, трудови дейности, административни институции, обществено полезен труд, домашни животни;
Меркурий в Лъв - нещо, свързано с имиджа или творческа дейност;
Меркурий в 11-ти дом - свързано със свободното време, клубове по интереси, интернет комуникация;
Марс в 1-ви дом - физическа дейност.
Във фитнеса? Или ти е помогнал да носиш нещо тежко?
Може би греша. Може би Марс в 1-ви дом по-скоро описва теб като двигател на запознанството ви. Ако изключим Марса, остават Девата и Меркурий в Лъв - в магазин за дрехи, бижута, козметика, парфюми, фризьорски или козметичен салон?
Оста АС/DC попада в мутабелни знаци, което не е признак за особена стабилност, но пък между У1 и У7 предстои секстил, между Луна и Слънце - тригон. Би трябвало да се видите отново, т.е. да има продължение.
« Последна редакция: Юли 01, 2012, 03:56:55 pm от Mirabella »

« Отговор #455 -: Юли 01, 2012, 04:49:39 pm »
 ;D благодаря Мирабела,не е във фитнеса ,но е свързано с спорт.Инструктор ми е по пилотиране ;D.Аз съм по високия адреналин...Той ме избра от групата,аз не съм инициирала нищо,обаче комуникацията е страхотна,добър тандем сме :P,и честно казано направо си флиртуваме....вероятно е да има продължение ,защото ще ме тренира по парашутни скокове- по негово желание,а и имам още уроци по летене....стана ми интересно,затова и качих картата
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #456 -: Юли 01, 2012, 06:42:01 pm »
Момичета все се каня да попитам за тази карта която е на първа среща на предишната ми връзка
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #457 -: Юли 01, 2012, 07:12:00 pm »
Съжалявам, че не познах, Илияна. Не видях Уран да е забъркан с АС-то. Комбинацията Марс/Уран би говорила за екстремни спортове. Супер! Дано връзката ви се развие. Мисля, че в картата има показатели за това.

По картата на Самоела.
Осита АС/DC са във фиксирани знаци - добре, един признак, че сигурно не е била еднодневка. Управителят на АС Марс е в 10-ти дом. Служебна среща или в публична институция? В Дева отговаря на административна институция или по работа. Управителите на оста АС/DC са в един знак, но не са завършили съвпад, тъй като Марс е напуснал знака преди Венера да е успяла да го стигне. Между Луна и Слънце също липсва мажорен аспект. Разминали сте се? Единият от вас (Марс) е имал планове и не ги е пожертвал заради другия? За да стигне изобщо до Марс, Венера трябва да мине през Сатурн. Единият от вас е бил вече обвързан или скоро след познанството ви е започнал/подновил сериозна връзка/брак? Друг вариант е и другият от вас да е имал служебни задължения, които да са го възпрепътствали. Но Луната, бидейки в Козирог, е пренесла светлина между Венера и Марс. Може би това е потвърждението в картата, че сте имали връзка все пак, може би не за дълго време (макар че дълго е относително понятие).

« Отговор #458 -: Юли 01, 2012, 07:20:03 pm »
Бихте ли интерпретирали карта на първа среща  ,но делова ,относно работа.Благодаря ,предварително. :blink:

Фиксирани знаци на AC/DC е добре - трайно партньорство. Но май ще ви се наложи да дялкате трески, разногласията може би са ви присъщи - между управителите на АС и DC предстои квадратура. Луната също ще завърши квадратура със Сатурн. В 1-вия дом на сатурновата личност намираме Нептун, Сатурн е ретрограден. Сатурновата личност може да не е сигурна в себе си, да не е решила твърдо да прави бизнес със слънчевата личност или да поскрива нещо. Ако оста 2/8 дом и в този тип карти отговаря за финансите, Марс във 2-ри дом може да говори за рисковано начинание от финансова гледна точка. Оста 4/10 ти дом би трябвало да отговаря за изхода, успеха на начинанието. У4 и У10 са в квадратурни знаци - възможно е целите, които гоните да не са добре съвместими. Венера е ретроградна, няма да успее да завърши съвпад с Юпитер. Успехът на общия ви бизнес може да се забави. Луна в съвпад с Меркурий, Меркурий в секстил с Марс - предстоят ви още разговори, но заради квадратурата между У1 и У7 си мисля, че трудно постигате единомислие.

Това са само мои предположения.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #459 -: Юли 01, 2012, 07:52:43 pm »
Съжалявам, че не познах, Илияна. Не видях Уран да е забъркан с АС-то. Комбинацията Марс/Уран би говорила за екстремни спортове. Супер! Дано връзката ви се развие. Мисля, че в картата има показатели за това.

По картата на Самоела.
Осита АС/DC са във фиксирани знаци - добре, един признак, че сигурно не е била еднодневка. Управителят на АС Марс е в 10-ти дом. Служебна среща или в публична институция? В Дева отговаря на административна институция или по работа. Управителите на оста АС/DC са в един знак, но не са завършили съвпад, тъй като Марс е напуснал знака преди Венера да е успяла да го стигне. Между Луна и Слънце също липсва мажорен аспект. Разминали сте се? Единият от вас (Марс) е имал планове и не ги е пожертвал заради другия? За да стигне изобщо до Марс, Венера трябва да мине през Сатурн. Единият от вас е бил вече обвързан или скоро след познанството ви е започнал/подновил сериозна връзка/брак? Друг вариант е и другият от вас да е имал служебни задължения, които да са го възпрепътствали. Но Луната, бидейки в Козирог, е пренесла светлина между Венера и Марс. Може би това е потвърждението в картата, че сте имали връзка все пак, може би не за дълго време (макар че дълго е относително понятие).

БЛАГОДАРЯ ТИ Мирабела връзката продължи 3 години и заради служебни ангажименти приключи и отново бе много права..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК