Някоя от съфорумничките, която разбира повече трябва да я погледне. Аз не разбирам, но мисля че НЕ се разглежда като хорарната, в карта за среща понякога се гледат Слънце и Марс за мъжа и Луна и Венера за жената. Също единият може да се опише от АСЦ а другия от ДСЦ
Ако погледнем първата ти карта, Венера в седми дом сигурно те описва като търсеща любов и нещо сериозно, но пък това май е ретро Венера в Близнаци, а в тоя знак Венера е най-повърхностна (според мен) докато Марс в Дева е по-практичен и улегнал? Също и Луна е в Близнаци, търсеща комуникация, разнообразие
Юпитер и Меркурий ще направят съвпад в Телец, в 6ти дом, кой знае пък може и да се срещнете на живо.
Четири от планетите, които могат да ви опишат се намират в 6ти дом, който се свъзрва със :
ШЕСТИ ДОМ
Здраве, служба, болести, начин на хранене, лекари, колеги, домашни животни, уреди, инструменти, изпити за квалификация, занаят, чиракуване, професионални училища, търговия на дребно, гардероб, шкафове, ветеринарен лекар, климат, време, диети за отслабване
може би нещо такова ви свързва..
Това е интерпретация на прима виста, тъй че въобще не я взимай на сериозно :blink: