Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116198 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #420 -: Май 16, 2012, 09:46:51 pm »
  Искам да постна карта на първа виртуална среща, взех часа в момента когато аз съм отговорила. Иначе той ми писал края на месец януари, но първия контакт беше на датата, с която е построена картата - виртуален. Мирабела, ще се радвам да прочета твоя интерпретация  :wub: Пък и всяка друга интерпретация е добре дошла. До сериозна връзка не вярвам да стигнем, но знам ли. Иначе имаме уговорена среща - ако всичко върви по план ще е скоро, ако се разминем ще се видим евентуално след 2 месеца някъде...Пък знам ли - може всичко да е само бутафория и наши си копнежи, виртуални...

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #421 -: Май 16, 2012, 10:00:25 pm »
Извинявам се, Мирабела, това съм го пропуснала.

« Отговор #422 -: Май 17, 2012, 09:31:47 am »
  Искам да постна карта на първа виртуална среща, взех часа в момента когато аз съм отговорила. Иначе той ми писал края на месец януари, но първия контакт беше на датата, с която е построена картата - виртуален. Мирабела, ще се радвам да прочета твоя интерпретация  :wub: Пък и всяка друга интерпретация е добре дошла. До сериозна връзка не вярвам да стигнем, но знам ли. Иначе имаме уговорена среща - ако всичко върви по план ще е скоро, ако се разминем ще се видим евентуално след 2 месеца някъде...Пък знам ли - може всичко да е само бутафория и наши си копнежи, виртуални...

Управителите на оста AC/DC са в сходящ тригон - благоприятна констелация за продължавана не взаимоотношенията и задълбочаването им. Струва ми се, че личността, която първа е започнала контакта (Венера), продължава да бъде по-активната страна, защото Венера е ъглова, в сходящ съвпад с Юпитер (Венера се чувства щастлива от новото познанство), а другата личност е представена от ретроградна планета - Марс. Тя/той може да е по-нерешителна и колеблива относно взаимоотношенията, т.е. това си ти, както разбрах при втория прочит на поста ти. Светилата са в квинкоксни знаци - може би физическото привличане тук надделява над личностното. Венера - значи той, щом пишеш, че ти си му отговорила, може да се окаже по-нетърпеливата, склонна да проявява ревност и да търси и физически контакт (заради сходящия квадрат с Плутон). Луната е добре поставена в Лъв - би трябвало да говори за връзка, в която си играета като малки деца, откривайки правилата на играта. Липсват й сходящи аспекти в момента. Предстои й само един - секстил със Сатурн. Така че предполагам, че работата ще се развива бавно, но надявам се в посока на заздравяване на взаимоотношенията.

« Отговор #423 -: Май 17, 2012, 10:39:35 am »
Добре заварили и добър ден.Стана ми много интересна темата,и ще съм ви благодарна да погледнете една карта на първа среща-състояла се преди 6 м.За 6 месеца с господина се срещаме и разделяме,мразим се и се обичаме..в момента пак не си говорим.Познаваме се от 6 години и очаквах ,че ще е само секс,обаче нещата изляоха от контрол...До днес не мога да намеря обяснение как се случи така-той не е мой тип,ако някой ме беше казал ,че така ще стане,нямаше да ида на срещата,но отидох...Какво да ви кажа"не се гаси ,туй що не гасне". ;D.благодаря ви

« Отговор #424 -: Май 17, 2012, 11:49:20 am »
Предполагам, от опозицията между управителите на оста АС/DC - Меркурий и Юпитер идва тази динамика в отношенията ви. Опозицията е аспект, т.е. взаимодействие - взаимен интерес не ви липсва, обаче тъй като е напрегнат аспект, липсва разбирателство, хармония, стабилност. А сексуалното привличане си личи по сходящата квадратура между Венера и Марс. Венера често описва жената, т.е. теб. Венера в Скорпион те описва като много страстна и желаеща да получиш всичко от него, пълно отдаване. Той пък е Марс в Лъв - няма да отстъпи лидерската си позиция на теб, все той желае да командва парада. Има сходящ тригон между светилата. Не ми изглежда зле работата, поне на теория. Би трябвало да се получи повече от вашата "любов-омраза". ;)

« Отговор #425 -: Май 17, 2012, 12:50:29 pm »
Благодаря Мирабелла,
ние имаме еднакви интереси-четем еднакви книги,говорим за ценни за двамата неща-все едно разговарям със себе си.Може да е смешно ,но  си четем приказки за лека нощ....Но ако се заговорим за нещо елементарно-например мусака или пиле с картофи е по вкусно-става ад...никой не отстъпва,стига се до скандали .Вероятно изпитва нещо към мен,щом си спомня какви обувки съм носила,когато сме се запознали,какви цигари съм пушила,за преди 6 год е впечатляващо...Изобщо лИбоФ ли е,война ли е-сама не знам..Много е вироглав,а аз много инатлива.. оставила съм го той да  води ,да видим кога ще се сдобрим... ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #426 -: Май 17, 2012, 01:08:15 pm »
Написах в първия абзац, че не ми изглежка като карта на happy end. Само мое мнение. Не го взимай присърце. ;) За справка, наскоро тук беше публикувана карта на първа среща с купища напрегнати аспекти (мисля, че на Сладурка), по която не бих се обзаложила, че ще има връзка. Но връзка има.

пускала съм наистина карта, отдавна, но не знам дали не бъркаш. и по картата, която пуснах връзка няма :-\

« Отговор #427 -: Май 17, 2012, 01:20:15 pm »
Написах в първия абзац, че не ми изглежка като карта на happy end. Само мое мнение. Не го взимай присърце. ;) За справка, наскоро тук беше публикувана карта на първа среща с купища напрегнати аспекти (мисля, че на Сладурка), по която не бих се обзаложила, че ще има връзка. Но връзка има.

пускала съм наистина карта, отдавна, но не знам дали не бъркаш. и по картата, която пуснах връзка няма :-\

Да, извинявай, бъркам. Картата е на Лули - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5054.msg272258.html#msg272258.

*

Asol

• 4140
« Отговор #428 -: Май 17, 2012, 02:40:46 pm »
Иначе той ми писал края на месец януари ...

Дейзи, сещаш ли се датата - след 20 януари ?

« Отговор #429 -: Май 17, 2012, 09:48:02 pm »
Иначе той ми писал края на месец януари ...

Дейзи, сещаш ли се датата - след 20 януари ?

28.01 - 22.28 часа ми е писал за първи път, но аз в този сайт рядко влизам та чааак месец март видях писаното, за първи път си прописахме един на друг на датата, на която е построена картата. На камера - не помня кога точно се видяхме...

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #430 -: Май 23, 2012, 08:43:12 pm »
Здравейте, момичета... явно виртуалните запознанства не подминават никой... Не знам защо, но се чувствам много притеснена от едно такова запознанство... или по точно не мога да разбера човека отсреща какво точно иска от мен..  :unsure:Ако има възможност някой би ли погледнал картата... Ще бъда благодарна за всякакви коментари...
« Последна редакция: Май 24, 2012, 01:48:08 pm от lusy »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #431 -: Май 23, 2012, 08:59:19 pm »
Цитат
първата е когато за първи път си писахме, а втората - е когато се видяхме на камерата...
хаха... интернет днешно време тотално е променил възприятията ни за контакт и комуникация  ;D

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #432 -: Май 23, 2012, 09:11:27 pm »
Подобен род познанства ги обособявам на два етапа - първа среща във виртуала и първа среща на живо/face to face/, като според мен реалният контакт показва посоката на развитие в едни отношения, защото в интернет хората могат да бъдат тези или онези, да манипулират и изкривяват образа си по начин, който им е удобен, да изпадат в илюзии и заблуждения, но има едно "НО" - дори нещата изглеждайки по този "съмнителен" начин, човешката действителност прозира в един момент, но не всеки е в състояние да я различи .

Картата на първа среща във виртуала отговаря на един въпрос - " Ще се стигне ли до среща на живо ?"
Картата на първа среща "лице в лице" - "Ще прерасне ли в нещо по-съществено това познанство ?"
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #433 -: Май 23, 2012, 09:38:19 pm »
Да и аз съм съгласна... има две фази - преди и след среща на живо... а след второто всичко се променя и отношенията между двама човека тепърва започват да се формират, впечатлението и възприятието след срещата на живо е крайно различно

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #434 -: Май 23, 2012, 09:56:57 pm »
Съгласна съм с изказаните мнения до тук, но не е ли възможно просто картата да се разглежда просто като събитийна, от типа на хорарен въпрос.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #435 -: Май 24, 2012, 07:44:06 am »
Някоя от съфорумничките, която разбира повече трябва да я погледне. Аз не разбирам, но мисля че НЕ се разглежда като хорарната, в карта за среща понякога се гледат Слънце и Марс за мъжа и Луна и Венера за жената. Също единият може да се опише от АСЦ а другия от ДСЦ

Ако погледнем първата ти карта, Венера в седми дом сигурно те описва като търсеща любов и нещо сериозно, но пък това май е ретро Венера в Близнаци, а в тоя знак Венера е най-повърхностна (според мен) докато Марс в Дева е по-практичен и улегнал? Също и Луна е в Близнаци, търсеща комуникация, разнообразие
Юпитер и Меркурий ще направят съвпад в Телец, в 6ти дом, кой знае пък може и да се срещнете на живо.
Четири от планетите, които могат да ви опишат се намират в 6ти дом, който се свъзрва със :
Цитат
ШЕСТИ ДОМ

Здраве, служба, болести, начин на хранене, лекари, колеги, домашни животни, уреди, инструменти, изпити за квалификация, занаят, чиракуване, професионални училища, търговия на дребно, гардероб, шкафове, ветеринарен лекар, климат, време, диети за отслабване
може би нещо такова ви свързва..
Това е интерпретация на прима виста, тъй че въобще не я взимай на сериозно  :blink:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #436 -: Май 24, 2012, 01:51:40 pm »
Фрея, благодаря ти за отделеното внимание...  :blink: Важното е желанието.... Времето ще покаже какво ще се случи

« Отговор #437 -: Май 25, 2012, 05:04:18 pm »
Здравейте, момичета... явно виртуалните запознанства не подминават никой... Не знам защо, но се чувствам много притеснена от едно такова запознанство... или по точно не мога да разбера човека отсреща какво точно иска от мен..  :unsure:Ако има възможност някой би ли погледнал картата... Ще бъда благодарна за всякакви коментари...

Картата не изглежда зле. Апликиращ съвпад между управителите на оста АС/DC в знак на Венера. Той ли първи потърси контакт с теб? Ако е така, 1-вият дом описва него, 7-мият - теб. Съгласна съм с написаното от Фрея за Венера в твоя 1-ви дом.
Освен това Луна и Венера описват теб, Слънце и Марс - него. Луната и Слънцето са в един знак, в разходящ съвпад, което е показателно за начало на нещо ново (в случая, познанство). И знакът подхожда - Близнаци е знакът на комуникацията. Луна и Венера ще завършат квадрат с Марс, Венера ще съвпадне със Слънце. От това би могло да излезе нещо повече от интернет комуникация (още повече, че Луната ще направи съвпад с Венера и тригон със Сатурн). Заради квадрата Венера/Марс ми се струва, че може да се почувствате физически привлечени един от друг, като това привличане по-скоро би създало напрежение, тръпка, отколкото да върви гладко. Ти може да си изнервена от поведението му от самото начало (Луна в сходящ квадрат с Марс), което на моменти може да е противоречиво (Слънце също ще квадратира Марс).

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #438 -: Май 25, 2012, 07:11:23 pm »

Картата не изглежда зле. Апликиращ съвпад между управителите на оста АС/DC в знак на Венера. Той ли първи потърси контакт с теб? Ако е така, 1-вият дом описва него, 7-мият - теб. Съгласна съм с написаното от Фрея за Венера в твоя 1-ви дом.
Освен това Луна и Венера описват теб, Слънце и Марс - него. Луната и Слънцето са в един знак, в разходящ съвпад, което е показателно за начало на нещо ново (в случая, познанство). И знакът подхожда - Близнаци е знакът на комуникацията. Луна и Венера ще завършат квадрат с Марс, Венера ще съвпадне със Слънце. От това би могло да излезе нещо повече от интернет комуникация (още повече, че Луната ще направи съвпад с Венера и тригон със Сатурн). Заради квадрата Венера/Марс ми се струва, че може да се почувствате физически привлечени един от друг, като това привличане по-скоро би създало напрежение, тръпка, отколкото да върви гладко. Ти може да си изнервена от поведението му от самото начало (Луна в сходящ квадрат с Марс), което на моменти може да е противоречиво (Слънце също ще квадратира Марс).

Мирабела, мноооого ти благодаря  :blink:, че отдели време да погледнеш картата. Да, той ме потърси пръв. Много си права, че се чувствам изнервена и притеснена от поведението му. Въобще всичко ми се струва много странно..  :-\

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #439 -: Юни 04, 2012, 11:43:21 am »
Ще помогнете ли с тълкуване по тази карта? Часът е до +/- 15мин :) Ако има значение аз бях там преди него. Как ли се тълкува предстоящата опозиция между Слънце и Луна...  :blink: