Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116167 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: Карта на първата среща
« Отговор #500 -: Август 16, 2012, 09:06:07 am »
Боже, аз сигурно съм от друга планета.  :-X

Роня, не си.......... ;D

Либра, забрави го тоя......Докато гледаш в него, всички други и всичко друго минава и заминава покрай теб.....Пропускаш толкова много загледана в някой, който дори не мисли за теб......  ;)
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #501 -: Август 16, 2012, 12:01:58 pm »

Роня, не си.......... ;D

Либра, забрави го тоя......Докато гледаш в него, всички други и всичко друго минава и заминава покрай теб.....Пропускаш толкова много загледана в някой, който дори не мисли за теб......  ;)

Благодаря за съвета, но не възприемам нещата така. Страх ме е да не изпусна него. :( Нямаше как да поговорим последния път, но съм склонна да почакам още. Наистина вярвам, че може и да се получи, а това е просто някакъв тест за упоритост.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #502 -: Август 16, 2012, 12:20:59 pm »
Вкопчването в нещо не гарантира, че ще го задържим. Когато задушаваш с любов, искаш твърде много, се чувстваш нещастен. Колко е твърде много? Когато на него му идва твърде много онова, което искаш от него като чувства, емоции, внимание. Погледнато от друга страна, за теб е твърде малко онова, което той ти дава. Така се нарушава балансът между даване и получаване, а връзка без този баланс няма шанс да просъществува дълго.
Липсата на самочувствие не е проблем, който една връзка може да реши. Трябва да се разреши преди да се започне връзката. Празнините от дома и детството, които лишават индивида от самочувствие, не могат да бъдат компенсирани от една връзка.

Либра, нямаш основание да се съмняваш в себе си и качествата си, така че не го прави. ;)

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #503 -: Август 16, 2012, 12:24:32 pm »
Ronia,
пиши ме в твоята група.... :P
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #504 -: Август 16, 2012, 02:56:34 pm »

Роня, не си.......... ;D

Благодаря за съвета, но не възприемам нещата така. Страх ме е да не изпусна него. :( Нямаше как да поговорим последния път, но съм склонна да почакам още. Наистина вярвам, че може и да се получи, а това е просто някакъв тест за упоритост.

Глупости! Разбирам, че на теб ти се иска да стане и намираш хиляди начини да го оправдаеш и да поддържаш самозаблудата. Колкото по-рано разбереш и осъзнаеш, че той не се интересува от теб, толкова по-добре за теб. Хабиш се по човек, за който не означаваш толкова, колкото той за теб. Не си гуни времето, загледана в него, ще изпуснеш някой, който си заслужава повече.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #505 -: Август 16, 2012, 10:11:55 pm »
rossin , радвам се!  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #506 -: Август 16, 2012, 10:40:26 pm »
Ronia,
пиши ме в твоята група.... :P

Луда работа
И аз съм във вашата група

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #507 -: Август 16, 2012, 10:55:33 pm »
Множим се!  ;D

Аз всъщност много сериозно мисля, че това е кардинално грешен път и подход. Но...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #508 -: Август 23, 2012, 12:10:24 pm »
Множим се!  ;D

Аз всъщност много сериозно мисля, че това е кардинално грешен път и подход. Но...

Може и така да е... Преди минути му звъннах, не затвори, но ми каза: "работя в момента, не мога да говоря"...И го попитах дали ще ми звънне довечера - "ще опитам" ... Както и да е.
В Пловдив съм. Видях се снощи с друг Близначко ( питала съм за него тук - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2257.2740.html ) и оставам при него за 2 дни. Има тераса със страхотна панорама, правихме нощни снимки, и той се занимава с фотография. Тази вечер ще ми приготви спагетите, които ми обещава от много време, а аз ще направя млечен шейк. Не мога да преценя кой е по 1-ви дом и кой по 7-ми. Първоначално идеята да му ида на гости бе негова, но аз предложих да стане вчера. Той ме чакаше на гарата. На мен тази карта нищо не ми говори. Вие виждате ли развитие някакво?

« Последна редакция: Август 23, 2012, 12:16:39 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #509 -: Август 23, 2012, 04:19:22 pm »
Дам, Меркурий и Юпитер са в сходящ секстил, ако виждам добре. Така че развитие би трябвало да има. Не ти обещавам нещо продължително и стабилно, защото мутабелните знаци по оста AC/DC не се славят с това. Но засега би трябвало да има положително развитие. Луната ще квадратира Меркурий, но ще завърши тригон с Венера в 5-тия дом. Възможни са проблеми с комуникацията или разногласия, но не и когато говорите за романтика и любов. Тъй като Луната и Венера обикновено символизират женската фигура в този тип карти, ти би трябвало да останеш удовлетворена от отношенията ви, поне в близко бъдеще. Уран в 1-ви дом говори за вълнения, непредсказуемост.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #510 -: Август 23, 2012, 08:02:36 pm »
Здравейте, момичета... явно виртуалните запознанства не подминават никой... Не знам защо, но се чувствам много притеснена от едно такова запознанство... или по точно не мога да разбера човека отсреща какво точно иска от мен..  :unsure:Ако има възможност някой би ли погледнал картата... Ще бъда благодарна за всякакви коментари...

Картата не изглежда зле. Апликиращ съвпад между управителите на оста АС/DC в знак на Венера. Той ли първи потърси контакт с теб? Ако е така, 1-вият дом описва него, 7-мият - теб. Съгласна съм с написаното от Фрея за Венера в твоя 1-ви дом.
Освен това Луна и Венера описват теб, Слънце и Марс - него. Луната и Слънцето са в един знак, в разходящ съвпад, което е показателно за начало на нещо ново (в случая, познанство). И знакът подхожда - Близнаци е знакът на комуникацията. Луна и Венера ще завършат квадрат с Марс, Венера ще съвпадне със Слънце. От това би могло да излезе нещо повече от интернет комуникация (още повече, че Луната ще направи съвпад с Венера и тригон със Сатурн). Заради квадрата Венера/Марс ми се струва, че може да се почувствате физически привлечени един от друг, като това привличане по-скоро би създало напрежение, тръпка, отколкото да върви гладко. Ти може да си изнервена от поведението му от самото начало (Луна в сходящ квадрат с Марс), което на моменти може да е противоречиво (Слънце също ще квадратира Марс).

Здравейте, давам обратна връзка по тази карта - по-безсмислени контакти досега не съм имала. Нищо не се случи.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 05:59:07 pm от lusy »

« Отговор #511 -: Август 23, 2012, 10:37:57 pm »
Благодаря ти за обратната връзка и извинявай. :(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #512 -: Август 24, 2012, 08:20:22 am »
Момичета пускам карта на първата среща с един човек, лично аз никога не съм могла да тълкувам такава карта и не знам какво е излезе. Вчера пуснах хорар  по въпроса, но се оказа че Луната е без курс  ;D ;D ;D ;D
Та не ми се пуска друг днес, за това давам картата на първата среща.
Ще се радвам да чуя нещо интересно
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #513 -: Август 24, 2012, 08:52:21 am »
Благодаря ти за обратната връзка и извинявай. :(

Мирабела, моля те, не е нужно въобще да се извиняваш. Каквото такова.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #514 -: Август 24, 2012, 09:33:16 am »
Здравейте момичета по искане на моя приятелка пускам карта на първата среща с нейния приятел...
Какво е бъдещето на тяхната връзка.....
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elfidka

• 3129
« Отговор #515 -: Август 24, 2012, 11:55:20 am »
Момичета пускам карта на първата среща с един човек, лично аз никога не съм могла да тълкувам такава карта и не знам какво е излезе. Вчера пуснах хорар  по въпроса, но се оказа че Луната е без курс  ;D ;D ;D ;D
Та не ми се пуска друг днес, за това давам картата на първата среща.
Ще се радвам да чуя нещо интересно

Момичета, какво мислите.... до колко една карта на първата среща е решаваща в развитието на отношенията ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #516 -: Август 25, 2012, 02:26:34 pm »
Дам, Меркурий и Юпитер са в сходящ секстил, ако виждам добре. Така че развитие би трябвало да има. Не ти обещавам нещо продължително и стабилно, защото мутабелните знаци по оста AC/DC не се славят с това. Но засега би трябвало да има положително развитие. Луната ще квадратира Меркурий, но ще завърши тригон с Венера в 5-тия дом. Възможни са проблеми с комуникацията или разногласия, но не и когато говорите за романтика и любов. Тъй като Луната и Венера обикновено символизират женската фигура в този тип карти, ти би трябвало да останеш удовлетворена от отношенията ви, поне в близко бъдеще. Уран в 1-ви дом говори за вълнения, непредсказуемост.

Да, прекарах страхотно с него. Както винаги  :angry: бях резервирана, колкото и да ми се искаше да му се усмихвам и да покажа някак, че се радвам на компанията му, просто стоях и го зяпах, а той се усмихваше постоянно и ми задаваше въпроси, за да продумам нещо. Успях да се поотпусна, гледахме филм с Лиъм Нийсън (също Близнаци), имаше малко кофти сцени с вълци, които разкъсваха героите, затварях очи и го прегръщах. Говорихме си за Вселената, за кандидатстването ми, за музика и много други неща. Каза, че ме харесва с къдриците.  :-[ Относно проблемите с комуникацията - няма интернет вкъщи, и можем да си пишем само когато е на работа, та каза че този уикенд е на планина и чак в понеделник ще ми пише.

НАПРАВИ МИ НАЙ-ВКУСНИТЕ СПАГЕТИ, КОИТО СЪМ ОПИТВАЛА!  :clap: Мога само на спагети да карам, ако той ми готви...  :-[ ( с Луна и Венера в Телец ). В тази връзка - приближи се до мен и съвсем директно ми каза, че харесва по-пищни момичета, да имало какво да се пипне  :P, хах, и ме гушна... Чела съм, че мъжете с Венера в Телец си падат по рубенсов тип жени.  ;D Значи занапред ще подбирам по Венерата, че с тях ще имам най-голям шанс, би трябвало да са постоянни и сериозни партньори.

Мда, би трябвало. И Константин има Венера в Телец, и пак застой, нищо не се случва. Тъпо ми е, като се замисля всички, по-които съм хлътвала сериозно са били или Близнаци, или с такъв асцендент, въпреки всичките им недостатъци и пороци, просто с другите не е същото. Наистина нещата са непредсказуеми, не знам изобщо докъде ще я докараме. Уран се е загнездил в 7-я ми дом в Овен и скоро няма да се махне оттам, а това сигурно значи, че няма да успея да създам трайна връзка :( , и всеки ще си идва, и ще си отива...
« Последна редакция: Август 25, 2012, 02:31:11 pm от LibrawithTaurus »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #517 -: Август 26, 2012, 10:12:14 am »
Милки, аз до сега четох в темата за карта на първа среща и , нещо не мога да схвана, как се интерпретира....
1 дом си ти, а 7 дом е той ? Марса ли е мъжа или Слънцето ? Както Венерата ли е жената или Луната  :'(
Сори за бавното схващане ама...
Не можах да разбера планетите как се тълкуват. Ако може някой да направи резюме защото наитина не схващам.   
« Последна редакция: Август 26, 2012, 10:20:52 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #518 -: Август 26, 2012, 10:56:58 am »
И аз очаквам да се включат по-знаещите,защото ми е важно :-[
Аз мисля,че не е лоша картата,но нека който иска да направи разбор.....пък и ние ще влезем по-в час :-[

« Отговор #519 -: Август 26, 2012, 11:20:09 am »
Предната карта на първа среща не я разгадах добре, затова се въздържам да давам коментари. Мислите ли, че тези карти наистина работят? Погледнете комбинацията на картата на запознанството (транзитите за деня) с наталните ви карти. Така би трябвало да се получи по-добра картина кой как се чувства към момента на запознанството, на каква вълна е, какво очаква и т.н.

Нептун близо да АС и Венера в 5-тия дом на картата на запознаството бих свързала със силна романтика. Връзката е обвита в мистерия, има нещо тайнствено, което ви привлича един към друг. Луната обаче е в подвижен знак, Стрелец, който държи на свободата си и не се отдава лесно на партньора. Слънцето е в практичната Дева, двете светила излизат от квадратура. Възможно е единият от вас да обича да витае в небесата, докато другият да е здраво стъпил на земята.

Липсва сходящ аспект между Луна и Слънце, Венера и Марс, и У1 и У7. Марс ще завърши тригон с Нептун, а Луната (У5) - тригон с Меркурий и секстил със Сатурн. Оста AC/DC все пак попада във (последния градус на) фиксирани знаци. Развитие в посока на ухажване, флирт, но ми изглеждате твърде различни за по-продължителна връзка. Надявам се, че и този път греша. ;D