Дам, Меркурий и Юпитер са в сходящ секстил, ако виждам добре. Така че развитие би трябвало да има. Не ти обещавам нещо продължително и стабилно, защото мутабелните знаци по оста AC/DC не се славят с това. Но засега би трябвало да има положително развитие. Луната ще квадратира Меркурий, но ще завърши тригон с Венера в 5-тия дом. Възможни са проблеми с комуникацията или разногласия, но не и когато говорите за романтика и любов. Тъй като Луната и Венера обикновено символизират женската фигура в този тип карти, ти би трябвало да останеш удовлетворена от отношенията ви, поне в близко бъдеще. Уран в 1-ви дом говори за вълнения, непредсказуемост.
Да, прекарах страхотно с него. Както винаги :angry: бях резервирана, колкото и да ми се искаше да му се усмихвам и да покажа някак, че се радвам на компанията му, просто стоях и го зяпах, а той се усмихваше постоянно и ми задаваше въпроси, за да продумам нещо. Успях да се поотпусна, гледахме филм с Лиъм Нийсън (също Близнаци), имаше малко кофти сцени с вълци, които разкъсваха героите, затварях очи и го прегръщах. Говорихме си за Вселената, за кандидатстването ми, за музика и много други неща. Каза, че ме харесва с къдриците.

Относно проблемите с комуникацията - няма интернет вкъщи, и можем да си пишем само когато е на работа, та каза че този уикенд е на планина и чак в понеделник ще ми пише.
НАПРАВИ МИ НАЙ-ВКУСНИТЕ СПАГЕТИ, КОИТО СЪМ ОПИТВАЛА! :clap: Мога само на спагети да карам, ако той ми готви...

( с Луна и Венера в Телец ). В тази връзка - приближи се до мен и съвсем директно ми каза, че харесва по-пищни момичета, да имало какво да се пипне

, хах, и ме гушна... Чела съм, че мъжете с Венера в Телец си падат по рубенсов тип жени.

Значи занапред ще подбирам по Венерата, че с тях ще имам най-голям шанс, би трябвало да са постоянни и сериозни партньори.
Мда, би трябвало. И Константин има Венера в Телец, и пак застой, нищо не се случва. Тъпо ми е, като се замисля всички, по-които съм хлътвала сериозно са били или Близнаци, или с такъв асцендент, въпреки всичките им недостатъци и пороци, просто с другите не е същото. Наистина нещата са непредсказуеми, не знам изобщо докъде ще я докараме. Уран се е загнездил в 7-я ми дом в Овен и скоро няма да се махне оттам, а това сигурно значи, че няма да успея да създам трайна връзка

, и всеки ще си идва, и ще си отива...