Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116222 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Карта на първата среща
« Отговор #520 -: Август 26, 2012, 06:06:04 pm »
Към горните два поста:
Да бъдете секс приятели не зависи от мен от мен,Мирабела и останалите тук,а от вас двамата.
Как някой от пишещите тук да го знае това?
Като си легнеш с него,пусни тогава синастрията,и аз ще се включа с каквото мога,обещавам.
Аз искам да помоля да ми кажете дали имам шанс с ББ,видях го снощи по новините и много ми хареса.
ПС Съжалявам,но не издържах.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #521 -: Август 26, 2012, 06:21:09 pm »
Аз искам да помоля да ми кажете дали имам шанс с ББ,видях го снощи по новините и много ми хареса.

Заповядай в хорарната тема.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #522 -: Август 26, 2012, 06:31:44 pm »
А, аз имам даже двама такива, ама ме е срам да пускам хорари и да занимавам с тях. Все на екрана съм ги виждала.  :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #523 -: Август 26, 2012, 07:24:45 pm »
Към горните два поста:
Да бъдете секс приятели не зависи от мен от мен,Мирабела и останалите тук,а от вас двамата.
Как някой от пишещите тук да го знае това?
Като си легнеш с него,пусни тогава синастрията,и аз ще се включа с каквото мога,обещавам.
ПС Съжалявам,но не издържах.
Еееееее да ти имам въображението.
Съжалявам ,но едва се сдържах :-X
Мога и повече,но не искам :-X

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #524 -: Август 26, 2012, 10:38:36 pm »
А, аз имам даже двама такива, ама ме е срам да пускам хорари и да занимавам с тях. Все на екрана съм ги виждала.  :-[

:haha: :rolf:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #525 -: Август 26, 2012, 10:43:26 pm »
Аааа, що се хилиш така? Любовта ми е издържала проверката на годините! По два брака съм изкарала и с двамата. Паралелно.  ;D

:rolf:

*

Papy

• 4343
« Отговор #526 -: Август 26, 2012, 10:59:00 pm »
Паралелна (не)реалност  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #527 -: Август 26, 2012, 11:05:20 pm »
Абе... нощем всички котки са сиви.  ;D Не мога да отказвам на моята ненаситна Венерка.

:rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #528 -: Август 27, 2012, 08:45:28 am »
Момичета пускам карта на първата среща с един човек, лично аз никога не съм могла да тълкувам такава карта и не знам какво е излезе. Вчера пуснах хорар  по въпроса, но се оказа че Луната е без курс  ;D ;D ;D ;D
Та не ми се пуска друг днес, за това давам картата на първата среща.
Ще се радвам да чуя нещо интересно

Момичета, какво мислите.... до колко една карта на първата среща е решаваща в развитието на отношенията ?

Изобщо не е основополагаща, а може да даде някои ориентировачни посоки на развитие. Основополагаща е синастрията между двама души.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #529 -: Август 27, 2012, 09:55:25 am »
Благодаря ти Стела  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #530 -: Септември 01, 2012, 09:59:24 pm »
Момичета, погледнете тази карта и ми кажете какво развитие предполагате на отношенията ми с един човек, който срещнах и в момента, в който го видях ми се сви под лъжичката :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #531 -: Септември 01, 2012, 10:38:25 pm »
Зара, нека да предположим, че ти си по АСЦ, той по ДСЦ . Получава се следното нещо, разглеждайки така нещата - ти си представена от Юпитер, който е заточен в неговият знак/Меркурий/ т.е поначало може би имаш интерес, но в момента ми се струва, че не си сигурна как да постъпиш . Гледайки Луната/теб/ в 1 дом в тригон Венера/5 дом/ - ти търсиш любовта, мечтаеш да я изживееш/Луна в Риби/, а пък от друга страна той изглeжда сигурен в себе си, наясно с това какво иска/Меркурий на трон, секстил Марс на трон/, но има вероятност намеренията му към теб да не са твърде ясни /Меркурий опозиция Нептун/У1// .
Между планетите, които сигнифицират теб и него не предстоят никакви аспекти и вземайки под предвид, че остта на взаимоотношенията е в подвижни знаци, ми изглежда, че от това може и да не се получи нищо, но нека да не съм прав  :blink:.
« Последна редакция: Септември 01, 2012, 10:45:07 pm от г-н Santi »
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #532 -: Септември 09, 2012, 09:25:33 am »
Пускам карта на първа среща - ново запознанство с мъж. Ако просто ви се упражнява, после ще споделя - ако имате въпроси...Мен не ме интересува ще бъде или не - аз съм си взела решението  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #533 -: Септември 09, 2012, 10:14:58 pm »
Срещата със Скорпиончото, при него съм сега, ще хапваме китайско. Като гледам... Хм, не виждам нещо специално...Той е Марс в Скорпион в 1-я си дом, значи е вглъбен от себе си? А аз ( Венера) в неговия 10-ти дом... А Луната е наникъде.  Ха ;), някакво развитие тук?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #534 -: Септември 10, 2012, 12:21:18 am »
Libra,

Луната е в твърде ранен градус т.е скоро емоционалният ти живот е претърпял някаква промяна, така че е твърде рано да се говори за каквото и да е развитие . Реално поглегледнато той - Марс в 1-ят си дом изглежда доста активен, самоуверен, но може и да създаде очаквания, които да не може да оправдае /Слънце,Меркурий квадрат Юпитер/ . М/у сигнификаторите ви предстои квадрат, което предполага че отношенията ви може да не преминат много гладко . Венера е в знак на Слънцето - може би си заинтригувана от него, но пък отношението му към теб да е чисто приятелско - Венера в 11 от неговият 1-ви дом . Обаче в края на краищата Луната преди да смени знакът прави квадрат със Сатурн, което е знак че може да се отдръпнеш от него след време и отношенията ви да прекъснат .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #535 -: Септември 10, 2012, 12:33:49 am »
Тъпо, тъпо... Обещал ми беше да ме приспи с приказка :(... а каза, че е уморен и му се спи и..  "лека"...и си легна в другата стая. И сега няма кой да ме приспи, а аз обичам да ми говорят, докато заспя. Може би сте прави за чисто приятелското отношение. Мхм. Емоционалният ми живот е все така кофти...с никаква промяна. Хах :), да се отдръпна след време, вече си мисля утре се махна. Но не знам още при кого.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #536 -: Септември 10, 2012, 12:43:12 am »
Хаха, всъщност си пишем смс-и сега, аз от едната стая, той в другата... Пратих му смс "няма кой да ме приспи...", и той отвърна: "искаш ли да спиш при мен или аз при теб?"  ;D

« Отговор #537 -: Септември 12, 2012, 12:32:10 am »
Какво мислите? Учудват ме възлите по оста АЦ-ДЦ, но нека някой, който разбира повече да обясни. Аз виждам само, че У5 е в 5 дом, ама в скопената Дева  :unsure:

П.П. Часът е точен
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #538 -: Септември 12, 2012, 06:29:53 pm »
Поствам картата на първата среща с мъжа, с който живея .....иска ми се да чуя мнението ви ...... ;)
Моля ви, за мнение..
« Последна редакция: Октомври 30, 2012, 10:42:41 am от ger4o »

« Отговор #539 -: Септември 12, 2012, 07:29:31 pm »
zdraveiteee momi4eta..eto i edna karta ot parvata ni sre6ta ili po skoro ot zapoznanstvoto ni s moeto slan4icee... sled dva meseca sled zapoznanstvoto ni zapo4va i na6ata prikazka ..mnogo 6te se radvam ako q poglednete ..   :P :kissd:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!