Здравейте на всички. След дълги перипетии и чакане, най-после успях да се срещна с един много важен за мен човек. Инициативата беше негова и той беше пръв на мястото на срещата. От тогава много ми е притеснено и място не мога да си намеря... Въпросите са хиляди - ще има ли друга среща, какво впечатление съм направила и т.н.
Знам, че в живота нещата са различни, но моля, ако има някой възможност да погледна картата и да каже своето мнение.
Прикачих и неговата, и моята натална карта..., ако това има значение....
Да, вижда се, че той е проявил интерес към теб. АС би трябвало да описва него в такъв случай и тогава неговият управител Юпитер е "кацнал" точно на върха на твоя 1-ви дом (DC в тази карта). Тригонът Луна/Юпитер е действащ, но липсва аспект между Меркурий и Юпитер, както и между светилата. Не ми изглежда позитивно за начало на продължителна връзка, добре е за флирт. Но първо - аз не съм експерт и второ - не тази карта е най-показателна за развитието на отношенията ви.
В неговата натална карта има прогресивно новолуние в 7-мия му дом, т.е. темата "връзки" е на дневен ред в живота му. Обаче при наличната уранова опозиция по оста 1/7 дом (Уран натално управлява 5-ти) и нептунова квадратура (Нептун управлява 7-ми) не знам доколко стабилни са познанствата/връзките, които създава към момента. Възможно е те да започват внезапно, след което той да се оттегля без обяснение. Възможно е и да греша.
Тригонът на транзитен Уран в 7-ми към натален У7 Нептун може пък да даде начало на нова връзка при него и може би при по-точен аспект между двете планети, т.е. към края на годината, началото на следващата.
При теб транзитен ЮЛВ предстои да се съедини с Венера (У7), но не съм сигурна, че този аспект говори за начало на връзка. Най-силната улика е транзитен Сатурн в 7-ми дом, който обаче вече е в разходящ съвпад с DC. Но ако си родена малко по-късно, имаш Сатурн точно на DC. Не знам как ти действа Плутон върху пълнолунието ти и Уран в квадрат с него, но си представям, че не е особено приятно. Събуждат страховете ти, предполагам, и те правят по-нервна от обикновено, могат да причиняват емоционални кризи, изблици. Също и проблеми у дома може да имаш.
Луните ви са в тригон, Слънцата - също, а Слънцето ти тригонира Венерата му. Би трябвало да те харесва и да се разбирате добре, има хармония помежду ви. Уранът ти също тригонира неговите Слънце/Венера. Има тръпка, а той ми се струва се нуждае от това в отношенията си. И двамата имате ъглови Урани в картите си по оста 1/7 дом - трудно се решавате на връзка.
Можеш да спретнеш една синастрия в подходящата тема, за да се включат и други потребители там.