Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116241 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #560 -: Септември 26, 2012, 04:06:28 pm »
  Направих си сверка, понеже при нас имаше първо виртуална среща, впоследствие и реална, която повторихме...Партньорските планети няма как да разбера, понеже датата му на раждане се губи в неизвестност, малко тъмна Индия. Но сверих вертексите в моята натална, прогресивна и картата на първата реална среща. Оказа се че са в един и същи градус - 12 и нещо = или казано в 13 градус. Наталния ми Вертекс е на 13 в Скорпион, прогресивния - 13 в Стрелец, а в картата на първата реална среща - 13 в Козирог...Значи Санти, отчитам, че това има значение...

« Отговор #561 -: Октомври 07, 2012, 01:45:47 pm »
Здравейте момичета това е карта на първа среща на мама и мъж който се появи внезапно,знаят се от времето когато са били деца ,той се появява пръв на срещата,много бих се радвала ако погледнете картата и я интерпретирате.  :blink:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #562 -: Октомври 07, 2012, 02:08:05 pm »

Интересно е да се отбележи, че Асцендентът в картата е в съвпад с нат. Марс на майка ти, а Юпитер транзитира в опозиция към него. С транзитен Нептун в съвпад с нат. Слънце като нищо може да изживее някое романтично увлечение. Но само въз основа на картата на първата среща е трудно да се предположи дали това увлечение ще се трансформира в по-сериозни и трайни отношения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #563 -: Октомври 07, 2012, 04:05:59 pm »
мъж който се появи внезапно,знаят се от времето когато са били деца

А този мъж случайно да няма скорошна раздяла (с друга жена) или приключила бракоразводна процедура?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #564 -: Октомври 07, 2012, 05:08:55 pm »
А те щом се познават от деца, не е ли по-удачно да се вземе картата от по-отдавна? Но в случая вероятно няма как да стане.

« Отговор #565 -: Октомври 07, 2012, 05:31:51 pm »
да има раздяла с жена ,но връзката не е била много сериозна ,продължила е едва няколко месеца ,но е приключила по негово желание..А това ,че са се познавали от малки ,не са били близки,а просто познати :)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #566 -: Октомври 29, 2012, 10:22:44 am »
Здравейте на всички. След дълги перипетии и чакане, най-после успях да се срещна с един много важен за мен човек. Инициативата беше негова и той беше пръв на мястото на срещата. От тогава много ми е притеснено и място не мога да си намеря... Въпросите са хиляди - ще има ли друга среща, какво впечатление съм направила и т.н.  :( Знам, че в живота нещата са различни, но моля, ако има някой възможност да погледна картата и да каже своето мнение.

Прикачих и неговата, и моята натална карта..., ако това има значение....
« Последна редакция: Октомври 29, 2012, 10:42:56 am от lusy »

« Отговор #567 -: Октомври 29, 2012, 01:17:11 pm »
здавейте дами,утре имам сеща  с  един момък...година и половина не сме се виждали,бивш ми е..поствам тук карта да видим какво мнение ще дадете,а утре ще дам обратна връзка ..  ;)

« Отговор #568 -: Октомври 29, 2012, 07:01:51 pm »
Здравейте на всички. След дълги перипетии и чакане, най-после успях да се срещна с един много важен за мен човек. Инициативата беше негова и той беше пръв на мястото на срещата. От тогава много ми е притеснено и място не мога да си намеря... Въпросите са хиляди - ще има ли друга среща, какво впечатление съм направила и т.н.  :( Знам, че в живота нещата са различни, но моля, ако има някой възможност да погледна картата и да каже своето мнение.

Прикачих и неговата, и моята натална карта..., ако това има значение....

Да, вижда се, че той е проявил интерес към теб. АС би трябвало да описва него в такъв случай и тогава неговият управител Юпитер е "кацнал" точно на върха на твоя 1-ви дом (DC в тази карта). Тригонът Луна/Юпитер е действащ, но липсва аспект между Меркурий и Юпитер, както и между светилата. Не ми изглежда позитивно за начало на продължителна връзка, добре е за флирт. Но първо - аз не съм експерт и второ - не тази карта е най-показателна за развитието на отношенията ви.
В неговата натална карта има прогресивно новолуние в 7-мия му дом, т.е. темата "връзки" е на дневен ред в живота му. Обаче при наличната уранова опозиция по оста 1/7 дом (Уран натално управлява 5-ти) и нептунова квадратура (Нептун управлява 7-ми) не знам доколко стабилни са познанствата/връзките, които създава към момента. Възможно е те да започват внезапно, след което той да се оттегля без обяснение. Възможно е и да греша.
Тригонът на транзитен Уран в 7-ми към натален У7 Нептун може пък да даде начало на нова връзка при него и може би при по-точен аспект между двете планети, т.е. към края на годината, началото на следващата.
При теб транзитен ЮЛВ предстои да се съедини с Венера (У7), но не съм сигурна, че този аспект говори за начало на връзка. Най-силната улика е транзитен Сатурн в 7-ми дом, който обаче вече е в разходящ съвпад с DC. Но ако си родена малко по-късно, имаш Сатурн точно на DC. Не знам как ти действа Плутон върху пълнолунието ти и Уран в квадрат с него, но си представям, че не е особено приятно. Събуждат страховете ти, предполагам, и те правят по-нервна от обикновено, могат да причиняват емоционални кризи, изблици. Също и проблеми у дома може да имаш.
Луните ви са в тригон, Слънцата - също, а Слънцето ти тригонира Венерата му. Би трябвало да те харесва и да се разбирате добре, има хармония помежду ви. Уранът ти също тригонира неговите Слънце/Венера. Има тръпка, а той ми се струва се нуждае от това в отношенията си. И двамата имате ъглови Урани в картите си по оста 1/7 дом - трудно се решавате на връзка.
Можеш да спретнеш една синастрия в подходящата тема, за да се включат и други потребители там.

« Отговор #569 -: Октомври 29, 2012, 07:03:07 pm »
здавейте дами,утре имам сеща  с  един момък...година и половина не сме се виждали,бивш ми е..поствам тук карта да видим какво мнение ще дадете,а утре ще дам обратна връзка ..  ;)

Луната е без курс, т.е. не изглежда да има сериозно развитие. Предполагам, че ще си останете бивши.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #570 -: Октомври 29, 2012, 09:41:31 pm »
Благодаря, Мирабела и Акрукс, за вниманието и обстойното тълкуване. Както винаги сте много мили и отзивчиви. Дано да излезе нещо положително, страх ме е да се надявам на каквото и да било... Този човек ту се появява, ту изчезва, не знам дали този път няма да е завинаги....  :'(

Акрукс, картата съм я построила в резултат от нашата среща (на 23.10), която се състоя макар и за много кратко. От тогава нито ме потърсил, нито се е обадил... и терзанията ми, че не ме харесва започват да се увеличават   :(

Момичета, според коя може да се прогнозира някакво развитие на отношения?

« Отговор #571 -: Октомври 29, 2012, 09:49:21 pm »
По моето супер лаишко мнение, напротив, харесва те и синастрията ви е хубава. Но това не гаранция за връзка. Извинявам се, че съм откровена. Дано се получи помежду ви.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #572 -: Октомври 29, 2012, 10:02:38 pm »
Няма за какво да се извиняваш, Мирабела.  :blink: Точно това качество ценя най-много. Предпочитам всичко да се казва както си е, независимо дали ми харесва или не. Нищо друго не ми остава освен да чакам и да видя какво ми е подготвила съдбата...

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #573 -: Октомври 30, 2012, 08:48:03 am »
Благодаря отново, Акрукс. Въобще безнадеждна работа...

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #574 -: Октомври 30, 2012, 10:43:01 am »
Поствам картата на първата среща с мъжа, с който живея .....иска ми се да чуя мнението ви ...... ;)
Моля ви, за мнение..

« Отговор #575 -: Октомври 30, 2012, 05:32:16 pm »
Добър вечер на всички :) Днес се осъществи среща между мен и мениджърката при която се очаква от утре да започна двудневен  пробен период за работа ,много бих искала да дадете мнение за предстоящите ми отношения и евентуално развитието на работният процес който ми предстои .Опитах се да интерпретирам картата силно ми направи впечетление ,че и двете сме в знак на заточение и планетата която ме управлява в картата е ретроградка което би трябвало да означава ,че тепърва нещата предстоят да се развият и може би зависи и от мен самата,а меркурий който е неин управител е в 12д  ,което показва нещо скрито или може би което е пропуснала да ми спомене и не на последно място тао-квадратурата сочеща не кое да е а домът свързан с парите управляван от земен знак,което от една страна е добре ,защото земните знаци са практични,надеждни и притежават възстановителни сили  :-\
« Последна редакция: Октомври 30, 2012, 06:02:12 pm от qnita91 »

« Отговор #576 -: Октомври 31, 2012, 06:58:25 am »
Добро утро Акрукс благодаря ти много за разяснението по картата,явно още не успявам да разчета правилно картите  :'( ще ми е нужно още доста време ,за за успея да  ги разчитам както вас,но се радвам ,че има от кой да се уча.Благодаря ти отново и ти желая един изпълнен с положителни емоции ден :) :*

« Отговор #577 -: Ноември 01, 2012, 02:28:48 pm »
Да дам обратна връзка по случая с моята работа,оказа се ,че работата не е за мен колегите и мениджърката са страхотни,не бях срещала толкова готини и позитивни хора на едно място и това наистина ми хареса,но от друга страна..нещата за работата не стояха така както очаквах работи се на процент и няма гаранции за бъдещо развитие ,както се спомена в началото.Благодаря ти акрукс за коментара отново се оказа права,но важното е ,че спомена и успях да вникна изцяло в работата и още от самото начало да си направя сметка дали тази работата за бъдеще ще ми бъде полезна и приятна.Поздрави и целувки от Бургас :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #578 -: Ноември 02, 2012, 11:13:57 am »
За целите на практиката - качвам транзитите в картата на моята приятелка в деня, в който се е срещнала с мъжа си. Само не знам как да построя за часа - 7,30-8,00 сутринта. С уговорката, че в 8часа Уран минава в 8 дом, а Луната застава на К7, което е малко объркващо. Според мен е добер да се разглежда Нептун на К7
нямам време в моменат, че бързам, но като имам, ще се включа.
« Последна редакция: Ноември 02, 2012, 11:38:47 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #579 -: Ноември 03, 2012, 09:33:04 am »

Поствам картата на първата среща с мъжа, с който живея .....иска ми се да чуя мнението ви ...... ;)
Моля ви, за мнение..
Срещнали сте се за пръв път на 26 април, тази година, а на 13 юли вече пишеш, че живееш с него? Бързаци  :blink:
У1 за него Меркурий в овен- бързал е човека, негов У5 и У12 е Венера в негов 1д, Луната У2 за него също в негов 1д- държи на парите и притежанията си, а неузаконената му любовница също му е под ръка. Юпитер- твоя У1 в негов 12д- нещо те крие, няма аспект между вашите У1, ако не броим предстоящия семисектил, и между вашите У4 също няма аспект, за да показва, че ще се съберете под един покрив както е станало, но може би СЛВ в съвпад с Дсц за него и в разходящ тригон с негов У1 Меркурий да е показателно за съвместното му събиране с тебе. Той е дошъл при тебе да живее, при положение, че Меркурий е негов У1. Чудя се само любовта къде е, след като Венера У5 за единия е в разходящ квадрат с Марс У5 за другия, а интимната близост и общите финанси също са под съмнение, с този предстоящ нехармоничен аспект на Луната и Сатурн, сигнификатори на 8д

Благодаря, Акрукс! Изключително точна, абсолютно! Още веднъж за сетен път, се уверих в силата на астрологията! Изключително точна интерпретация, и жалко че чак сега, когато мога да дам само обратна връзка и да се събирам отново...от парченцата! Но получаваме уроците, които трябва да научим! Тук наистина сте най-добрите, в този сайт! Впечатлена съм!!!