Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040948 Прегледи
*

dess7

• *
  • 100
Re: Хорар за любов
« Отговор #1040 -: Май 07, 2012, 02:16:31 pm »
Здравейте на всички. Бихте ли ми помогнали при този въпрос... Безинтересна ли съм му?

« Отговор #1041 -: Май 07, 2012, 06:56:23 pm »
За определяне на евентуален интерес или липсата му бих процедирала така. Гледам знака, в който се намира неговият управител, и отчитам какви есенциални достойнства ими или няма твоят управител в този знак. Ако неговият управител е в знака, където твоят управител:
- няма есенциални достойнства - безразличен, има други интереси, нито го грее, нито го студи;
- е на трон/екзалтация - супер, интересува се много, обожава те;
- е в заточение/падение - проявява интерес, но с негативен оттенък, като пренебрежение или нехаресване, напр.

Той се управлява от ретрограден и екзалтиран Сатурн във Везни - знака на падение на твоя управител Слънцето. Не би трябвало да си му безразлична, но са възможни следните варианти:
- да не си пада по теб;
- да ти се сърди за нещо, да е обиден;
- да няма добро мнение за теб, да те подценява;
- да те пренебрегва, да ти се прави на много важен;
- да смята, че има някакво превъзходство над теб, че е по-добър от теб и т.н...

Сега ми стана интересно това, че твоят управител Слънцето в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства. Дали той ти е интересен на теб?

Апропо, това въпрос за същата личност ли е
Здравейте на всички. Има един въпрос, който отдавна ме терзае - Това нашето невъзможна любов ли е?  :'( Бихте ли ми помогнали...

Ако е така, трябва да знаеш, че според хорарните астролози задаването на различно формулирани въпроси, въртящи се около една и съща личност или един и същ въпрос, не променят отговора му. Първата карта показва най-добре ситуацията. В нея неговият управител Венера е в знак, където Марс няма есенциални достойнства. Все пак Венера е във фас на Марс (най-слабото есенциално достойнство). Бих го тълкувала като, че той има леки симпатии към теб. Твоят управител Марс е в знак на падение на Венера - определено не ти е безразличен. В добавка на това Марс е в триплецит на Венера, а Луната - в знак на Венера. Мисля, че картата показва ясно, че имаш чувства към него и към момента на задаване на въпроса си му сърдита, огорчена от него.
« Последна редакция: Май 07, 2012, 07:04:27 pm от Mirabella »

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1042 -: Май 07, 2012, 07:15:49 pm »
Мирабела, благодаря ти за изчерпателния отговор. Да, става въпрос за един и същи човек. Извинявам, се не съм наясно с правилата за задаване на хорарен въпрос и се обърках още повече. Най-общо да разбирам от всичко написано  :blink:, че има слаби симпатии към мен... от първия въпрос без взимам под внимание втория... , тъй като от него не разбрах много

« Отговор #1043 -: Май 08, 2012, 03:13:29 pm »
Добре заварили,моля,когато можете да погледнте "Безразличен ли е мъжът в когото съм влюбена към мен"
благодаря ви,слънчев ден ви желая :blink:

« Отговор #1044 -: Май 08, 2012, 03:24:48 pm »
Той се управлява от Юпитер в знак, където твоят управител Меркурий няма есенциални достойнства. Не е нито в триплецит, терма или фас на Меркурий. Юпитер обаче екзалтира Луната (вторият ти управител) по знак. Бих заложила на леки симпатии към теб, за да не те обезкуражавам съвсем (все пак това е само една карта, реалният живот е друго нещо), но и за да не ти давам напразни надежди евентуално. Юпитер се намира в 8-мия ти дом. Все пак би могъл да търси физическо общуване.
Засега липсва развитие в отношенията ви. Възможно е той да не в отлично състояние, да има някакви грижи, които да го притесняват - Юпитер е изгорен от Слънцето, което управлява 6-тия му дом на здравето, ежедневните работи, работната среда. Уран в 1-вия му дом може да го показва като изключително нервен и напрегнат в момента.

« Отговор #1045 -: Май 08, 2012, 03:31:49 pm »
благодаря ти
ами малко ме беше срам да питам директно-аз за сексуално привличане се интересувах....ние имахме връзка,но той ми остава сексуална тръпка и се чудех добър ли е момента да го потърся,и вижда ли се някакво взаимодействие

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1046 -: Май 08, 2012, 04:01:46 pm »
Здравейте, запознах се с един младеж и любопитството ме зачовърка отвътре  :P - Ще имам ли връзка с това момче? Слънчев и усмихнат ден на всички

« Отговор #1047 -: Май 08, 2012, 05:02:04 pm »
благодаря ти
ами малко ме беше срам да питам директно-аз за сексуално привличане се интересувах....ние имахме връзка,но той ми остава сексуална тръпка и се чудех добър ли е момента да го потърся,и вижда ли се някакво взаимодействие

Тази работа със сексуалното би трябвало да стане или поне да имате опит за такова сближаване - управителите на 8-мите ви домове скоро ще бъдат в сходяща квадратура. Но тъй като квадратурата е напрегнат аспект, физическото общуване помежду ви може да донесе повече напрежение от желаното.
« Последна редакция: Май 08, 2012, 05:09:15 pm от habibi »

« Отговор #1048 -: Май 08, 2012, 05:08:29 pm »
Здравейте, запознах се с един младеж и любопитството ме зачовърка отвътре  :P - Ще имам ли връзка с това момче? Слънчев и усмихнат ден на всички

Нов младеж ли е? Питам защото управителят ти Венера след по-малко от 2 градуса ще даде на заден ход и ще се опита отново да завърши квадратура с неговия управител Марс. Така изглежда като опит за завръщане към стара връзка, любов.
Не съм сигурна в отговора си, за което се извинявам. Проблемът е, че докато Венера се "връща" към квадрата с Марс, ще бъде изгорена от Слънцето, а казват, че изгорените планети не могат да завършат аспекти. Ако това е така, не би следвало да започнете връзка. В такъв случай бих предположила, че той вече има връзка (Марс и неговият У5 Слънцето са имали тригон). Ако не е вярно, би трябвало да формирате връзка, пред чието започване може да стоят пречки, перипети (квадратът не е тригон), или да не се окаже дълготрайна и/или удовлетворяваща.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1049 -: Май 08, 2012, 06:29:19 pm »

Нов младеж ли е? Питам защото управителят ти Венера след по-малко от 2 градуса ще даде на заден ход и ще се опита отново да завърши квадратура с неговия управител Марс. Така изглежда като опит за завръщане към стара връзка, любов.
Не съм сигурна в отговора си, за което се извинявам. Проблемът е, че докато Венера се "връща" към квадрата с Марс, ще бъде изгорена от Слънцето, а казват, че изгорените планети не могат да завършат аспекти. Ако това е така, не би следвало да започнете връзка. В такъв случай бих предположила, че той вече има връзка (Марс и неговият У5 Слънцето са имали тригон). Ако не е вярно, би трябвало да формирате връзка, пред чието започване може да стоят пречки, перипети (квадратът не е тригон), или да не се окаже дълготрайна и/или удовлетворяваща.

Благодаря, Хабиби  ;) Да, младежът е нов. Със сигурност не мога да кажа дали има или няма връзка с друга жена, но повече съм склонна да мисля че има. Въобще не се притеснявай, въпросът ми беше продиктуван от любопитство (защото ги говори едни...), иначе сърцето ми принадлежи на друг...  :(

« Отговор #1050 -: Май 08, 2012, 06:33:04 pm »
Към Зора.
Може би ще прекратите отношенията си, тъй или иначе. Ти си Марс в знака на падение на Венера - насъбрала си му, огорчил те е. Венера ще започне ретроградната си фаза скоро и ще се опита да се върне към квадрата с Марс, който е завършила преди това в знака. Т.е. вече сте имали някакъв разпад във взаимоотношенията си (пишеш "окончателно", което се връзва с това) и той може би ще се върне, за да доизясни нещата с теб. Но може би няма да се получи, защото Венера ще бъде изгорена от Слънцето, когато се опитва да квадратира Марс. Ще има нещо, което ще му попречи да се завърне при теб. И това може да е краят, който ти вече си поставила (ако си поставила такъв) - Слънцето е управител на края на връзката от твоя гледна точка.
Луната идва от опозиция с Венера.
Може би греша, но от тази карта оставам с впечатлението, че отношенията са приключили, просто не е изречено на глас.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1051 -: Май 08, 2012, 06:58:44 pm »
Perfektno! Ne6tata stoiat to4no po tozi na4in.Blagodaria, Mirabella,vpe4atlena sam. Astrologiata e fenomen,no malcina ia razbirat ili oceniavat.Tejko mi e mnogo,no Vi jelaia ot sarce na Vas da vi e po-leko i po-hubavo!

« Отговор #1052 -: Май 10, 2012, 12:31:45 pm »
Здравейте,въпросът може да иглежда нелеп,но за мен е важен
"ще прояви ли този мъж интерес към мен,на предстоящото събиране?"имам интерес към него,да не кажа увства,но на събитието няма да съм сама :(
изказвам предварителни благодарности,на отделилите време. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1053 -: Май 10, 2012, 12:45:51 pm »
Здравейте,въпросът може да иглежда нелеп,но за мен е важен
"ще прояви ли този мъж интерес към мен,на предстоящото събиране?"имам интерес към него,да не кажа увства,но на събитието няма да съм сама :(
изказвам предварителни благодарности,на отделилите време. :blink:

А кой е той?
Назован ли е по име? :-\ :blink:
За да определим кой е неговия сигнификатор и коя планета го управлява..,както и от кой дом да работим...ни трябва конкретика.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1054 -: Май 10, 2012, 12:52:38 pm »
Не е нелеп въпросът ти. Нито аз съм експерт по астрология, така че не взимай присърце написаното от мен.
Гледайки картата, мисля, че той по принцип не показва голям интерес към теб - управлява се от Сатурн (управител на 7-ми дом) в знака на падение на твоя управител Слънцето. Сатурн е в 3-тия ти дом - възможно е да се опита потърси разговор, комуникация. Но не мисля, че би трябвало да имаш опасения от гледна точка на поведението му. Той е екзалтиран и ретрограден Сатурн във Везни - отношениято му е по-скоро от въздържано до умерено студено, с необходимата етикеция, знае как да се държи на светски събирания. И с този Нептун в 1-вия си дом ще замаже успешно всичко. Не мисля, че ще направи нещо неразумно, с което да застраши отношенията ти с другия човек на събитието.

Ако това, което написах за него, че не показва силен интерес, не е вярно, може би е по-подходящо да го разгледаме по 5-тия ти дом, не по 7-мия. Надявам се и други колеги да се включат.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1055 -: Май 10, 2012, 12:55:34 pm »
Не е нелеп въпросът ти. Нито аз съм експерт по астрология, така че не взимай присърце написаното от мен.
Гледайки картата, мисля, че той по принцип не показва голям интерес към теб - управлява се от Сатурн (управител на 7-ми дом) в знака на падение на твоя управител Слънцето. Сатурн е в 3-тия ти дом - възможно е да се опита потърси разговор, комуникация. Но не мисля, че би трябвало да имаш опасения от гледна точка на поведението му. Той е екзалтиран и ретрограден Сатурн във Везни - отношениято му е по-скоро от въздържано до умерено студено, с необходимата етикеция, знае как да се държи на светски събирания. И с този Нептун в 1-вия си дом ще замаже успешно всичко. Не мисля, че ще направи нещо неразумно, с което да застраши отношенията ти с другия човек на събитието.

Ако това, което написах за него, че не показва силен интерес, не е вярно, може би е по-подходящо да го разгледаме по 5-тия ти дом, не по 7-мия. Надявам се и други колеги да се включат.

А защо по 7-ми?
Въпроса е ясен по  отношение на това, че тя ще бъде с друг/предполага се партньор/ или ще има някой с нея, който е по 7-ми....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #1056 -: Май 10, 2012, 01:05:10 pm »

"ще прояви ли този мъж интерес към мен,на предстоящото събиране?"имам интерес към него

По-скоро не - в момента на задаване на хорара няма пряко активно отношение към теб независимо от неговия нюанс, даже ми се струва че той може би проявява интерес към друга жена. Твоите сигнификатори не са силно поставени. И ако те интересува някакво конкретно развитие в желана от теб насока, вероятно тази ваша среща не е момента.
« Последна редакция: Май 10, 2012, 01:15:17 pm от Asol »

« Отговор #1057 -: Май 10, 2012, 01:06:34 pm »
Това казвам и аз. Има различни варианти, школи. Някои астролози поставят квезита винаги по 7-ми дом, когато става дума за въпроси от любовен характер, независимо дали квезитът е законен партньор на кверента или просто обект на чувствата му. Други астролози използват 5-тия дом за обект на чувствата, с който все още няма формирана връзка (особено при наличие на друга връзка, съжителство, брак). С малкото си опит съм проблвала и двата варианта и нямам предпочитан. И двата са вършели работа в различни случаи. Затова я попитах какво мисли за интерпретацията ми, за да видя дали вариантът с 5-тия дом би бил по-подходящ тук.

« Отговор #1058 -: Май 10, 2012, 01:39:22 pm »
Първо-благодаря,на всички,супер сте
отговарям-Марая,извинете,че не съм конкретизирала-не съм го назовала...така ми хрумна въпроса,и така поставих картата.
Asol,аз също не смятам,че сега е момента и е възможно  да има интерес към друга жена,все пак аз съм обвързана.Притеснява ме факта,че от време на време губим добрия тон,по-скоро от никакъв-тонът сава груб,играем си на"кой ще удари по болезнено",той оределено води.
 Мирабела , права сте контролира се добре,с изключение на моментите в които изведнъж се обръща на 180 градуса,тогава става неописуем,в подобен изблик беше звънял на мъжа ми :(.В момента не си говорим,след подобна изцепка-напълно основателно смятам,че мога да очаквам неочакваното.Интересо,обаче,тази лудост ме привлича ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1059 -: Май 10, 2012, 01:47:45 pm »
Първо-благодаря,на всички,супер сте
отговарям-Марая,извинете,че не съм конкретизирала-не съм го назовала...така ми хрумна въпроса,и така поставих картата.
Asol,аз също не смятам,че сега е момента и е възможно  да има интерес към друга жена,все пак аз съм обвързана.Притеснява ме факта,че от време на време губим добрия тон,по-скоро от никакъв-тонът сава груб,играем си на"кой ще удари по болезнено",той оределено води.
 Мирабела , права сте контролира се добре,с изключение на моментите в които изведнъж се обръща на 180 градуса,тогава става неописуем,в подобен изблик беше звънял на мъжа ми :(.В момента не си говорим,след подобна изцепка-напълно основателно смятам,че мога да очаквам неочакваното.Интересо,обаче,тази лудост ме привлича ...

Togawa tyrsim partnxora po Mars.... ;D