Поли, здрасти, ама не е това правилната тема - синастриите е.
Иначе доколкото виждам (тези карти не са ми много графично четими) - двамата сте с асц Везни - връзките са важни за вас. Имата тригон на Слънцата, тригон на Юпитер, твой Сатурн аспектира негова Луна, негов Марс твоя Луна, Марсове в опозиция, Венери в тригон - това са много добри аспекти за връзка. Освен това твоята Луна е в опозиция с неговия стелиум във Везни, ти си по-решителната и инициатора (Овен) - това е друг мн добър аспект за връзка.
Предавана си - Плутон и Уран са ти в 12 дом - това е знакът на тайните врагове, но и той има Плутон в 1 дом, бил е нараняван, не мисля, че ще те предаде. Което не означава, че ще е вечно с теб, но имате потенциал, въпреки разликата във възрастта. Зависи какво искаш ти и какво иска той, все пак. Душата няма възраст....но материята има.
Дълбоки са му чувствата на момчето, но е егоцентричен и с тази Луна във 2 дом, Скорпион може и да е научен да консумира енергия от жени. По принцип е много самостоятелен и независим - планетите му са в източното полукълбо, въпреки, че са във Везни (нужда от партньорство). При него и Венера на асц във Везни - той има болезнена нужда от партньор, няма да те лъжа, ако не си ти ще намери някой друг, но държи на връзките си, не е развей прах.
При Луна в съвпад с Уран е склонен да има нетипични връзки, изобщо не ме учудва, че не му пука да излиза с по-възрастна жена. Освен това с този тежък стелиум в 1 дом, мисля, че е доста зрял за възрастта си. Абе имал е тежки преживявания и душевно и в материален аспект, но такава му е кармата.
Неговия Сатурн (поемането на отговорност) е аспектиран от твоите Луна, Венера, Марс, така, че отговорът ми е да имате потенциал за сериозно обвързване.
И една от най-блестящите любовници на френски крал (Diane de Poitiers - на Хенри II) е с 20 години по-възрастна от него, била е любовница и на баща му и до смъртта на Хенри с него. Нейният символ - 3 сплетени Луни (името и Дияна - богиня на Луната) е стоял на всичко около Хенри - от оръжия (говоря за официалните оръжия на армията) до всякакви предмети на изкуството...
При твоя човек Венера е в съвпад със Сатурн (възрастни, зрели любовници). Меркурий Ви е в секстил винаги ще се разбирате. Всъщност твоят Плутон и Уран са върху неговото Слънце, ти ще го трансформираш и манипулираш (а неговият стелиум във Везни в твоя 1 дом). Силна Ви е много синастрията.