Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042291 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Хорар за любов
« Отговор #1460 -: Август 02, 2012, 09:14:07 pm »
akruks, мерси, минало свършено.  :'( След още 2-3 години явно пак ще подхванем, че от тая синастрия измъкване няма.  :-[

П.С. 11ти нямаше да се сетя да го гледам в смисъл на интимна приятелка...  :-\ Все нещо пропускам.

« Отговор #1461 -: Август 02, 2012, 11:57:54 pm »
благодаря Акрукс,ще върнем обратна връзка
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1462 -: Август 03, 2012, 07:44:30 am »

"Да се видя ли с * ?"

Не поддържам отдавна никакви взаимоотношения с жената/момичето за което се отнася, но ме потърси и искала да ме види, а аз не виждам смисъл в начинанието. Още повече, че е обвързана.

« Отговор #1463 -: Август 03, 2012, 11:30:47 am »
Изглежда, че момичето има някакъв интерес към теб, въпреки това, което казваш - че е обвързана. Нейният управител Юпитер е заточен в знака на твоя управител.
Меркурий (ти) е все още ретрограден и се отдръпва от Юпитер. Може би това е показател на отношението ти по въпроса - че не изглеждаш особено навит за контакт с нея, по-скоро няма да проявиш инициатива. Ранният градус на АС може да потвърждава, че все още не си решил какво да правиш и изчакваш да видиш как ще се развият събитията.
Нептун е в съвпад с нейния АС плюс заточен управител - може да е в настроение за лятна авантюра или самата тя да не е наясно с желанията си. Луната ще завърши тригон с Венера - предпоставки за флирт и приятно прекарване на би трябвало да липсват.
Ако се видиш с нея, може би ще е от някакъв вид суета, опит да й покажеш какво е загубила.

Извинявай, днес не съм във форма.
« Последна редакция: Август 03, 2012, 11:45:39 am от Mirabella »

« Отговор #1464 -: Август 03, 2012, 11:51:20 am »
здравейте ,може ли да помогнете с този хорар
"ще има ли развитие ,ако пиша на Х за празника му?...Преди 3 месеца зададох хорарен въпрос -но нищо,и смятам,че мога да задам нов
благодаря ви

Би трябвало да има положително развитие - Луната в 5-тия ти дом на романтиката и флирта има само хармонични аспекти в рамките на знака. Той се управлява от Юпитер, заточен в знака на твоя управител Меркурий - може би му липсваш. Изглежда ми, че има интерес към теб, но не умее да го покаже, както ти би желала, не изглежда да успява да покрие критериите ти. Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето, но след като приключи с ретроградната си фаза и тръгне напред, ще завърши отново секстил с Юпитер. Мисля, че след като се справиш с онова, което те измъчва към момента и те е накарало да се отдръпнеш от него, ще си готова да му дадеш нов шанс. Може да ти се наложи ти да си по-активната страна в отношенията ви. Успех!

*

dobic

• 19
« Отговор #1465 -: Август 03, 2012, 01:18:56 pm »
Здравейте,
Невероятно  женско  любопитсво  ме  е  подгонило  :-[
В  съм  подкарала  процедура  :) по  преключване  на  една  много  дълга  моя  връзка.
Та ...  мира  не  ми  дава  въпроса  :  Има  ли  интимни  отношения с  друга КК ?
/ а  тази  карта  би  ли  могла  да  покаже - Дали  е  имал  по  време  на  връзката ? /
Или  ...  прекалявам  и  прекалено  много  искам ?!   :wink2:

« Отговор #1466 -: Август 03, 2012, 07:26:05 pm »
Да видим. Той се управлява от Марс, заточен в знака на твоя управител Венера и твоя 1-ви дом. Дотук изглежда, че силно се интересува от теб, но не умее да го покаже и може би поради това не се чувства особено щастлив във връзката ви. Търси вниманието ти, но не знае как да го заслужи, не се държи по начина, по който ти би желала.

Ти търсиш възможност за диалог с него - Венера в 3-тия му дом. Но между управителите на 3-тите ви домове към момента липсва сходящ аспект. Неговият У3 Меркурий е ретрограден и под лъчите на Слънцето (негов У5). Той говори за любов, но думите му не достигат до теб. А след това млъква наранен. Твоят У3 Юпитер е заточен в знака на Меркурий - ти очакваш действие от него, за да действаш. Не изглеждаш достатъчно решена да сложиш край или пък да изясниш ситуацията. И така мълчите и двамата.

С Уран на АС той може да е непредсказуем, свободолюбив, да не търпи ограничения, да действа импулсивно, което не е желано от теб. Сатурн е в 1-вия ти дом - преди всичко желаеш стабилност, сигурност и отдаденост. Затова може би не си решена да сложиш окончателен край на отношенията ви.

Липсва разходящ аспект между Марс и неговия У5 Слънце. Не ми изглежда, че се интересува от други жени.
Ако си го пренебрегвала и ограничавала твърде много, тогава би могъл да е погледнал встрани. Не виждам ясни индикации в картата за това. Не желая да те подвеждам. Затова по-добре провери сама, увери се как стоят нещата в действителност.

Луната е без курс. Това може да означава, че няма да научиш отговора на въпроса си, или вече сама го знаеш, или пак цитирам Акрукс, защото ми допада тази интерпретация, която научих от нея - страховете не кверента няма да се сбъднат.

Dobic, извинявай, ако греша. Днес не съм във форма.

« Отговор #1467 -: Август 04, 2012, 03:01:14 pm »
Нуждая се от малко подкрепа от някого.От известно време имам връзка с 'дева",чиито емоции ме объркват.Когато сме заедно съм толкова сигурна в любовта му...Когато се налага да сме далече-съм страшно неуверена.Той не спира да ми повтаря колко повече от мен ме обича,но или съм много лъгана и нося бремето си или съм много мнителна. А страшно държа на този човек и въпреки всичко много го обичам. Та,любопитна съм-имам ли някакво бъдеще с него и трябва ли да очаквам рани от тази любов?Все пак имаме и доста голяма разлика,аз не се заблуждавам. Ще съм много благодарна някой да погледне картите.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1468 -: Август 04, 2012, 08:51:04 pm »
Поли, здрасти, ама не е това правилната тема - синастриите е.

Иначе доколкото виждам (тези карти не са ми много графично четими) - двамата сте с асц Везни - връзките са важни за вас. Имата тригон на Слънцата, тригон на Юпитер, твой Сатурн аспектира негова Луна, негов Марс твоя Луна, Марсове в опозиция, Венери в тригон - това са много добри аспекти за връзка. Освен това твоята Луна е в опозиция с неговия стелиум във Везни, ти си по-решителната и инициатора (Овен) - това е друг мн добър аспект за връзка.

Предавана си - Плутон и Уран са ти в 12 дом - това е знакът на тайните врагове, но и той има Плутон в 1 дом, бил е нараняван, не мисля, че ще те предаде. Което не означава, че ще е вечно с теб, но имате потенциал, въпреки разликата във възрастта. Зависи какво искаш ти и какво иска той, все пак. Душата няма възраст....но материята има.

Дълбоки са му чувствата на момчето, но е егоцентричен и с тази Луна във 2 дом, Скорпион може и да е научен да консумира енергия от жени. По принцип е много самостоятелен и независим - планетите му са в източното полукълбо, въпреки, че са във Везни (нужда от партньорство). При него и Венера на асц във Везни - той има болезнена нужда от партньор, няма да те лъжа, ако не си ти ще намери някой друг, но държи на връзките си, не е развей прах.

При Луна в съвпад с Уран е склонен да има нетипични връзки, изобщо не ме учудва, че не му пука да излиза с по-възрастна жена. Освен това с този тежък стелиум в 1 дом, мисля, че е доста зрял за възрастта си. Абе имал е тежки преживявания и душевно и в материален аспект, но такава му е кармата.

Неговия Сатурн (поемането на отговорност) е аспектиран от твоите Луна, Венера, Марс, така, че отговорът ми е да имате потенциал за сериозно обвързване.

И една от най-блестящите любовници на френски крал (Diane de Poitiers - на Хенри II) е с 20 години по-възрастна от него, била е любовница и на баща му и до смъртта на Хенри с него. Нейният символ - 3 сплетени Луни (името и Дияна - богиня на Луната) е стоял на всичко около Хенри - от оръжия (говоря за официалните оръжия на армията) до всякакви предмети на изкуството...

При твоя човек Венера е в съвпад със Сатурн (възрастни, зрели любовници). Меркурий Ви е в секстил винаги ще се разбирате. Всъщност твоят Плутон и Уран са върху неговото Слънце, ти ще го трансформираш и манипулираш (а неговият стелиум във Везни в твоя 1 дом). Силна Ви е много синастрията.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1469 -: Август 05, 2012, 06:55:49 am »
Безкрайно благодаря!Усмихнат и спокоен ден!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1470 -: Август 07, 2012, 10:53:00 am »
Имам едно въпросче... човек, към когото имах чувства, който не ми дава мира вече две години, беше ми супер тежко и тягостно, срещнах се със страховете си заради него.
Ще говори ли с мен и ще получа ли най-накрая свободата, от която имам нужда? Малко странно звучи въпросът, но не знам как да го задам иначе. Ще се освободя ли от ситуацията, която не ми даваше мира толкова време?

« Отговор #1471 -: Август 07, 2012, 01:14:01 pm »
С този Сатурн в 1-вия си дом си се вкопчила упорито в миналото. А и Марс (той) не те пуска - Марс е в съвпад с АС-то ти. Но Марс е много слаб - заточен в знака на твоя управител. Не би трябвало този човек да има повече сила над теб. Ти му позволяваш да ти въздейства по начина, по който го прави. Луната (вторият ти управител) е в знака на Марс и в съвпад с АС-то му. Чувствата към него, които грижливо поддържаш в себе си, са причината да не успяваш да го оставиш зад гърба си окончателно. Луна (която е и управител на 10-тия дом - 4-ти от 7-ми, т.е. дома на края на връзката с него) ще завърши опозиция с Марс - откъсване от него, прекратяване на отношенията и също опозиция със Сатурн - скъсване с миналото.
Възможно е обаче той да продължава да не желае да приеме, че краят е дошъл.

Управителят ти Венера е на косъм на прескочи в следващия знак - сигурен признак за промяна. Рак е знакът на падение на Марс (той) и заточение на Сатурн (пречките, страховете които те спъват, останалото от някогашната ви връзка, което все още те държи за него), така че мисля да отговоря - "да, ще се оттървеш от тази ситуация". В Рак Венера няма да успее да завърши аспект с Марс, т.е. действително би трябвало да приключите, без повторни опити за ново начало. Но все пак Венера ще завърши квадратура със Сатурн. Със страховете си ще трябва да се справиш сама. Възможно е прекратяването на отношенията ви да не доведе до пълно оттърваване от страховете ти. Тук може би ще трябва да поработиш сама над себе си.

В Рак Венера ще завърши тригон с Нептун в 5-тия ти дом - възможно е да ти предстои ново романтично увлечение.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1472 -: Август 07, 2012, 01:30:18 pm »
Страхотен отговор Мирабела! Или поне на мен много ми харесва тълкуването ти :P а и доста съвпада със ситуацията.

Цитат
С този Сатурн в 1-вия си дом си се вкопчила упорито в миналото. А и Марс (той) не те пуска - Марс е в съвпад с АС-то ти. Но Марс е много слаб - заточен в знака на твоя управител. Не би трябвало този човек да има повече сила над теб. Ти му позволяваш да ти въздейства по начина, по който го прави. Луната (вторият ти управител) е в знака на Марс и в съвпад с АС-то му. Чувствата към него, които грижливо поддържаш в себе си, са причината да не успяваш да го оставиш зад гърба си окончателно.
Точно така е, много правилно си го казала, а и аз съм си виновна за да ми въздейства по този начин.

Цитат
Луна (която е и управител на 10-тия дом - 4-ти от 7-ми, т.е. дома на края на връзката с него) ще завърши опозиция с Марс - откъсване от него, прекратяване на отношенията и също опозиция със Сатурн - скъсване с миналото.
Възможно е обаче той да продължава да не желае да приеме, че краят е дошъл.
Не мисля, че за него това е проблем, ние не сме имали отношения много отдавна а и той е зает. Просто нещата са такива, че аз не можех да се примиря и да приема ситуацията и много ми тежеше.

Цитат
Управителят ти Венера е на косъм на прескочи в следващия знак - сигурен признак за промяна. Рак е знакът на падение на Марс (той) и заточение на Сатурн (пречките, страховете които те спъват, останалото от някогашната ви връзка, което все още те държи за него), така че мисля да отговоря - "да, ще се оттървеш от тази ситуация". В Рак Венера няма да успее да завърши аспект с Марс, т.е. действително би трябвало да приключите, без повторни опити за ново начало. Но все пак Венера ще завърши квадратура със Сатурн. Със страховете си ще трябва да се справиш сама. Възможно е прекратяването на отношенията ви да не доведе до пълно оттърваване от страховете ти. Тук може би ще трябва да поработиш сама над себе си.

В Рак Венера ще завърши тригон с Нептун в 5-тия ти дом - възможно е да ти предстои ново романтично увлечение.

Страхотно, дано си права! Знам, че сама трябва да се справя със страховете си, няма кой друг. Не ми вървеше в любовта последно време, надявам се наистина да ми предстои нещо хубаво!  :rolleyes:
Благодаря ти отново!  :blink:

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #1473 -: Август 07, 2012, 06:44:06 pm »
здравейте ,може ли да помогнете с този хорар
"ще има ли развитие ,ако пиша на Х за празника му?...Преди 3 месеца зададох хорарен въпрос -но нищо,и смятам,че мога да задам нов
благодаря ви
благодаря ви,дано прогнозите излязат точни ,да се похваля
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1474 -: Август 08, 2012, 07:56:16 am »
Когато имаме две планети - управител и съуправител на знака, в случая на Риби  - Нептун и Юпитер и Юпитер прави аспект с сигнификатора на партньора, в случая Меркурий, а Нептун не прави аспекти, как го тълкуваме?

« Отговор #1475 -: Август 08, 2012, 09:04:09 am »
Достатъчен е секстилът Меркурий/Юпитер. Класическите интепретации даже предпочитат досатурновите планети за сигнификатори пред модерните, т.е. в случая Юпитер пред Нептун.
« Последна редакция: Август 08, 2012, 04:33:07 pm от Mirabella »

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1476 -: Август 09, 2012, 12:23:50 pm »
Здравейте, днес останах приятно изненада от срещата с едно момче, с което преди години имахме отношения и ме зачовърка отвътре дали отново ще имаме сексуални отношения (назован по име)? :-[ Хубав и усмихнат ден на всички

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1477 -: Август 09, 2012, 12:41:04 pm »
Благодаря, Аркус.  :blink: Дано да си права, имам само хубави спомени с него.. А по картата може ли да се разчете дали изпитва някакви симпатии (чувства към мен)?

« Отговор #1478 -: Август 09, 2012, 08:06:47 pm »
здравейте дами,
питам"ще ме покани ли на среща Х-по име"-трудничка ще е-все сме в различни точки,но пък интерс не липсва и от двама ни
благодаря ви

« Отговор #1479 -: Август 09, 2012, 10:28:02 pm »
благодаря Акрукс,той си е и лъв по слънчев знак в натална карта.....не зная дали оказва влияние в хорарната астрология..много е енергичен и се привличаме от  общо хоби,но обича да се въртят около него всички