Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042622 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1580 -: Август 22, 2012, 12:57:33 pm »
здравейте,моя близка задава въпрос ,а аз и построих картата по зададен от нея час,на въпроса"добре ли е да поканя Г на кафе"
Г е малко развейпрах ,имат някаква незадълбочена комуникация,но той показва интерес  и тя се чуди да го покани ли,така ;D вече седмица.Притснява я ,че той е доста по-малък със 7 години ,а пък тя още таи чувства към бившия си,изобщо каша.Благодарности на отделилите време

« Отговор #1581 -: Август 22, 2012, 05:23:14 pm »
След като Г. показва интерес, защо той не я покани?
Честно, не мога да разбера по тази карта в кого е толкова силно влюбена питащата - в Г. или в бившия. Но с управител Марс, заточен в знака на У7, и Луна в падение на изгорения път не ми се струва, че в момента тя не е в благоприятна позиция. Действително състоянието й е близко до каша. По тази карта изглежда прекалено отчаяна по някой мъж, стараейки се да не го признава дори и пред себе си. Марс е в последния градус на Везни и му предстои ингрес в Скорпион, където ще бъде на трон. Съвсем скоро й предстои да се почувства по-силна и да остави зад гърба си стари разочарования.
Луната ще завърши тригон с Венера, така че с г-н Г. биха могли да се видят, но не изглежда това да превърне отношенията им в нещо повече. Венера (У7) е в знака на падение на Марс и между двете планети не предстои аспект в рамките на тези знаци.

« Отговор #1582 -: Август 22, 2012, 07:53:59 pm »
благодаря -предавам нататък :P
Г.вече я е канил,но тя отказа и момчето и казало-ако поискаш обади се.Бившия и е болката на нея,и се пробва да го замести,обаче не и се получава...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1583 -: Август 23, 2012, 10:44:17 am »
Попитах "Ще се срещна ли с Д. до края на тази година?"  :-[ (той не е женен, не знам как иначе да тълкувам Марс в неговия 7ми  :-\ , разведен е)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1584 -: Август 23, 2012, 11:14:18 am »
Ronia, по-скоро не засега - на вашите сигнификаторите им предстои квадратура в края на септември. Ингресът на Марс в Скорпион също не е в много в полза на ситуацията. Венера в този знак е в заточение, а Марс в случая той, ще е насочен повече към неща, които интересуват собствените му дела. Той досега може да е проявявал интерес към теб, но може и да не знае как да подходи, а може просто понастоящем да му е момент на преход от едно по-неплодотворно положение към друго по-ефективно и целенасочено.

В края на ноември и началото на декември обаче може и да има шанс за среща, но не съм сигурна какви очаквания имаш по отношение на нея - Венера се намира тогава в знак на Марс (ти си падаш по него), но пък Марс си мисли, че е от голямото добрУтро. ;D   :blink:
« Последна редакция: Август 23, 2012, 11:29:51 am от Asol »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1585 -: Август 23, 2012, 11:21:08 am »
Здравейте, бихте ли ми помогнали. Извинявам се предварително за многословността, но не мога място да си намеря място и да спра да плача. След година чакане, мъжът към когото изпитвам чувства се връща в България, но вместо това да ме радва, сърцето ми се е свило - чухме се, но не знам защо нещо ме кара да си мисля, че е за последното и повече никога няма да го чуя и видя. Въпросът ми е - Всичко окончателно ли приключи между нас?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1586 -: Август 23, 2012, 11:29:47 am »
Ех... Как може един хорар да не ми даде едно "да", ей така, да разведри малко обстановката. Аман.  :( Ние не се познаваме лично, това би било първа среща наяве, реална. Той си е от голямото добрутро, истина е, не само си мисли... Аз ще пътувам в края на октомври и тогава бих могла да го срещна, по-нататък засега нямам планове, пък и пари, де да знам.  :-\

« Отговор #1587 -: Август 23, 2012, 03:33:41 pm »
Mirabella, благодаря, че отговорихте на моя въпрос.  :blink:
Въпросната среща мина тежко- доста емоционална беше. Отговорихте, че с този човек (Ю) ако просъществува отново връзка, то тя ще бъде като предишната. Но въпреки всичко, аз отново имам това привличане, все още го чувствам необходим. Но в историята ми се появи човек (Н) преди месец, който малко обърка всичките ми чувства. В моменнта съм пред дилема.. С кого от двамата ще е по- добре да продължа, или да изчакам, защото и двамата не са подходящи?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1588 -: Август 24, 2012, 11:52:28 am »
Здравейте, бихте ли ми помогнали. Извинявам се предварително за многословността, но не мога място да си намеря място и да спра да плача. След година чакане, мъжът към когото изпитвам чувства се връща в България, но вместо това да ме радва, сърцето ми се е свило - чухме се, но не знам защо нещо ме кара да си мисля, че е за последното и повече никога няма да го чуя и видя. Въпросът ми е - Всичко окончателно ли приключи между нас?
Успокой се и престани да плачеш, няма как с тази Луна в 1дом  :blink:
Със сигурност ще се обади - Луната управлява негов 3д, а той е Венера в 3д- предстои тригон между тях,
но за виждане едва ли- според картата не предстои да се срещнете сега, а причината е, че няма да пътува скоро- Венера е в сходящ квадрат с неговия У9 Сатурн

Благодаря ти, Акрукс, за успокоителните думи. Никога не съм се чувствала толкова емоционално изцедена. Само, че той пътува говорихме от летището. Помолих го само да ми се обади, че е пристигнал жив и здрав, но ни вест, ни кост. 

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1589 -: Август 24, 2012, 01:53:24 pm »
Здравейте, отчаяна съм в отношенията с човека, в когото съм влюбена - каквото и да правя, и да не правя, резултат никакъв.  :( Въпросът ми е - "Ще дойде ли някога моментът, в който нещата между нас ще имат някакво развитие?" - София, 19.04.2012 г., 12.43 ч.
Благодаря момичета и приятен ден

Липсва сходящ аспект между управителите ви - твоя Слънце и неговия Сатурн. Луната ще завърши опозиция със Сатурн. В рамките на действието на тази хорарна карта (до 3 или до 6 месеца) по-скоро няма да има развитие, което да доведе до задълбочаване на взаимоотношенията ви с този мъж.
Слънцето е в критичен градус и му предстои смяна на знака, където ще завърши тригон с Марс (управител на 5-тия и 10-тия ти дом) - може би скоро ще се поотърсиш от негативните чувства, които ти е създал г-нът, и ще срещнеш нов обект, който ще събуди интереса ти. Успех!

Мирабела беше права, така и нищо не се случи, но така и не успявам да го превъзмогна.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 06:02:07 pm от lusy »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1590 -: Август 24, 2012, 01:56:15 pm »

Благодаря ти, Акрукс, за успокоителните думи. Никога не съм се чувствала толкова емоционално изцедена. Само, че той пътува говорихме от летището. Помолих го само да ми се обади, че е пристигнал жив и здрав, но ни вест, ни кост.
Картата е с ранен Асц. сега видях, твърде рано си задала въпроса, показва че по-късно ще научиш неща, които го обезсмислят, но все пак този сходящ квадрат между него и неговия У9 Сатурн не ми говори за предстоящо или настоящо пътуване в чужбина,  Слънцето- негов У4 е сменило знак току-що,  налице е съвсем скорошна промяна на/в дома му, но е в 4д- значи си е на същото място, Луната У3 която ще извърши скоро тригон с него-Венера в 3д- това освен дома на комуникацията е на кратките пътувания, във вътрешността на страната

Явно не съм се изразила правилно, върна се в България, няма да пътува в чужбина. Преди известно време пак бях задала същия въпрос и картата пак беше с ранен Асц.

*

sugar

• 17
« Отговор #1591 -: Август 24, 2012, 02:15:27 pm »
Здравейте!От две години майка ми поддържа връзка с един мъж.Работата е там,че отношенията им са на приливи и отливи.Хем се карат след това се сдобряват,а пък и той е доста труден характер.Майка ми пита дали той все още има чувства към нея?

« Отговор #1592 -: Август 24, 2012, 03:35:21 pm »
Влюбен ли е в мен Н?

*

sugar

• 17
« Отговор #1593 -: Август 24, 2012, 03:44:45 pm »
Благодаря ти Akruks за отговора.Всичко,което си написала за характерите им е напълно вярно само че майка ми е малко скептична по отношение на неговите чувства,защото той по никакъв начин не ги показва пред нея.

« Отговор #1594 -: Август 24, 2012, 04:59:41 pm »
здравейте,преди определен период,моя близка бе пускала карта,но тя бе нерадикална..
Днес жената ме помоли да пусна хорар на въпорса"приключиха ли отношенията ни",която сама е построила .Има много силни чувства към човека и не може да го преболдува,а той е инат и дори да има нещо към нея,няма да каже...благодаря ви от нейно и от свое име
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1595 -: Август 25, 2012, 12:20:48 pm »
Здравейте, сладури. Моля, да кача и аз един хорар, след като отговорите на другите и да ми кажете нещо за него. В последно време попаднах в една връзка , то не са ревности, не са сръдни, не е чудо. Сега отново сме сърдити , но все пак си говорим. Въпросът ми е: "Ще бъдем ли заедно с Х. /назовала съм го по име/като връзка, като цяло? Моля, за вашите отговори, ще ги чакам с интерес.

« Отговор #1596 -: Август 25, 2012, 05:23:26 pm »
Влюбен ли е в мен Н?

Ако имаме доверие на тази карта и на астрологията по принцип, бих казала "не". Той е Меркурий в Лъв - знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства.

« Отговор #1597 -: Август 25, 2012, 05:28:12 pm »
здравейте,преди определен период,моя близка бе пускала карта,но тя бе нерадикална..
Днес жената ме помоли да пусна хорар на въпорса"приключиха ли отношенията ни",която сама е построила .Има много силни чувства към човека и не може да го преболдува,а той е инат и дори да има нещо към нея,няма да каже...благодаря ви от нейно и от свое име

Аспектът между управителите им - Юпитер за питащата и Меркурий за квезита - е разходящ. Луната обаче ще пренесе светлина помежду им, като завърши опозиция с Юпитер и тригон с Меркурий.
Юпитер е в знак на Меркурий, където е заточен, и в 1-вия му дом. Тя го обича, желае връзка с него и се измъчва по него.
Меркурий е в Лъв, където Юпитер няма есенциални достойнства, и в края на 8-мия й дом.
Луната (развитието на въпроса) е в знак на Юпитер, но в съвпад с възела (в градуса на възела), което я обезсилва.
Отношенията им ми изглеждат изчерпани. Той не проявява същия силен интерс към нея, както тя към него.
Пренасянето на светлина от Луната може да е опит отношенията им да бъдат подновени, но не изглежда, че ще се получи. Няма да бъдат същите, както преди. Нещо липсва и тя страда от това.

« Отговор #1598 -: Август 25, 2012, 05:35:46 pm »
Здравейте, сладури. Моля, да кача и аз един хорар, след като отговорите на другите и да ми кажете нещо за него. В последно време попаднах в една връзка , то не са ревности, не са сръдни, не е чудо. Сега отново сме сърдити , но все пак си говорим. Въпросът ми е: "Ще бъдем ли заедно с Х. /назовала съм го по име/като връзка, като цяло? Моля, за вашите отговори, ще ги чакам с интерес.

Ти си Марс на трон по знак. Той е Венера. Марс се намира в знака на заточение на Венера, Венера е в знака на падение на Марс. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Не сте склонни да жертвате нищо в името на евентуална връзка помежду ви. Изглежда, че той се сърди, а ти демонстрираш незаинтересуваност и пренебрежение.
Луната в края на 1-вия ти дом ще завърши опозиция със заточен Юпитер в края на неговия 1-ви дом. Онова, което той иска, може да ти струва прекалено много. Заточените планети са способни да проявяват негативните си характеристики. С Юпитер в заточение в 1-вия си дом той би могъл да бъде алчен, прекомерно разточителен, да губи мярка за нещата. Луната ще завърши квинкокс с Венера - изглежда, че той ще остане с пръст в устата.
Луната ще завърши секстил с Меркурий в 3-тия му дом, предстои секстил между управителите на 3-тите ви домове. Може би с повече комуникация ще можете да оправите нещата?

« Отговор #1599 -: Август 25, 2012, 06:56:35 pm »
Аркукс благодаря ти,човекът ми харесва,на като ,че ли така съм травмирана от последната си връзка,че не мога да си го призная,изпитвам панически ужасТ ;),че само ще ме използва.Май си права какво губя в крайна сметка-нищо,най-лошото което може да стане е да изкарам няколко хубави неангажиращи седмици,и това ако е лошо....а под "скоро "визирах до идващия уикенд-обаче май няма да стане,защото той днес ми съобщи ,че замиkава командировка до петък ;D...няма да го мисля повече,спускам се по пързалката пък ще видим :)

Спокойно, твоят управител сега е ретро - вгледаш се в миналото и екзалтира - силна си и в дадената ситуация, ти си по-добре поставена от него. Неговият управител е в Рак (емоции, отдаване, не само секс) и е в твоя 5 дом - интересува се от чувствата ти, докато твоят управител е в твоя 8 дом (дълбоките емоции и сексът - явно наистина те притеснява тази тема). Той в никакъв случай не е повърхностен - освен, че е замесен знакът Рак, Плутон е в неговия 5 дом (не е само флирт това негово увлечение). Но наистина неговият упр Слънце не е силно в Рак, не мога да кажа, че е напълно наясно със себе си, напротив предстоящата опозиция с Плутон ми говори, че той има някакви минали травми и спомени, с които трябва да се справи. Иначе Akruks - е права между вашите упр ще се случи на доста по-късeн етап само 1 квадрат, но Луната като индикатор на събитията ще съвпадне с Марс (упр на негов 3 дом - комуникациите - аз очаквам да ти се обади), но Венера е ретро и двамата сте много различни натури.
да се отчета по този хорар...оказахте се прави видяхме се след две седмици ,по негова инициатива-както Анабел каза,и тази среща ни беше и последна-поне за мен.Този човек не знае какво иска,а аз след комуникацията си  разбрах аз какво искам,но  това  не е той.Не  повърхностен,нито несериозен,просто сме полюсни,лошото е ,че той категорично отхвърля моите възгледи за живота .Може би квадратът е свършил работа-не знам,но макар ,че той изявява желание,аз му казах,че не искам да се срещам с него.Много благодаря момичета