Здравейте, въпросът ми е свързан с мъжът към който изпитвам чувства, с него имам приятелски отношения - Има ли друга жена до него? Благодаря
А по предния хорар има ли развитие?
Късният градус на АС е възможно да показва, че знаеш отговора или поне се досещаш за него.
Той се управлява от Меркурий в знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства.
Юпитер в заточен в знак на Меркурий и в 12-тия му дом.
Съдейки по тази карта, може да се заключи, че чувствата му към теб не са реципрочни на твоите.
Венера в 1-вия му дом може да е индикатор на присъствието на друга жена около него. Обаче липсва аспект между Венера и Меркурий, така че не мисля, че има сериозна връзка към момента.
Меркурий е в знак на Слънцето, т.е. се интересува най-вече от него. Слънцето е в знак на Меркурий. Слънцето е негов У2, Меркурий и Слънцето са във 2-рия му дом - възможно е цялото му внимание да е фокусирано върху финансови въпроси.
Сходящата опозиция на Луната с Меркурий не ви помага да установите хармонични взаиотношения. Може да говори за разрив в отношенията или комуникацията поради различия в ценностните системи.