Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040389 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1640 -: Август 30, 2012, 12:39:42 pm »
Неговият управител Венера е в знака на падение на твоя управител Марс. Може би и той трудно показва чувства. Да не би да ти се сърди за нещо? Ако е очаквал нещо и не го е получил.
Кога не знам. Таймингът не е силната ми страна. Луната е във фиксиран знак и падащ дом - въпросът едва ли ще се развива бързо. До тригона със Сатурн остават доста градуси. Но астрологията не е непременно буквална.

« Отговор #1641 -: Август 30, 2012, 03:17:44 pm »
Здравейте, въпросът ми е свързан с мъжът към който изпитвам чувства, с него имам приятелски отношения - Има ли друга жена до него? Благодаря

« Отговор #1642 -: Август 30, 2012, 05:39:35 pm »
Здравейте, въпросът ми е свързан с мъжът към който изпитвам чувства, с него имам приятелски отношения - Има ли друга жена до него? Благодаря

А по предния хорар има ли развитие?
Късният градус на АС е възможно да показва, че знаеш отговора или поне се досещаш за него.
Той се управлява от Меркурий в знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства.
Юпитер в заточен в знак на Меркурий и в 12-тия му дом.
Съдейки по тази карта, може да се заключи, че чувствата му към теб не са реципрочни на твоите.
Венера в 1-вия му дом може да е индикатор на присъствието на друга жена около него. Обаче липсва аспект между Венера и Меркурий, така че не мисля, че има сериозна връзка към момента.
Меркурий е в знак на Слънцето, т.е. се интересува най-вече от него. Слънцето е в знак на Меркурий. Слънцето е негов У2, Меркурий и Слънцето са във 2-рия му дом - възможно е цялото му внимание да е фокусирано върху финансови въпроси.
Сходящата опозиция на Луната с Меркурий не ви помага да установите хармонични взаиотношения. Може да говори за разрив в отношенията или комуникацията поради различия в ценностните системи.

« Отговор #1643 -: Август 30, 2012, 07:00:27 pm »
Неговият управител Венера е в знака на падение на твоя управител Марс. Може би и той трудно показва чувства. Да не би да ти се сърди за нещо? Ако е очаквал нещо и не го е получил.
Кога не знам. Таймингът не е силната ми страна. Луната е във фиксиран знак и падащ дом - въпросът едва ли ще се развива бързо. До тригона със Сатурн остават доста градуси. Но астрологията не е непременно буквална.

Да, Мирабела, наистина и той трудно показва чувства, макар че е по-смел от мен, слава богу. Вярно е и това, че се сърди. Обаче той не разбра правилно нещо, а аз му се сърдех за друго и затова реших да не му се обяснявам. Малко детска градина сме.  :-[ Обаче аз държа на него, въпреки че ме дразни с някои неща, то няма идеални хора. Все пак ако ще се видим в рамките на хорара, не би трябвало да отнеме повече от 3 месеца (леле, колко зловещо дълго е това, дори само на писане), нали така?

« Отговор #1644 -: Август 30, 2012, 08:03:00 pm »

А по предния хорар има ли развитие?
Късният градус на АС е възможно да показва, че знаеш отговора или поне се досещаш за него.
Той се управлява от Меркурий в знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства.
Юпитер в заточен в знак на Меркурий и в 12-тия му дом.
Съдейки по тази карта, може да се заключи, че чувствата му към теб не са реципрочни на твоите.
Венера в 1-вия му дом може да е индикатор на присъствието на друга жена около него. Обаче липсва аспект между Венера и Меркурий, така че не мисля, че има сериозна връзка към момента.
Меркурий е в знак на Слънцето, т.е. се интересува най-вече от него. Слънцето е в знак на Меркурий. Слънцето е негов У2, Меркурий и Слънцето са във 2-рия му дом - възможно е цялото му внимание да е фокусирано върху финансови въпроси.
Сходящата опозиция на Луната с Меркурий не ви помага да установите хармонични взаиотношения. Може да говори за разрив в отношенията или комуникацията поради различия в ценностните системи.

Благодаря, Мирабела за обстойното тълкуване на картата. По другия хорарен въпрос няма никакво развитие, т.е. продължавам да съм в неведение за случващото се около него. За този нямам представа - просто стоя и гадая какво накара този човек да замлъкне, при положение, че приказките му бяха в съвсем друга насока. Но както и да е...

« Отговор #1645 -: Август 31, 2012, 04:31:28 pm »
Не, няма
последният аспект на Луната-сигнификатор на въпроса и Меркурий-него е опозиция, което дава отрицателен отговор на въпроса

Акрукс, благодаря и за твоето мнение. Това ми подейства успокояващо. А може ли да кажеш по картата нещо за нашите взаимоотношения.. или трябва да пусна първата хорарна карта за него?  :(

« Отговор #1646 -: Август 31, 2012, 06:10:52 pm »
Здравейте,
Очертава ли се тези двама души да живеят заедно в скоро време и евентуално да имат общо дете: мъжът е роден на 07.12.1979г. в 12.43 ч. в Пазарджик, а жената - 04.07.1972г. в 9:10 ч. в София?
Час на задаване на въпроса - 15:14 ч. /българско време/, но задаващия въпроса се намира в момента в Швеция /Гьотеборг/ - 14:14 ч.
Мерси предварително!!! 

« Отговор #1647 -: Август 31, 2012, 09:47:33 pm »
Eто я картата на въпроса ти. Нерадикална, по-добре да не се тълкува.
Градусът на АС е твърде късен. Възможно е сама да знаеш отговора. Но ми изглежда, че отношенията ви вече са прекъснати, въпреки че имаш чувства към въпросния мъж.
http://astrosite.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=5058.0;attach=16438;image

...но той продъжава да ме търси и аз не знам как да реагирам...в скайпа ми редовно ме посещава/нямам сили да го изтрия- това ще е за IIри път,ако го направя/....за мен е радост това ,въпреки ,че се правя на труднодостъпна за него  :P ,но да не вземе да ме взима за подбив с тази моя слабост към него.............като му кажа,че няма смисъл,че нещата са приключили той моментално ми отговаря"нещата между нас не могат да приключат така лесно" или нещо от сорта,което аз намирам за ...подигравка от негова страна..уж не е такъв,но..така мисля.....вчера/на 11.07/ в композита ни имаше опозиция на У1 към У7-за сега съм сравнително по-хладна в отношенията- ще видим..и ще свиркам тук/ ;D
;D Късният асцендент показва, че единият е взел вече решение, което не подлежи на промяна. Луната в картата има сходящи аспекти- най-напред секстил с Плутон твой У3- затова ти е трудно да го изтриеш от скайпа, а и едва ли искаш; после прави квадрат с Венера У3 за него и У9 за теб, която е ретро и в 9д- показва, че е далеко, а освен това, че той обича да комуникира, но непостоянно, понеже е ретрограден управителя му на  негов 3дом; след това Лунта преви квадрат със Слънцето У11 за теб, за него У5 в негов 3д- едва ли ти се подиграва, но ти ще искаш да прекратиш приятелство с него след някой рзговор, може би вече да се е случило, аз разглеждам картата със задна дата, след това куинконкс със Сатурн у5 за теб, а посленият аспект е секстил с Юпитер- негов управител и диспозитор на твоя 3д- комуникацията, хубав завършек на цялата ситуация, а какъв е въпросът, че не знам, само гледах картата, като любовен хорар, че е в тази тема... Другият му управител Нептун е ретро в негов 12д, затова е такъв недокрай открит и не можеш да му разбереш намеренията, на Юпитер пък му предстои смяна на знака, може да промени поведението си за добро, особено като Нептун тръгне напред след време, при теб същ ще има промяна предстоящия месец, когато Меркурий стане ретрограден-  в такъв период се възстановява и поизоставена комуникация.

влизам само да споделя ,че това подчертано е абсолютно 1:1 с действителността...нещата значително се промениха и дано да е продължително това време на действие....само Нептуна очаквам да тръгне напред...Благодаря,Акрукс  :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1648 -: Септември 01, 2012, 12:06:45 pm »
Да задам и аз един пълнолунен хорар.  :rolleyes:

Ще имам ли нова връзка до края на годината?

01.09.2012, 12.39 ч, Варна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1649 -: Септември 01, 2012, 12:39:40 pm »
Чудя се дали хорара описва това, за което питаш ?! Декември може да се заформи нещо, но по-скоро в стил "стари муцуни" и "транзит". Като се запролети.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1650 -: Септември 01, 2012, 12:47:13 pm »
Чудя се дали хорара описва това, за което питаш ?!

Между другото, и аз се чудя, макар че съвсем съзнателно зададох тоя въпрос, не знам защо така се е отразило в хорара. Всеки път, когато си задам въпрос за любов и партньорство, хорарът или излиза нерадикален, или някак не се връзва с естеството на въпроса, това се случва вече тенденциозно.  :-\

На всички "стари муцуни" смятам да им затръшна вратата пред носа, времето си минава и просто не си струва вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1651 -: Септември 01, 2012, 12:48:39 pm »
Моля ви кажете ще произлезе ли нещо между мен и К.? И каквото друго видите... Много ми харесва, отдавна не ми се беше случвало.  :-[

Искам да ви попитам Луната като е сигнификатор на другия човек, брои ли се още и за У на въпроса? Чудя се в този хорар дали пренася светлина между Юпитер (мой У3) и Меркурий (негов У3), защото искам да напиша нещо и ако може да го види...  :-[

« Отговор #1652 -: Септември 01, 2012, 02:26:39 pm »
Брои се. Луната винаги управлява въпроса. Поне аз така съм чела от малкото, което съм чела. В случай, че Луната управлява квезита (другия човек), просто не може да бъде втори управител на кверента.
Твоят У3 е в 12-тия му дом - не знам дали ще го види. Обаче с Луна в 1-вия ти дом би трябвало да се интересува достатъчно много от теб, че той да напише нещо (да те потърси). ;)

« Отговор #1653 -: Септември 01, 2012, 02:30:04 pm »
Лили, ако имаше сходящ хармоничен аспект между У1 и У7 (най-добре тригон), щях да кажа твърдо "да". Тук обаче има нещо друго. Луната е в сходящ тригон с У7 и смесена рецепция. Не знам дали е достатъчно за връзка, но би трябвало да е достатъчно за романтично запознаство. Може би в сърцето си ще си завладяна от този човек (Луната екзалтира Венера), но външно няма да показваш чувствата си, ще се държиш гордо (Марс на трон).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1654 -: Септември 01, 2012, 02:49:18 pm »
Ще видим, ако се появи някой.  :confuse3:

Но само някакви мухльовци ми се лепят.

Имам един 60/65-годишен обожател в мах'лата  ;D - дебне ме, когато изляза да разхождам кучетата, идва да ме пита как съм и ми целува ръка с беззъба уста.  ;D

Благодаря, момичета.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1655 -: Септември 01, 2012, 05:43:14 pm »
Брои се. Луната винаги управлява въпроса. Поне аз така съм чела от малкото, което съм чела. В случай, че Луната управлява квезита (другия човек), просто не може да бъде втори управител на кверента.
Твоят У3 е в 12-тия му дом - не знам дали ще го види. Обаче с Луна в 1-вия ти дом би трябвало да се интересува достатъчно много от теб, че той да напише нещо (да те потърси). ;)

Работата е там, че той реално не е никак вероятно да ме потърси... Аз мисля да пиша на един негов асистент... и оттам нататък... каквото сабя покаже. Много сме далеч в момента.  :-[ А Луната не пренася ли светлина между моя и неговия У3, аз затова се замислих да пиша.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1656 -: Септември 01, 2012, 07:07:17 pm »
До края на 2012.
Та си казах, като за последно да изживея една хубава лИбов, преди да е дошъл краят на света.  ;D

Ще видим какви ще са тия тайни-майни, с женени мъже не се занимавам.  :P

Благодаря!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanya

• 21
« Отговор #1657 -: Септември 02, 2012, 12:02:55 am »
Луната (твой У3) излиза от секстил с неговия управител Юпитер, което потвърждава, че си му изпратила съобщение.
Мисля, че изпитва чувства към теб, защото Юпитер е в знака на твоя управител Меркурий и в 1-вия ти дом. Юпитер е заточен по знак, което може да означава, че той се измъчва по теб, не е уверен в себе си, не смята, че е достоен за теб, т.е. му е трудно да действа активно спрямо теб. Ти си движещата сила, но пък това може да бъде уморително или дори унизително за един горд Меркурий в Лъв, който предпочита той да бъде гонената и ухажваната страна, а не обратното.
Луната е изгорена от Слънцето и се приближава към него, но преди това ще завърши секстил със Сатурн (негов У3). Изглежда, че ще получиш отговор на съобщението. Възможно е обаче отговорът му да не те удовлетвори (напълно).
Между Меркурий и Юпитер предстои секстил, но Меркурий е по-бързата планета. Заточеният Юпитер предпочита да чака, не може да се накани да действа. Възможно е подобряване на взаимоотношенията ти, но изглежда, че ти ще бъдеш активната страна, което не е онова, което ти искаш.

Обратна връзка:
осъществихме комуникация по телефона вече многократно...изяснихме някои недуразумения ... Естествено както предположи Мирабелла аз бях активната страна, но доброто в случая е, че той ми се зарадва на обаждането...уговорихме да се видим и май няма да е само това според думите му. :)
Но ми сервира друго: заминава на работа в чужбина, където всичко е уговорено и намерението му е да остане за много дълъг период/ ако не и за постоянно/. Въпроса ми е: Ще замине ли Х. да работи в чужбина, ще се върне ли отново в БГ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1658 -: Септември 02, 2012, 12:57:25 am »
Лили, според мен да, но защо си в миша дупка скрита-не знам. Който иска да му се случи нещо, поне трябва да излезе малко-да го видят :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1659 -: Септември 02, 2012, 10:30:02 am »
На мен ми стана интересно как е закотвила Венера в края на 8д на К9, а Венера е у5 за него в знак рак- чувства, емоции, секс и общуване - с един удар много зайци е утепала с този хорар :) :)

А реално нито един (освен гореспоменатия дядо  ;D), егаси... при мен и хорарите /ако са за любов/ не работят, тежък случай.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.