Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042087 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2100 -: Декември 10, 2012, 05:36:22 pm »
Добре, тогава съм съгласна картата да бъде нерадикална. ;)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2101 -: Декември 10, 2012, 05:47:39 pm »
И аз си мисля,че когато Меркурий навлезе в Стрелец и в неговия 1 дом,нещата ще се оправят.
Спорът ми се струва породен от битовизми- Луна в  6 дом.

« Отговор #2102 -: Декември 10, 2012, 05:52:07 pm »
Много благодаря на всички за отделеното време и внимание. Когато има развитие по въпроса ще ви дам обратна връзка, отново благодааря  :blink:

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2103 -: Декември 11, 2012, 03:08:28 pm »
Здравейте, имам въпрос свързан с един колега - Харесва ли ме И? Нещо не мога да го разбера този младеж. Благодаря

« Отговор #2104 -: Декември 11, 2012, 04:20:29 pm »
Неговият управител Сатурн е в 5-тия ти дом. Потвърждение, че ти изпитваш някакви романтични чувства към него.
Сатурн е в знака на падение на Луната, която управлява АС, т.е. теб. Между Луна и Сатурн има разходящ секстил. Имало е момент, в който ви е било приятно в компанията един на друг, но към момента е възможно той да ти се сърди за нещо и поради това да те пренебрегва. Другия вариант е да не си пада по теб. Той се намира в 11-тия си дом, Луната е в неговия 10-ти. Възможно е да те приема като приятелка от работа.
Луната е без курс. Не изглежда да предстои развитие помежду ви.
Да не би той да си има вече приятелка?

Извинявам се, ако греша.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2105 -: Декември 12, 2012, 12:04:02 am »
Неговият управител Сатурн е в 5-тия ти дом. Потвърждение, че ти изпитваш някакви романтични чувства към него.
Сатурн е в знака на падение на Луната, която управлява АС, т.е. теб. Между Луна и Сатурн има разходящ секстил. Имало е момент, в който ви е било приятно в компанията един на друг, но към момента е възможно той да ти се сърди за нещо и поради това да те пренебрегва. Другия вариант е да не си пада по теб. Той се намира в 11-тия си дом, Луната е в неговия 10-ти. Възможно е да те приема като приятелка от работа.
Луната е без курс. Не изглежда да предстои развитие помежду ви.
Да не би той да си има вече приятелка?

Извинявам се, ако греша.

Благодаря, Мирабела. Не бих казала, че имам някакви чувства към него, по скоро ми е приятно в неговата компания. Колега ми е отскоро и все още се "разучаваме", ако така мога да се изкажа. Може би подходящ е вторият вариант, не знам... Относно приятелката - нямам представа...

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2106 -: Декември 12, 2012, 12:26:29 pm »
Здравейте, имам въпрос свързан с един колега - Харесва ли ме И? Нещо не мога да го разбера този младеж. Благодаря
Харесали сте се и двамата, но трябва да му дадеш по-ясен знак, за разбере и той дали е харесван. При него 3д се управлява от ретроградна планета и му е по-трудно да се изразява, но след няколко дни Уран ще е директен и ще отпаднат задръжките му в общуването.

Благодаря и на теб, Акрукс. Да, като се замисля, вярно е че трудно е изрява...  :blink: Каквото и да стане, надявам се да запазим добри колегиални отношения. Усмихнат и успешен ден на всички

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2107 -: Декември 12, 2012, 09:30:36 pm »
Отдавна не съм питала в любовната тема, но човекът Х. не ми вдига вече вечер телефона. Та се чудех дали си има приятелка, гадже?
На мен ми се вижда, че е ангажиран по-скоро служебно и има доста пътувания, но тригонът между неговият съуправител и негов У5 ме притеснява.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2108 -: Декември 13, 2012, 05:13:40 pm »
Е, предстой да забърше нещо. :) Но пък съуправител на негов 5 дом е Луната, която ще направи съвпад със Слънцето, демек с мен. Странна карта....
Мерси!
« Последна редакция: Декември 13, 2012, 06:09:38 pm от 3apa »

« Отговор #2109 -: Декември 14, 2012, 12:38:05 pm »
Здравейте ,момичета! Отдавна не съм ви тормозила с еднотипните ми въпроси. :blink: Ако внесете яснота- ще съм ви благодарна. Та питанката ми е " Ще дойде ли някой утре вечер ( идеята е спонтанно негова).  Не знам дали може да се види от този хорар за мотивацията му...Благодаря на отзовалите се.

« Отговор #2110 -: Декември 14, 2012, 02:43:43 pm »
Мда..появява се изневиделица почти както Дядо Мраз- рядко!В нас имах в предвид- на гости.  ;D Благодаря Акрукс!

« Отговор #2111 -: Декември 14, 2012, 06:03:06 pm »
мъжът Х....
« Последна редакция: Декември 15, 2012, 04:47:53 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2112 -: Декември 14, 2012, 10:49:00 pm »
Мъжът Х ми е писал писмо,че му липсвам/а се разделихме строго официално на 27ми ноември,когато Мерк.беше първи ден след ретро движение/...да му вярвам ли,или щото му е "скучно" го е написал това  :-\...
Луната У1 е направила квадрат с Уран У3 за него- не си му повярвала на казаното/написаното
Той е представен от Сатурн, би трябвало да е сериозен и отговорен човек, Луната е в разходящ хармоничен аспект с него- не сте се разделили скарани или след скандал, вероятно ти си се дистанцирала, поддавайки се на емоции. Луната ще направи съвпад с Марс У5 за него в негов 1д- може да стане още по-активен в романтичните излияния, предстои да направи секстил с Венера У5 за тебе, като по този начин ще пренесе светлина от негов 5д и имате шанс да възродите романтичната си връзка!
....о,ама..как..това беше една красива раздяла ;)....той ми "подари" 3 красиви червени розички и пожелание "Бъди щастлива Руми,целувам те..."-беше много трогателно/първата ми  раздяла също беше хубава,но на така.....Благодаря за точната интерпретация,Акрукс/все едно,че ми познаваш историята- така правилно интерпретира нещата от миналото ;D/

« Отговор #2113 -: Декември 15, 2012, 04:53:55 pm »
Мъжът Х възнамерява ли да направи сериозно обвързване с мен,или не/ с тенденция към съвместно съжителство / ? /това е последен въпрос и е "пиков" за мен- наистина  :P/

« Отговор #2114 -: Декември 15, 2012, 06:05:55 pm »
Мъжът Х възнамерява ли да направи сериозно обвързване с мен,или не/ с тенденция към съвместно съжителство / ? /това е последен въпрос и е "пиков" за мен- наистина  :P/
не мисля, че това е последен въпрос за г-н Х  ;D
Картата е с късен асцендент, единия е взел вече решение, може да се проследи само завършекът на ситуацията
Ти и твоят дом по тази карта сте представени от Меркурий, намиращ се в 6д на здравето и работата, в разходящ квадрат с негов У4 Нептун, който е на негов Иц- неговия дом не подлежи на преместване, а ти си предпочела работата, свързана със здравето  ;) и си отказала възможността да се преместиш при него. С негов У1 Юпитер сте в опозиция- отхвърляш неговото Аз, но в същото време имаш нужда от него- във взаимна рецепция сте, което има силата на съвпад, но с по-различна проява- всяка една от планетите може да действа добре в дома, която управлява другата. Юпитер е ретрограден и заточен, може би човекът си има проблеми и не може да даде всичко от себе си в момента, така както би му се искало, разположен в твоя 12д не си наясно с него и намеренията му. Ти също излизаш в негов 12д и представляваш загадка за него  :blink: И тук, както и в предната карта, Луната пренася светлина между вашите домове на любовта, което показва за пореден път, че романтичната ви връзка ще продължи, а за останалото никога не е късно- когато Юпитер стане директен, лека полека ще отпаднат ограниченията при Х и ще се стабилизират нещата в дома му, тъй като планетата е съУ 4 за него.
..уау...ама,Акрукс...вярно е,че той никога не би се преместил/нито  служебно,нито живеенето/,вярно е,че не смея да си сменя моите такива,щото сега съм си доста добре тук /но заради него съм склонна вече,май  :-[ /вярно е ,че работя със здравето на хората,вярно е,че отричам същността му/тук не съвсем- отричам малка част от тази негова същност/ ,вярно е ,че сме загадки един за друг, вярно е ,че той има проблеми  ..сега остава да е вярно и ,че като тръгне директно Юпитер/У4/ нещата ще се подредят между нас....искам и аз да мога да тълкувам като теб.....благодаря за пореден път/почти  обещах,че ще е за последен  :P /  :wub:
« Последна редакция: Декември 15, 2012, 06:13:31 pm от марсин »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2115 -: Декември 18, 2012, 12:26:03 pm »
Здравейте отново,това е последния въпрос който ще задам.Мисля,че края на отношенията ни с господина е на лице.Много съм тъжна и объркана,предстоят празници а аз нямам желание за нищо.По предните две карти стана ясно,че той има нужда да остане сам(така ми каза). Харесва ме,не съм му безразлична,има много силно физическо привличане,но....... не може да се го позволи.Затова не иска да се виждаме,но не иска и да прекрати контакта си с мен.Благодаря ви отново за вниманието.Просто искам да знам,как да постъпя.Разума ми казва "край" ,но вътрешния ми глас говори друго сякаш има нещо недовършено :'( .Ето и картата,надявам се да съм я построила правилно.
Въпроса е-"Приключи ли всичко между мен и Н ?"

*

Alexsandar

« Отговор #2116 -: Декември 18, 2012, 03:46:34 pm »
Харесва ли ме (назованата по име)?  :blink:

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #2117 -: Декември 18, 2012, 03:59:06 pm »
добър ден
бях решила да не задавам въпрос за един мъж,но не се стърпях-много ми е домъчняло за него  :( и съм решила да му пиша ,въпреки че ме е обхванала апатия и тъга
да пиша ли на Светлин за празниците?
така или инак ще пиша,о ми се иска да чуя мнението  ви по картата
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2118 -: Декември 18, 2012, 06:48:29 pm »
Благодаря akruks :58: ,надявам се да е така.Този близнак ми разказа играта просто :41:.

« Отговор #2119 -: Декември 18, 2012, 08:59:41 pm »
Харесва ли ме (назованата по име)?  :blink:

Нейният управител Луна се намира в 1-вия ти дом. Би трябвало да проявява интерес към теб. Луната излиза от съвпад с Нептун и се намира в нептунов знак. Може да е нерешителна или да дава смесени сигнали.
Ти може да си прекалено нетърпелив (Марс в съвпад с Асцендента) и заради досегашната липса на развитие да й се сърдиш (твоят управител Сатурн е в знака на падение на Луната).
Между Луната и Сатурн предстои тригон. Надявам се, че това означава, че предстои благоприятно развитие на отношенията ви, макар че въпросът ти не касае евентуално развитие.