Мъжът Х възнамерява ли да направи сериозно обвързване с мен,или не/ с тенденция към съвместно съжителство / ? /това е последен въпрос и е "пиков" за мен- наистина
/
не мисля, че това е последен въпрос за г-н Х 
Картата е с късен асцендент, единия е взел вече решение, може да се проследи само завършекът на ситуацията
Ти и твоят дом по тази карта сте представени от Меркурий, намиращ се в 6д на здравето и работата, в разходящ квадрат с негов У4 Нептун, който е на негов Иц- неговия дом не подлежи на преместване, а ти си предпочела работата, свързана със здравето
и си отказала възможността да се преместиш при него. С негов У1 Юпитер сте в опозиция- отхвърляш неговото Аз, но в същото време имаш нужда от него- във взаимна рецепция сте, което има силата на съвпад, но с по-различна проява- всяка една от планетите може да действа добре в дома, която управлява другата. Юпитер е ретрограден и заточен, може би човекът си има проблеми и не може да даде всичко от себе си в момента, така както би му се искало, разположен в твоя 12д не си наясно с него и намеренията му. Ти също излизаш в негов 12д и представляваш загадка за него :blink: И тук, както и в предната карта, Луната пренася светлина между вашите домове на любовта, което показва за пореден път, че романтичната ви връзка ще продължи, а за останалото никога не е късно- когато Юпитер стане директен, лека полека ще отпаднат ограниченията при Х и ще се стабилизират нещата в дома му, тъй като планетата е съУ 4 за него.
..уау...ама,Акрукс...вярно е,че той никога не би се преместил/нито служебно,нито живеенето/,вярно е,че не смея да си сменя моите такива,щото сега съм си доста добре тук /но заради него съм склонна вече,май

/вярно е ,че работя със здравето на хората,вярно е,че отричам същността му/тук не съвсем- отричам малка част от тази негова същност/ ,вярно е ,че сме загадки един за друг, вярно е ,че той има проблеми ..сега остава да е вярно и ,че като тръгне директно Юпитер/У4/ нещата ще се подредят между нас....искам и аз да мога да тълкувам като теб.....благодаря за пореден път/почти обещах,че ще е за последен

/ :wub: