Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043265 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2120 -: Декември 18, 2012, 09:34:37 pm »
здравейте момичета въпросът не е зададен от мен ,а от моя приятелка аз просто пускам картата.преди седмица се е запознала с едно момче с което много са си допаднали,въпросът и е ще се получат ли нещата между тях .благодаря ви предварително не само от мен ами и от нейно име
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #2121 -: Декември 19, 2012, 06:35:17 am »
...наистина вече последно задавам въпрос тук за Х....предните пъти съм била в заблуда,щото тр Венера е минавала през Нептуна ми :'( и сега ,когато съвпадът отзвучава аз осъзнавам заблудата си/ и транзита на венера през нептуна ми,всъщност/....мъжът Х продължава ли да поддържа контакт с другата жена?
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2122 -: Декември 19, 2012, 10:56:37 am »
здравейте момичета въпросът не е зададен от мен ,а от моя приятелка аз просто пускам картата.преди седмица се е запознала с едно момче с което много са си допаднали,въпросът и е ще се получат ли нещата между тях .благодаря ви предварително не само от мен ами и от нейно име

Липсва сходящ аспект между основните им сигнификатори - Слънцето за нея и Сатурн за него. Без такъв (и то хармоничен) аспект не мисля, че може да се залага на развитие в отношенията им по тази карта.
Сатурн е в знак на падение на Луната и в знак, където Слънцето няма есенциални достойнства. Слънцето е в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства. Същото важи и за Луната. Оттук не личи тя да има голям интерес към него.
Слънце в Стрелец и в 5-ти дом, Луна в Риби в негов 1-ви дом може да показват, че тя е романтично настроена, на вълна любовни приключения, но не мисля, че е влюбена конкретно в него (то и една седмица си е доста къс период за влюбване), а просто търси любов и той е попаднал пред очите й.
Луната е подминала вече тригона със Сатурн - може би този аспект показва вече случилото се запознанство помежду им. Предстои й квадратура с Меркурий (негов У5). Между управителите на 5-тите им домове има разходяща опозиция. Не мисля, че има хармония в чувствата им един към друг. В тази сфера може да се очакват разминавания.
Нептун в 1-вия му дом може да показва, че той е способен да дава смесени сигнали, да се заиграва без сериозни намерения или напротив, да бъде пасивен, да оставя нея да води "играта".

Последният аспект на Луната е квадратура с нейния управител. Бих я посъветвала да не си прави големи надежди, защото може да остане разочарована. Сатурн е в неин 3-ти дом, но това е 9-ти за него. Едно тълкувание е, че той е в мислите й. Възможно е момчето да пътува в чужбина или до друг град, където следва висше образование.

« Отговор #2123 -: Декември 19, 2012, 11:42:54 am »
....това ли беше края на отношенията ми с мъжа Х?

Това е най-старата карта, която намирам за г-н Х. Тук се вижда, че краят на отношенията ви тогава все още не е бил настъпил (предстои сходящ аспект между управителите ви), но е възможно краят да предстои. Или по-точно предстои напрежение в отношенията ви, което би могло да доведе до техния край. Между твоя управител Луна и неговия управител Сатурн предстои опозиция по оста на чувствата 5/11 дом. Луната е екзалтира, което може за показва, че ти се чувстваш добре с него (в тези отношения) или че си готова да се бориш за тях. Сатурн няма есенциални достойнства в знака, в който се намира. Така че ми се струва, че ти си движещата сила във вашите отношения.
Сатурн в знака на падение на твоя управител не мисля, чо говори добре за неговите намерения относно теб и връзката ви. Не те цени достатъчно или ти се сърди, обиден е за нещо, или не полага достатъчно грижи за теб и връзката ви, приема я за даденост, или не се чувства комфортно в нея. Венера в близост до Сатурн (простоящ съвпад) може да отразява присъствието на друга жена. Но той не действа открито и спрямо нея - Сатурн е в знак на заточение на Венера.

P.S. Ако това е друг г-н Х, забрави за горното.

« Отговор #2124 -: Декември 19, 2012, 12:50:31 pm »
Тази нерадикалната не я броих. ;D И други има (и по-стари), но са експирясали и не се виждат. Чела съм, че при непрекъснато задаване на един и същи въпрос (какъвто е случаят тук) се получават карти с късен АС, Луна без курс и т.н.

*

Alexsandar

« Отговор #2125 -: Декември 19, 2012, 04:38:07 pm »
Харесва ли ме (назованата по име)?  :blink:

Нейният управител Луна се намира в 1-вия ти дом. Би трябвало да проявява интерес към теб. Луната излиза от съвпад с Нептун и се намира в нептунов знак. Може да е нерешителна или да дава смесени сигнали.
Ти може да си прекалено нетърпелив (Марс в съвпад с Асцендента) и заради досегашната липса на развитие да й се сърдиш (твоят управител Сатурн е в знака на падение на Луната).
Между Луната и Сатурн предстои тригон. Надявам се, че това означава, че предстои благоприятно развитие на отношенията ви, макар че въпросът ти не касае евентуално развитие.

Благодаря ти!  :blink: :blink: :blink: :blink:
Всичко, което каза е вярно. Тя и по натал си е със силен акцент на риби ...  Докато си задавах въпроса ми минаваше мисълта за евентуално развитие, но очаквах да ми кажеш, че няма симпатии към мен и тогава въпроса за развитието се обезсмисляше. Всъщност този "интерес" може ли да се каже на каква основа е. Със сигурност има интерес да контактува с мен - имаме общи неща между нас.  :blink:

« Отговор #2126 -: Декември 19, 2012, 05:49:41 pm »
Това е най-старата карта, която намирам за г-н Х.
Eто я картата на въпроса ти. Нерадикална, по-добре да не се тълкува.
Градусът на АС е твърде късен. Възможно е сама да знаеш отговора. Но ми изглежда, че отношенията ви вече са прекъснати, въпреки че имаш чувства към въпросния мъж.

Тази е доста по-стара, в нея управителите им Нептун и Меркурий са в разходящ хармоничен аспект, Луната е също в хармоничен аспект с тях, което не вещае окончателна раздяла, има указания за прекъсване на секса при тях, охладняване на чувствата при него, което е следствие на нехармоничните аспекти от Луната към неин У8 и негови У5, У8, както и се случи
При тях има квадрат между Марс в синастрията, освен това са в различни градове, а нито тя има намерение да си напусне града и работата, нито той, а в същото време си се харесват и искат- Слънцето на всеки попада в 12д на другия- карма  ;D
..те да са само слънцата би било чудесно..цели стелиуми имаме в 12 д на другия -в мой 12 д са неговите слънце,венера марс и плутон,и юпитер ,   а в негов 12д са моите слънце,луна,венера сатурн меркурий.....благодаря отново,Акрукс /без да искаш научи цялото движение на тези сложни взаимоотношения / :wub:
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 06:04:14 pm от марсин »

« Отговор #2127 -: Декември 19, 2012, 05:54:12 pm »
Тази нерадикалната не я броих. ;D И други има (и по-стари), но са експирясали и не се виждат. Чела съм, че при непрекъснато задаване на един и същи въпрос (какъвто е случаят тук) се получават карти с късен АС, Луна без курс и т.н.

..уф-осъзнавам,че е така :-[ но все се надявам Космосът  да ми покаже по-верния път...благодаря,Мирабелка :wub:......но все пак си мисля,че транзитът на Венера през моя Нептун ме позаблуди малко и сега,като отмина аз се събудих от съня си.... :blink:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2128 -: Декември 20, 2012, 11:21:44 am »
Благодаря akruks :58: ,надявам се да е така.Този близнак ми разказа играта просто :41:.
хаха, такива са близнетата, особено когато са влюбени- състояние, което не обичат, защото се страхуват да не загубят свободата си
в хорарната карта също е с управител Меркурий, господарят на близнаците  :P
:( не знам дали е влюбен,ако е така поведението му не отговаря на влюбен човек.Вече 2 месец отказва да се види с мен(а твърди,че има желание),а от 10 дни не се обажда и не пише.Аз също няма да го потърся.Ще видим дали ще се сети да ми се обади за празниците.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2129 -: Декември 20, 2012, 05:43:15 pm »
 :blink:Благодаря за куража satin_,аз съм доста търпелива и умея да чакам.Просто покрай всички неприятности около мен съм на ръба и това ме съсипва.

*

Alexsandar

« Отговор #2130 -: Декември 20, 2012, 06:05:42 pm »
Всъщност този "интерес" може ли да се каже на каква основа е. Със сигурност има интерес да контактува с мен - имаме общи неща между нас.  :blink:
Да, харесва общуването с теб, твоят У1 Сатурн е в неин 3д, но Луната У1 за нея е в отминал негативен аспект с нейния У3, нещо е прекъснала комуникация, млъкнала е точно като риба, колкото до харесването, неин У5 е ретрограден и заточен Юпитер, също не е в състояние да демонстрира безпроблемно симпатии и чувства при това положение, а нейният У1 в твоя 1д показва интерес към  твоята личност като цяло, желание за партньорство, за създаване на връзка, за което има предпоставки, тъй като аспектът е предстоящ и хармоничен между вашите основни сигнификатори на Луна и Сатурн. Последният аспект на Луната е квадрат със Слънцето в нейн 5д, което е интерсептиран знак в нейния 1д, нещо отвътре ще я измъчва в областта на чувствата, може да и липсва блясъка и романтиката, от които има нужда и са част от нейната неразкрита същност.
Благодаря ти!  :blink: Всичко хубаво и весели празници.  :P

« Отговор #2131 -: Декември 21, 2012, 07:46:57 pm »
akruks mirabella много ви благодаря , много точни бяхте с отговорите от гледна точка  на това ,че в момента на запознанството моята приятелка се е завърнала в българия ,а запознанството им става в германия.той е чужденец .Другата седмица тя лети отново за германия и да се надяваме ,че нещата както каза акрукс ще се случат макар и бавно ,важно е края да  бъде щастлив  :blink:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2132 -: Декември 23, 2012, 05:48:35 pm »
Здравейте,
През 2013 ще заживеем ли с А. заедо?
Моля ви кажете всичко което виждате в картата...

хора, моля ви, разгледайте ми картата.....

« Отговор #2133 -: Декември 24, 2012, 10:57:45 am »
Мен в чест на празника ме налегнаха всички гадни чувства и тъй като още няма променя в нашите отношения и той всячески ме избягва, не ми вдига телефона, не ми пише, направо полудях! Написах му толкова гадни неща, че не се сдържах и искам да ви попитам как ще се отрази това на взаимоотношенията ни- позитивно или негативно..Благодаря ви предварително, че направо полудях.. Не разбирам как може някой да постъпва по този ужасен начин ( не визирам себе си)...
Благодаря още веднъж на всички...

« Отговор #2134 -: Декември 24, 2012, 06:12:24 pm »
какво ще кажете по тази карта. ще имам ли връзка с Г. според вас положителен ли е отговора

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2135 -: Декември 24, 2012, 07:17:05 pm »
Мен в чест на празника ме налегнаха всички гадни чувства и тъй като още няма променя в нашите отношения и той всячески ме избягва, не ми вдига телефона, не ми пише, направо полудях! Написах му толкова гадни неща, че не се сдържах и искам да ви попитам как ще се отрази това на взаимоотношенията ни- позитивно или негативно..Благодаря ви предварително, че направо полудях.. Не разбирам как може някой да постъпва по този ужасен начин ( не визирам себе си)...
Благодаря още веднъж на всички...
Да много е неприятно, но ти не се отчайвай и не прибързвай,понякога мъжете реагират така,защото са нерешителни ,просто в момента не знаят какво да направят,а ние жените сме дръзки и искаме всичко да се случи е сега ВЕДНАГА,та така ,че мила много те моля не му пиши лоши неща ,това е грешка ...
Този съвет ти го давам от личния си опит.. :blink:   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2136 -: Декември 25, 2012, 05:31:19 pm »
Здравейте! Ще срещна ли скоро мъж за сериозна връзка ?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2137 -: Декември 25, 2012, 11:41:17 pm »
Акрукс,все си казвам за всеки постнат хорар,че ще ми е последният,ама..на... ;D
По тази карта си блъсках кратуната два дни,повече ми клони за НЕ,отколкото за ДА.
Луната неслучайно е в 12 ми дом,опасявам се,че имаше неща,които трябваше да запазя само за себе си,с тази моя прибързаност и голяма уста У 3 и на двамата закономерно са опозе.. ;D ;D ;D
Въпрос:Разочаровах ли много Х?

http://prikachi.com/images.php?images/923/5654923o.gif

« Отговор #2138 -: Декември 26, 2012, 11:04:41 am »
Здравейте! Моля ви за мнение по тази карта: "Ще остана ли доволна от предстоящата ми среща с (по име)?" Той е склонен да е непостоянен за моите разбирания, дори не мога 100% да съм сигурна, че срещата ще се състои. Би трябвало да е преди НГ. Благодаря ви!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2139 -: Декември 26, 2012, 11:06:51 am »
Благодаря ти,Акрукс.Ще дам обратна връзка.
Явно това ми е кармата,с тая смотана натално Венера да дробя и сърбам любовни попари ;D.
Благодарение на теб,Стела и Мирабела много научих за тълкуването на хорарите. :wub: