здравейте момичета въпросът не е зададен от мен ,а от моя приятелка аз просто пускам картата.преди седмица се е запознала с едно момче с което много са си допаднали,въпросът и е ще се получат ли нещата между тях .благодаря ви предварително не само от мен ами и от нейно име
Липсва сходящ аспект между основните им сигнификатори - Слънцето за нея и Сатурн за него. Без такъв (и то хармоничен) аспект не мисля, че може да се залага на развитие в отношенията им по тази карта.
Сатурн е в знак на падение на Луната и в знак, където Слънцето няма есенциални достойнства. Слънцето е в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства. Същото важи и за Луната. Оттук не личи тя да има голям интерес към него.
Слънце в Стрелец и в 5-ти дом, Луна в Риби в негов 1-ви дом може да показват, че тя е романтично настроена, на вълна любовни приключения, но не мисля, че е влюбена конкретно в него (то и една седмица си е доста къс период за влюбване), а просто търси любов и той е попаднал пред очите й.
Луната е подминала вече тригона със Сатурн - може би този аспект показва вече случилото се запознанство помежду им. Предстои й квадратура с Меркурий (негов У5). Между управителите на 5-тите им домове има разходяща опозиция. Не мисля, че има хармония в чувствата им един към друг. В тази сфера може да се очакват разминавания.
Нептун в 1-вия му дом може да показва, че той е способен да дава смесени сигнали, да се заиграва без сериозни намерения или напротив, да бъде пасивен, да оставя нея да води "играта".
Последният аспект на Луната е квадратура с нейния управител. Бих я посъветвала да не си прави големи надежди, защото може да остане разочарована. Сатурн е в неин 3-ти дом, но това е 9-ти за него. Едно тълкувание е, че той е в мислите й. Възможно е момчето да пътува в чужбина или до друг град, където следва висше образование.