Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042510 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2560 -: Март 10, 2013, 02:39:10 pm »
И аз искам да попитам, дали в следващите 6 месеца ми предстои  създаване връзка, взаимоотношения?

Благодаря.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2561 -: Март 10, 2013, 02:54:57 pm »
Каси, аз уважавам мненията на Акрукс- тя има доста опит, познава на хората, но...аз просто поглеждам хорарите под различен ъгъл..и стигам до различни заключения понякога  :blink:

Благодаря за комплиментите, но е редно да няма съществени разминавания в интерпретациите на дадена карта,  независимо под какъв ъгъл се гледа- Астрологията е точна наука и подобно математиката, не може да се каже за 2 и 2, че е 4 като се гледа написано на дъската, а в друг случай- погледнато в тетрадката да се каже, че е равно на 5  :blink:

принципно е така, а и аз все още се уча. но за това и много разчитам на обратните коментари на хората- защото това ми помага да преценя дали по презумция съм подходила правилно.
Нека Каси да даде обратна връзка, като задуха вятъра в някаква конкретна посока :blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2562 -: Март 10, 2013, 03:16:37 pm »
И аз искам да попитам, дали в следващите 6 месеца ми предстои  създаване връзка, взаимоотношения?

Благодаря.

А защо картата е от 21 февруари?
Според мен, възможно е да имаш някаква връзка, може би по-скоро приятелство с някого, но нека все пак по-знаещите да кажат.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2563 -: Март 10, 2013, 03:17:17 pm »
Предстои ли ми нова любов в следващите 2-3 месеца?
Знам, че наскоро задавах въпрос, свързан с конкретен човек, но май няма да се получи нищо, още повече, че не проявява интерес към мен, и затова реших да попитам дали пък не ме чака нещо ново? Макар че с този ретро Сатурн, май едва ли.  :-\

от мен имаш едно Да, а ретро сатурна в случая бих го тълкувала като забавяне на събитието или може би, че нещата с новата любов няма да вървят много гладко от самото начало :blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2564 -: Март 10, 2013, 03:31:55 pm »
от мен имаш едно Да, а ретро сатурна в случая бих го тълкувала като забавяне на събитието или може би, че нещата с новата любов няма да вървят много гладко от самото начало :blink:
Благодаря ти много!  :58:
То при мен нещата кога ли са вървяли гладко. Може би чак след Сатурновия възврат в 8 дом нещата ще се нормализират.  :rolleyes:

« Отговор #2565 -: Март 10, 2013, 03:37:07 pm »

Благодаря.

Ако датата е коректа, тъкмо ще можеш да дадеш и някаква обратна връзка за развитието до момента.

Управителят ти Меркурий е заточен в знак на У7 Юпитер. На Меркурий му предстои ретроградна фаза (връщане назад), при която ще завърши квадратура с Юпитер. Следващият аспект на Луната е тригон със Сатурн. Луната и Сатурн управляват домовете по оста 2/8 (секс) и 3/9 (комуникация). Възможно е да се опитваш да подновиш отношения с партньорка от миналото, която все още владее сърцето ти и по която още страдаш. Комуникацията е възможно да се осъществи, но в отношенията ви трудно ще настъпи хармония и новият опит може да завърши с нова раздяла.

« Отговор #2566 -: Март 10, 2013, 04:03:55 pm »
Веселин, съжалявам за грешната си прогноза по предишния ти хорар.

Наистина ли съм влюбен в X или е само временно увлечение? А дали X проявява някакъв интерес към мен (макар че като гледам, с-ра на X е ретро, това май показваше липса на интерес, нали)?

Положението на Сатурн (У7) в знак на падение на Луната (У1) може да се тълкува като пренебрежително отношение от страна на човека по 7-ми дом към питащия, което аз премълчах тогава и сега отчитам като грешка. Надявах се, че сходящият съвпад между Луна и Сатурн в 5-тия ти дом ще даде благоприятна възможност за запознаство, флирт. Разчитах, че ще ти се отдаде такава възможност и ти ще грабнеш шанса си. Грешката ми тук беше, че пренебрегнах недоброто състояние на Луната - падението й и положението й на "изгорения път". Някои астролози изобщо не тълкуват такива карти, приемат ги за нерадикални (и може би с право). Планетите в падение и още повече тези в заточение нямат силата да действат, те очакват обстоятелствата или другата страна да "свършат" работата. А обстоятелствата не са благоприятно настроени, когато Луната е слаба. Обратно, когато Луната е екзалтирана (Телец) или в собствен знак (Рак) казват, че дори и без курс може до някаква степен да подпомогне осъществяването на въпроса. Същото казват и за Луна в знаци на Юпитер (Стрелец и Риби), тъй като Юпитер е големият благодетел. Аз обаче съм по-скептично настроена към Луна без курс в тези два знака, защото там тя няма есенциални достойнства и разчита изцяло на диспозитора си. А в случай, че Юпитер не е добре поставен, няма как да й окаже подкрепа. Докато Луна в Телец и Рак има достойнства и не й се налага да моли за помощ други планети.

Така че извинявай за погрешното тълкуване.

По новата ти карта смятам, че ти предстои нова идеалистична любов - управителят ти Луна е в сходящ съвпад с Нептун в 9-тия ти дом. Слънцето и Луната са в един знак, тъй че хорарът може да се счита за новолунен, а за тези казват, че са хлъзгави (слагат ги в графа "нерадикални"). Луната ще завърши съвпад с Венера (У5) и преди това тригон с У7 Сатурн, но ще бъде изгорена от Слънцето (поне под лъчите му), докато прави това. А Сатурн е в знак на падение на Луната. В крайна сметка ти питаш дали ще ти предстои любов, не връзка, така че за влюбване мисля, че ти предстои.

« Отговор #2567 -: Март 10, 2013, 04:11:22 pm »
Според хорара ще започна ли връзка с Х /назован е по име/

« Отговор #2568 -: Март 10, 2013, 04:16:21 pm »
С уговорката, че хорарът е новолунен (следователно нерадикален), а аз не съм експерт, мисля, че не. Слънцето (твоят управител) няма сходящ аспект със Сатурн (управителя на Х.). Аспектът помежду им е тригон, но разходящ. Изглежда сякаш сте имали нещо приятно в миналото. Надявам се, че греша. Успех!

« Отговор #2569 -: Март 10, 2013, 04:18:46 pm »
Благодаря  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2570 -: Март 10, 2013, 05:20:31 pm »
Много ви  благодаря, Mirabella и akruks!  :58: :58: :58:
То аз под любов разбирам също и връзка също ( ;D), не само влюбване, но явно, че май пак ще си остане нещо несподелено, доколкото разбирам. Нищо де, дано пък по-нататък да имам късмета и за споделена любов и връзка, а и нали в следващия ми солар има индикации за това, така че надеждата ми няма да умре.  :blink:

« Отговор #2571 -: Март 10, 2013, 05:35:19 pm »
Здравейте момичета, според хорара - Това краят на нашата връзка ли е? Наречен е по име.

« Отговор #2572 -: Март 10, 2013, 05:43:55 pm »
Благодаря за подробните коментари по моята карта! Разбира се, ще дам обратна връзка, в името на астрологичната наука. Акрукс, ти също ми пишеш в първите коментари за сходящ квадрат и взаимна рецепция, т.е. би трябвало да има потенциал да се случва още нещо с тези отношения, без значение добро или лошо, да не сме достигнали до абсолютния край. Колкото до изясняване на чувствата ми за мен самата и взимане на решение, ако той е решил, че не ме иска повече, аз няма да мога да реша нещо различно еднолично.

Лошото е, че може и аз да внасям елемент на объркване. Имам питане за този човек от 12 януари (http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg296375.html#msg296375), където перспективите за връзката изглеждаха по-други според Акрукс, обаче не можах да изтърпя на замръзналите ни отношения, задавам нов въпрос преди да са изминали 3 месеца и ето, че картата показва друго сега. Обърках ли нещата с хорарите при това положение?
« Последна редакция: Март 10, 2013, 05:53:32 pm от kassie08 »

« Отговор #2573 -: Март 10, 2013, 06:28:41 pm »
Здравейте момичета, според хорара - Това краят на нашата връзка ли е? Наречен е по име.

Твоят управител Меркурий ще смени посоката на движението си, от ретроградно ще премине в директно, при което отново ще квадратира неговия управител Юпитер. Освен това Луната ще пренесе светлина между управителите ви. Затова моето предположение е, че ще направиш (или направите) опит да възстановите отношенията си, но и той може да завърши с напрежение и нова раздяла. Изглежда, че помежду ви има взаимен интерес, но трудно достигате до единомислие.

« Отговор #2574 -: Март 10, 2013, 06:30:57 pm »
 :blink: Акрукс, не се ядосвай, нали това е форум за астрологични дискусии, а и сигурно е нормално по принцип хората да разбират нещата различно, по-бързо, по-бавно и т.н. Относно перспективите, визирах следното, написано от теб преди месец и половина:

"Твоето запитване е за среща "скоро", така че да не те притеснява картата- вероятно по-късно ще се срещнете, защото нямате негативни аспекти, които да указват прекъсване на връзката."

Може и моя да си е грешката, че не изчаках да минат 3 месеца за нов въпрос.

Отново ти благодаря за отделеното време по моите хорари, оценявам го. 

« Отговор #2575 -: Март 10, 2013, 06:33:52 pm »
По казуса на Каси. Предната карта казва "не" на начало на връзка и според мен. Луната е заточена, без курс. Луната управлява него. Не изглежда като да има развитие, особено от негова страна - не предприема крачка напред. Не би трябвало да му липсва интерес към теб (У7 Луна в знака на твоя управител и 1-вия ти дом), но само интерес не е гаранция за създаване на връзка. Последното изречение в поста ти от онзи въпрос идеално пасва на заточен управител - "едно говори, друго прави" - заточените планети не се държат така, както се очаква от тях и ти още тогава си не си била доволна от него (твоят управител Сатурн е в знак на падение на Луната).

« Отговор #2576 -: Март 10, 2013, 06:40:29 pm »
Мирабелла, много ти благодаря за включването! Само да направя едно малко уточнение за написаното от теб - ние връзка имаме с него, от много време, не очаквам начало на връзка, но е с паузи, за мен е непълноценна, би трябвало и за него да е такава, но може и така да му харесва. Все се случваше нещо, което да даде продължение на нещата, противно на всякаква логика, не знам дали сме стигнали до края този път, това се опитвам да разбера с помощта на астрологията.

« Отговор #2577 -: Март 10, 2013, 06:43:13 pm »
Да, познато ми е. Такива връзки с чести прекъсвания, отделечавания и последващи подновявяния за някои хора създават адреналин, което им е приятно, но по-често са доста изтощаващи.

« Отговор #2578 -: Март 10, 2013, 06:47:12 pm »
akruks, благодаря и на теб за отговора по моя въпрос по - горе.

« Отговор #2579 -: Март 10, 2013, 06:48:05 pm »
:blink: Акрукс, не се ядосвай, нали това е форум за астрологични дискусии, а и сигурно е нормално по принцип хората да разбират нещата различно, по-бързо, по-бавно и т.н. Относно перспективите, визирах следното, написано от теб преди месец и половина:

"Твоето запитване е за среща "скоро", така че да не те притеснява картата- вероятно по-късно ще се срещнете, защото нямате негативни аспекти, които да указват прекъсване на връзката."

Може и моя да си е грешката, че не изчаках да минат 3 месеца за нов въпрос.

Отново ти благодаря за отделеното време по моите хорари, оценявам го.
Не, грешката е моя, че съм се впуснала в подробности в старанието си да не напиша категорично негативен отговор...

По въпроса ти "Ще се видим ли скоро с (по име)?" - отговор НЕ
По въпроса ти "Иска ли да продължи връзката си с мен (по име)?"- отговор НЕ

Надявам се сега да разбереш отговорите ми! Благодаря за казусите и всичко хубаво от мен!

Благодаря за конкретиката, Акрукс! Възприела съм буквално написаното от теб по картата от януари "нямате негативни аспекти, които да указват прекъсване на връзката". В последния коментар обаче си пределно ясна как интерпретираш картите.