Веселин, съжалявам за грешната си прогноза по предишния ти хорар.
Наистина ли съм влюбен в X или е само временно увлечение? А дали X проявява някакъв интерес към мен (макар че като гледам, с-ра на X е ретро, това май показваше липса на интерес, нали)?
Положението на Сатурн (У7) в знак на падение на Луната (У1) може да се тълкува като пренебрежително отношение от страна на човека по 7-ми дом към питащия, което аз премълчах тогава и сега отчитам като грешка. Надявах се, че сходящият съвпад между Луна и Сатурн в 5-тия ти дом ще даде благоприятна възможност за запознаство, флирт. Разчитах, че ще ти се отдаде такава възможност и ти ще грабнеш шанса си. Грешката ми тук беше, че пренебрегнах недоброто състояние на Луната - падението й и положението й на "изгорения път". Някои астролози изобщо не тълкуват такива карти, приемат ги за нерадикални (и може би с право). Планетите в падение и още повече тези в заточение нямат силата да действат, те очакват обстоятелствата или другата страна да "свършат" работата. А обстоятелствата не са благоприятно настроени, когато Луната е слаба. Обратно, когато Луната е екзалтирана (Телец) или в собствен знак (Рак) казват, че дори и без курс може до някаква степен да подпомогне осъществяването на въпроса. Същото казват и за Луна в знаци на Юпитер (Стрелец и Риби), тъй като Юпитер е големият благодетел. Аз обаче съм по-скептично настроена към Луна без курс в тези два знака, защото там тя няма есенциални достойнства и разчита изцяло на диспозитора си. А в случай, че Юпитер не е добре поставен, няма как да й окаже подкрепа. Докато Луна в Телец и Рак има достойнства и не й се налага да моли за помощ други планети.
Така че извинявай за погрешното тълкуване.
По новата ти карта смятам, че ти предстои нова идеалистична любов - управителят ти Луна е в сходящ съвпад с Нептун в 9-тия ти дом. Слънцето и Луната са в един знак, тъй че хорарът може да се счита за новолунен, а за тези казват, че са хлъзгави (слагат ги в графа "нерадикални"). Луната ще завърши съвпад с Венера (У5) и преди това тригон с У7 Сатурн, но ще бъде изгорена от Слънцето (поне под лъчите му), докато прави това. А Сатурн е в знак на падение на Луната. В крайна сметка ти питаш дали ще ти предстои любов, не връзка, така че за влюбване мисля, че ти предстои.