Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041581 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #2680 -: Март 19, 2013, 07:54:39 pm »
Яница- ти си питала- има ли чувства, нали? А сега по коментарите ти разбирам, че се интересуваш от общо бъдеще?
Погледнах пак картата и..за съжаление не съм така оптимистична, мисля, че въпреки наличието на симпатии ще изскочи някаква пречка, която ще направи перспективите поне за сега при вас ..не така розови. Дано да греша.

Интересно ми е просто- имаш ли друга връзка в момента?

Връзка друга нямам.Сложно е за обяснение...Еми какво ли се очудвам, че то би било чудо ако се получи нещо  :'(
Можеш ли да ми кажеш все пак нещо повече по това, което си загатнала за евентуални взаимоотношения(тоест явно за липсата им)?

В картата се вижда друг мъж около теб, много те харесва, по някакъв начин той е по- близко до теб от другия и си по- свързана с него. Гледа те малко през розови очила човека, но не знам до колко са дълбоки чувствата му. Не мисля, че с което и да е от тези две момчета нещо ще се получи... На този пък за който си питала- въпреки, че има някакви симпатии му е неприемливо да си се представи до теб- има нещо от сорта.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2681 -: Март 19, 2013, 08:07:16 pm »
Яница- ти си питала- има ли чувства, нали? А сега по коментарите ти разбирам, че се интересуваш от общо бъдеще?
Погледнах пак картата и..за съжаление не съм така оптимистична, мисля, че въпреки наличието на симпатии ще изскочи някаква пречка, която ще направи перспективите поне за сега при вас ..не така розови. Дано да греша.

Интересно ми е просто- имаш ли друга връзка в момента?

Връзка друга нямам.Сложно е за обяснение...Еми какво ли се очудвам, че то би било чудо ако се получи нещо  :'(
Можеш ли да ми кажеш все пак нещо повече по това, което си загатнала за евентуални взаимоотношения(тоест явно за липсата им)?

В картата се вижда друг мъж около теб, много те харесва, по някакъв начин той е по- близко до теб от другия и си по- свързана с него. Гледа те малко през розови очила човека, но не знам до колко са дълбоки чувствата му. Не мисля, че с което и да е от тези две момчета нещо ще се получи... На този пък за който си питала- въпреки, че има някакви симпатии му е неприемливо да си се представи до теб- има нещо от сорта.
Повярвай ми няма друг мъж около мен.Дори не мога да отнеса това, което си описала към ситуацията в живота ми  :unsure:
Значи греша:) нали за това те попитах и ти казах, че ми е интересно ДАЛИ има. Като няма- няма ;D
Според някои течения в тълкуванията би трябвало да си обвързана и това да е едно от нещата, които ти пречат да действаш с новия мъж. (типично е за изгорена венера) Исках да го проверя при теб- дали е такава ситуацията.
Явно пречките са от друг характер.
« Последна редакция: Март 20, 2013, 11:35:12 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2682 -: Март 20, 2013, 02:28:54 pm »
Яница- продължава да ме интересува защо венерата е изгорена и какво символизира това.
Възможно ли е спирачките да идват от дома, семейството, баща...и това да изиграва ролята на спирачка с това момче за което си питала :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2683 -: Март 20, 2013, 03:52:32 pm »
Яница- продължава да ме интересува защо венерата е изгорена и какво символизира това.
Възможно ли е спирачките да идват от дома, семейството, баща...и това да изиграва ролята на спирачка с това момче за което си питала :-\
4д е също населеното място, където се намира питащия, може това да е пречка за нея, понеже този, за който пита е представен от Плутон в нейния 9д- той може да е надалеко от нея, а Слънцето е не само У4, то е също У5- любовта я изгаря, Луната у3 е извършила опозиция със Стурн у3 за него- може би разстоянието им пречи да се срещат и комуникират пълноценно.
Венера е неин У1 и е в неговия 5д, в неговото сърце е, което е най-важно- нали пита дали има чувства към нея... Марс У1 за него е също в негов 5д- влюбен е, предстои съвпад с Уран У5 за него- ще прояви неочаквано чувствата си, ще има раздвижване в тази насока от негова страна
От друга страна Плутон У1 за него е извършил секстил със Сатурн У5 за него, двете планети са във взаимна рецепция, което също е указание, че е влюбен, Сатурн У3,4,5 за него е ретро- той е затруднен на този етап в любовта, комуникацията и по отношение на дома, мястото където се намира
ПП Венера така и няма да извърши точен съвпад със Слънцето в знака, в който се намират в картата, така че няма да е съвсем изгоряна, само е затоплена.

Благодаря Акрукс! ...аз пък си помислих, че именно заради съвпада на урана с неговия сигнификатор ще изскочи някаква пречка при тях..макар, че сега видях- венера ще е вече в действащ съвпад с марса по време на съвпада му с уран! колекция на светлина...да- вероятно ще се окажеш права за изненадващата проява на чувства!!!
...
Яница, извинявай- недогледала съм този момент, така, че вероятно Акрукс е права и човека ще ти покаже чувствата си.

« Последна редакция: Март 21, 2013, 01:25:10 pm от zikovu »

« Отговор #2684 -: Март 20, 2013, 05:07:02 pm »
Здравейте!Бихте ли погледнали този хорар. Въпросът ми е ще имаме ли връзка?Предварително ви благодаря!  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #2685 -: Март 20, 2013, 05:11:36 pm »
Дрийм гърл, това ми прилича на Забранена любов, да не би нещо майка му да не го дава? ))) Прощавай, ако темата е болезнена.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2686 -: Март 20, 2013, 05:32:58 pm »
Хм, то хубаво, че в крайна сметка луната тригонира венера по 7-11 дом, ама откъдето и да го погледнеш нещо не ми се връзва, ти остави, че сте по мутабелна ос, ами и този съвпад  на управителите в шести е разходящ, тронова луна ги включва във водния тригон, ама разходящо. Ако приемем за у на ДС –него- юпи на Мс, добре, ама вървите към сходящо каре. Вие вече да не би да сте се пробвали да сте заедно, ма той да не те иска. У на третите ви домове и те не комуникират нещо помежду си. Поне у 5 са включени в тригона  и са сходящи, а и у на осмите венера и марс вървят към съвпад на к8. Луната карира и слънцето , и марса.
Като че ли има надежда за пламенен кекс, ама на един кекс дали се прави връзка, специалистите да кажат.

« Отговор #2687 -: Март 20, 2013, 05:40:04 pm »
Нова забранена е да,но не майка му е причината,а защото е обвързан.Не сме имали връзка досега,но си има привличане между нас,което продължава година и половина....

*

Нова

• 3491
« Отговор #2688 -: Март 20, 2013, 05:42:09 pm »
Нова забранена е да,но не майка му е причината,а защото е обвързан.Не сме имали връзка досега,но си има привличане между нас,което продължава година и половина....

Ахаа, ето защо сте в неговия 12 дом.

Момиче, кекс може и да има, ама връзка.. А той като е женен ти какво разбираш  под връзка? Защото това вече може да измести тълкуванието. А си личи от картата, че нещата не са тръгнали по мед и масло, при все че водния тригон може да обърка.

« Отговор #2689 -: Март 20, 2013, 05:45:52 pm »
Не е женен,въпросният човек е на 20 години.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2690 -: Март 20, 2013, 05:48:43 pm »
Не е женен,въпросният човек е на 20 години.

Е, не му пречи, де, а и аз не визирах юридическа стойност.

Нека и другите се изкажат, но ако трябва да кажа само една дума и то във времеви аспект, тя е Не. Дано да греша.

Успех  и се усмихвай!

« Отговор #2691 -: Март 20, 2013, 05:56:03 pm »
Все пак ти благодаря Нова  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #2692 -: Март 20, 2013, 06:23:16 pm »
Здравейте!Ще имам ли връзка скоро?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2693 -: Март 21, 2013, 12:37:46 am »
здравейте, наскоро приключих дълга връзка и сега зададох въпроса, ще срещна ли скоро любовта?  :blink:
Луната У8 в разходящ сескстил с Марс У5- харесала си някой и имаш желание за интимна връзка, на Луната предстои съвпад с Юпитер у1, но Меркурий У7 е в сходящ квадрат с Юпитер у1, на Луната последния аспект е негативен и не мисля, че скоро ще започнеш връзка, най-много някой флирт.

;D Фрея- радвам се, че си заобиколена от внимание и не ти липсват оферти.
помислих, че може да имаш някого конкретен в предвид защото и луната и юпитера са в 7ми. Тоест много целенасочено питане- да, за връзка, за партньорство, но..може би пък има и някой който вълнува мислите.
Казваш, че има няколко- радвам се, за което- нека всички сме така ;D

Иначе те чака връзка при която чувствата ще са взаимни-да

Може би не се изразих съвсем правилно, не бих казала че чак съм заобиколена от внимание, по-скоро аз си го търся, така да се каже. Аз като казах няколко/много имах в предвид че аз се вълнувам от тях, не знам дали те от мен  :blink: Все пак става въпрос за мой интерес. Уф, притеснява ме единствено, че този за когото си мисля най-упорито е все още един бивш, дето е загубена кауза, ама още страдам явно.
Дано наистина си права за взаимните чувства, това би било чудесно!
Благодаря ти за вниманието!

Понеже така си задала въпроса- ще срещна ли скоро любовта...не знам дали е коректно да правя препратки към бившия ти, но не изключвам възможност и той да е...заради разходките на мерка напред назад. Но при така зададен въпрос няма как да ти кажа на 100%, че ще се събереш с бивш..Макар,че не бих се очудила- ти страдаш по него- заточен юпитер в 7ми дом ( аз и заради това помислих, че има някой конкретен)- и той може да е..
Попитай Таро какво да очакваш от бившия ти, предстои ли събиране (притеснявам се, че ако пуснеш нов хорар с въпрос, той ще излъже, защото отговора вече може да е тук- в този хорар)

Благодаря ви за тълкуванията!
zikovu, няма да задавам въпроси таро или хорарни за този бивш, защото е загубена кауза. И днес реших най-накрая да се науча и да прилагам на практика правилото, че трябва да се освободя от старото за да дойде новото. Така че майната му на тоя  :P
В тоя ред на мисли имам друг въпрос.. свързан с друг човек
"х. прочел ли е съобщението ми?"  :rolleyes:  Дали ще ми отговори? (ама не е честно направо, пак Юпитер и Меркурий излизат, поне последния аспект на Луната е хармоничен, но не мога да разгадая картата. Но като гледам Луна в 8ми дом не се учудвам, явно не съм съвсем на вълна сериозни отношения)

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #2694 -: Март 21, 2013, 07:49:30 am »
Благодаря за отговора,от доста време нямам връзка,нито тайна,нито явна.За старите чувства,да,имам,вероятно тази емоция ще си ми остане ,но нищо не би могло да се случи с това,надежда няма  :blink:

« Отговор #2695 -: Март 21, 2013, 08:14:22 am »
Здравейте!Бихте ли погледнали този хорар. Въпросът ми е ще имаме ли връзка?Предварително ви благодаря!  :blink:
Меркурий У1 и Юпитер съУ7 са във взаимна рецепция, Луната У5 за него е в сходящ тригон със Сатурн У5 за теб, Уран У12 за него е в сходящ съвпад със Слънцето У12 за теб, последният аспект на Луната е хармоничен- тригон с Венера У8 за него, с което ще пренесе светлина между У8 за теб и него, така че може и да стане заварката, но може би ще е тайна връзка на този етап, след като е включен 12д.

Благодаря Акрукс  :blink:

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #2696 -: Март 21, 2013, 11:38:21 am »
Много интересна карта. Твоя У1 на негов К5,твой У5 Венера екзалтира в неговия 5 дом - не знам за него,но ти определено си заинтересована от връзка. Негов У1 в твоят първо,но заточен.... Определено има интерес към теб, ако съдя по Близнаците може би не е чак за сериозна връзка. Ако гледаме Слънцето като сигнифактор на мъжа, то се намира в неговия 5 дом в съвпад с твоя У5,което може и да говори за някаква перспектива за връзка,но...Луната също прави хармоничен аспект с твоя Управител на 1 дом... и както ти казваш предстои квадратура между управителите на първите ви домове, може би до връзка няма да се стигне. Но аз съм абсолютен лаик,така,че нека другите,които разбират повече да кажат.  ;)

Негов у5 в съвпад с твоя У1... този предстоящ квадрат между управителите на първите ви домове ме обърква,но струва ми се,че и двамата се харесвате

Здравейте,
Бихте ли ми помогнали с тълкуването на следния хорар:
Само секс ли иска от мен Х или ще има развитие в нещо повече /как изглеждам в неговите очи/?
Виждам, че на У1 на мен Меркурий и У1 негов Юпитер предстои квадратура.
Моя У1 е в негов 4 дом, а неговия У1 е в моя 1 дом.

:-\ Моля за помощ
На мерка и Юпитер предстои квадрат, но те са във взаимна рецепция, което е със силата на съвпад, така че един квадрат няма да ви раздели.
Юпитер У1, у5 за него в твоя 1д- определено му пука за теб, Меркурий у1 за теб в негов 4д, но в твой 10д, а Меркурий е също твоя У5- любовта ти е важна за теб, но в момента изпитваш затруднения на този фронт, понеже Мерка е заточен, в падение и ретрограден. Меркурий У5 за теб е извършил съвпад с Нептун5 и е във взаимна рецепция с Юпитер У5 за него- имате спойка в тази насока, така че не те търси само за секс.

Благодаря ви за отговорите!  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2697 -: Март 21, 2013, 12:48:56 pm »
В тоя ред на мисли имам друг въпрос.. свързан с друг човек
"х. прочел ли е съобщението ми?"  :rolleyes:  Дали ще ми отговори? (ама не е честно направо, пак Юпитер и Меркурий излизат, поне последния аспект на Луната е хармоничен, но не мога да разгадая картата. Но като гледам Луна в 8ми дом не се учудвам, явно не съм съвсем на вълна сериозни отношения)
Луната е извършила хармоничен аспект с Меркурий У7, така че може да го е прочел, предстои Слънцето У3 за него да извърши съвпад с Уран У3 за теб, което показва отговор от негова страна, комуникация между вас, може и среща, която е също по 3д, а Юпитер У1 за теб е във взаимна рецепция с Меркурий У7 за него

Благодаря akruks, дано стане така! :)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2698 -: Март 22, 2013, 11:44:05 am »
Здравейте, обръщам се към вас с една молба, ако е възможно да си кажете мнението по този хорар... Ще се омъжа ли (ще заживеем ли заедно) с Мирослав? Едновременно съм поласкана от вниманието, но от друга страна страх е обхванал душата ми...  :-X Не че се е стигнало до това, което питам, но ме притеснява с поведението на другата страна.. Благодаря ви предварително. Спокоен ден

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2699 -: Март 22, 2013, 02:46:13 pm »
Здравейте, обръщам се към вас с една молба, ако е възможно да си кажете мнението по този хорар... Ще се омъжа ли (ще заживеем ли заедно) с Мирослав? Едновременно съм поласкана от вниманието, но от друга страна страх е обхванал душата ми...  :-X Не че се е стигнало до това, което питам, но ме притеснява с поведението на другата страна.. Благодаря ви предварително. Спокоен ден
Твоят сигнификатор е изгорен от слънцето, в заточение. Освен,че се страхуваш, както споменаваш, имаш пропуски в аргументите за това,което желаеш. Дали са факти,които не искаш да видиш, или пък трябва да правиш някакъв компромис със Аза си, но той е в по-изгодна позиция. Въпреки това, планетите показват, че има любов. :blink:
Мисля,има вероятност да живеете заедно у тях, всички планети апликират съвпад.29 март, 08 април са дати,на които можеш да очакваш развитие. И даже ми се струва,че ти искаш да инициираш разговор и си по-активната страна.
 В твоя дом на любовта имаш включен знак скорпион,това е вторият по-дълбок план,който ще се появи по-нататък в развитието на отношенията ви. Там е и сатурн,неговият сиигнификатор, който прави квадрат с луната. Ако другите планети, изброени дотук показват какво ще се случи, луната казва КАК ще стане това. Възможно ли е да имате разногласия по въпроси,свързани с бременност,деца потомство? Или той не е напълно свободен? Планетата му е включена.Ако е така, по-късно това ще ви изправи пред спорни сериозни въпроси за рашаване. Впрочем този проблем не е отсега, ти знаеш какъв е. ;)
 Желая ти успех!
« Последна редакция: Март 22, 2013, 04:05:27 pm от Enigma »