Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040749 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #2840 -: Април 04, 2013, 01:14:06 am »
болна съм и емоциите ми надделяват разума.
питам ще срещна ли любовта скоро.
виждам, че няма да съм щастлива:Д

Според мен, няма да им нещо ново в близките 2-3 месеца. Но, че няма да си щастлива е прекалено силно изказване :blink: Има ли отношения, които да си приключила скоро? Възможно ли е да си мислила за някого от миналото като си поставяла въпроса?
« Последна редакция: Април 04, 2013, 02:00:35 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #2841 -: Април 04, 2013, 08:18:07 am »
Странното е,че вече за 3 път ми се случва мъж с които съм имала връзка да иска да поднови отношенията си с мен  :o.

И при мен често така се получава. Имаш ли плутонови аспекти - към Слънцето, Луната или Венера? Плутон около ДС или в 7 дом евентуално?

Е, аз всичките ги имам... ))) И ся кво, 101 далматинци искат да ме подновят?!? ))) Айде, бе... ))))))))))))) /Амааа, добре звучи, де, харесва ми така като го прочета!  ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2842 -: Април 04, 2013, 08:27:01 am »
Ако са 101, изборът ще е труден наистина.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2843 -: Април 04, 2013, 08:29:13 am »
Ако са 101, изборът ще е труден наистина.  ;D

Здравей, Лили, и хубав ден!

101 не искам, ама от делата на плутон, дето изброяваш, изглежда, че те ме искат да ме подно :haha:вяват... ;D ;D ;D

« Отговор #2844 -: Април 04, 2013, 08:40:33 am »

Според мен, няма да им нещо ново в близките 2-3 месеца. Но, че няма да си щастлива е прекалено силно изказване :blink: Има ли отношения, които да си приключила скоро? Възможно ли е да си мислила за някого от миналото като си поставяла въпроса?
)
ами не, няма. има човек, от когото се дистанцирам и искам да отмина.
и да, абсолютно възможно е да съм мислела за него, защото си търся бряг/спасение/хоризонт точно от тези "отношения".
мерси за отговора!)

*

Нова

• 3491
« Отговор #2845 -: Април 04, 2013, 10:34:22 am »
Момичетааа, вижте какъв хорар си хвърлих преди малко. Въпросът ми беше "Ще подновим ли пак емоц. отношения /изобщо контакти/ с А. Р. в следващите 2-3 месеца?
Сега... работата ми е ясна обаче кажете как тълкувате карето на у на шестите ни домове, щото все пак са венера и плуто, ама е разходящо и какво точно го вълнува него: от една старана си мисля, че е фокусиран върху работа и кариера, но от друго мисля, че има нова изгора на работа, венера у6 на к5?

А това, че луната е във втория му дом как го тълкувате?

Знам, че отговора на въпроса е не, но дайте някакво тълкувание, моля!

ПП: Мъжете във форума също могат да се включват, тъкмо ще разберем у-хромозомната гледна точка.
« Последна редакция: Април 04, 2013, 10:48:55 am от Нова »

*

Нова

• 3491
« Отговор #2846 -: Април 04, 2013, 10:38:16 am »
Е, хорарът е тук.. То се вижда, че дъртака ми е в петия дом, ама чак толкоз не съм полудяла...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2847 -: Април 04, 2013, 10:59:29 am »
И според мен отговорът е "не". Не знам защо гледаш този разходящ квадрат между Венера и Плутон. А и Венера е твой У5, може би пололожението и в неговия 5 дом да показва опитите за сближаване сега. Неговият с-р обаче е Сатурн, ретрограден, в твоят 5 дом - явно наистина се вълнуваш от него, но пък той май като че ли е безразличен към теб (може и да греша).  :-\ И въпреки, че има сходящ съвпад между вашите У5, с тази Луна без курс по-скоро си мисля, че няма да има никакво развитие по въпроса.
Това, че Луната е във 2-ия му дом може да говори, че той се интересува повече от пари и финансови проблеми (а също и от кариера, нали Луната е в Козирог. А разходящият съвпад между Венера и Слънцето вероятно говори, че не си вече "чак толкоз полудяла".  :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #2848 -: Април 04, 2013, 11:05:27 am »
Благодаря, Веско! Ето, че вчерашните ми думи се потвърждават.

Човек не е обективен, когато става въпрос за него си.

И все пак, други мнения? Не, че очаквам отговор да, а още анализ?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2849 -: Април 04, 2013, 11:06:21 am »
Човек не е обективен, когато става въпрос за него си.
Да, така си е, затова предпочитам винаги още някой да се изказва по хорарите ми.

« Отговор #2850 -: Април 04, 2013, 04:14:01 pm »
Здравейте...днес си  зададох въпроса  " мисли ли за мен Х и иска ли да подновим контакта между нас", но не знам дали  тълкувам  отговора правилно, или е плод на моите желания...съдейки по аспекта между У1/Луна/   и У7  /Сатурн/ - квадрат между Луна и Сатурн е "не", като ние в момента    не     поддържаме никакъв контакт,но пък следват хубави аспекти на Луната с Юпитер/тригон /    и   секстили  със стелиума в овен  Уран,Слънце и изгорените все още  Венера и Марс, като последния аспект на Луната тук е сходящ съвпад с Нептун/дано не е илюзия,обаче това/... и не знам кое всъщност отговаря на въпроса ми... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2851 -: Април 04, 2013, 04:51:40 pm »
На мен ми се струва, че по-скоро ти мислиш за X (твоят с-р е в негов 1 дом, неговият с-р Сатурн е в твоя 5 дом). Сатурн е ретрограден, някак ми се струва дали не е обвързан с друга (разходящ секстил между негов У1 и У11). Вашите У5 са в сходящ съвпад, но ми се струва, че няма да подновите контакта заради предстоящия квадрат между Луната и Сатурн.

« Отговор #2852 -: Април 04, 2013, 05:19:32 pm »
На мен ми се струва, че по-скоро ти мислиш за X (твоят с-р е в негов 1 дом, неговият с-р Сатурн е в твоя 5 дом). Сатурн е ретрограден, някак ми се струва дали не е обвързан с друга (разходящ секстил между негов У1 и У11). Вашите У5 са в сходящ съвпад, но ми се струва, че няма да подновите контакта заради предстоящия квадрат между Луната и Сатурн.

ами аз все си мисля,че вече  не  е  обвързан.....усещам ситуацията ,като да не продължават нещата му с "другото обвързване"...а моята интерпретация е,че квадрата между У1 и У7 показва липсата на контакт в момента,но предстои промяна.......щото така ми се иска на мен,обаче :P...а У1  му е ретро Сатурн ,щото аз без предупреждение и изведнъж спрях контакта си с него,като след едно ненавременно негово обаждане по телефона му казах,че "ще се чуем по-нататък,само не и сега",щото точно тогава бях изревностяла и  имах опозиция на тр Марс и тр Уран към моите Плутон и Уран ;)..това беше преди 10дни,обаче........явно на Х вече му омръзнаха тези мои ревностни спонтанности и не иска да продължи с мен...
. :blink:...но го усещам,че мисли за мен по някакъв начин,ама какво ли??

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2853 -: Април 04, 2013, 06:55:02 pm »
Хмм, интересно, сега повече ме обърка.  ;D
В такъв случай, разходящият секстил между Сатурн и Плутон (негов У11) може да показва, че е имал приятелка, знам ли, вече минало обвързване.
« Последна редакция: Април 04, 2013, 06:59:29 pm от Veselin »

« Отговор #2854 -: Април 04, 2013, 07:05:51 pm »
Хмм, интересно, сега повече ме обърка.  ;D
В такъв случай, разходящият секстил между Сатурн и Плутон (негов У11) може да показва, че е имал приятелка, знам ли, вече минало обвързване.

и аз мисля така , а и като му гледам картата с транзитите,в момента луната му е опозирана от стелиума в овен  от Марс,Венера и Слънцето и множество минорни аспекти към Слънцето/у5 /   и Венерата/у6 / му :(..... :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2855 -: Април 05, 2013, 03:04:21 pm »
Марсин- този хорар е категоричен с "Не"- отговора си, за съжаление.

Не мисля, че по картата има данни момчето да е обвързано или да е било такова. Но за него нещата определено са приключили между вас, като мисля, че той за нещо вероятно ти е обиден.
Видимо е колко си заинтригувана от него, но ситуацията, седейки по този начин, по който е в момента- не виждам да изглежда обещаващо. :(

Като цяло при такива въпроси - засягащи развития на отношения- стига само анализ на 1-7 дом - понеже само тези части от хорара засягат де факто въпроса.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2856 -: Април 05, 2013, 03:07:33 pm »
Зикову, добра си, обидата я виждаш от ретро сатурна каре на луната ли?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2857 -: Април 05, 2013, 03:10:24 pm »
Зикову, добра си, обидата я виждаш от ретро сатурна каре на луната ли?

Благодаря- уча се, уча се още..но имам желание  :blink: Карето? не.- това е не- отговора. Гледам взаимодействието на планетите. Сатурн той приема нея- луна в падение в скорпион. Когато планета е приета в падение говори за отхвърляне заради натрупана обида, недоразумение, ако планетата е приета в заточение - просто липса на чувства..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2858 -: Април 05, 2013, 03:17:24 pm »
А и друго да напиша- секстилите на луната към овенските планети биха изиграли добра роля, ако те от своя страна се свързваха със сатурна и осъществяваха по този начин пренос или някаква колекция между у 1 и у7- което заначи, че нещо ще се случва, че има история.

В противен случай, за съжаление, не носят позитиви :lol:

*

Нова

• 3491
« Отговор #2859 -: Април 05, 2013, 03:18:35 pm »
Имаш предвид отношението на стоящия в скорпион сатурн към водолейската луна?
Ах, леле.. А ако луната беше още в последните градуси на козирог? /защото е въпрос на минути ? /?