Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042708 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3140 -: Април 30, 2013, 05:38:05 pm »
Според мен момчето се е почувствало използвано по някакъв начин от момичето. Това е най-общо което мога да кажа по така поставения въпрос. Самата опозиция между ретро Сатурн и Слънце говори за най-малко скандал, а може и нещо друго..Скорпион е насилствен знак.. А може и да има намесен 3ти човек, интрижка..
Интересно ми е какво точно се е случило.Може на лични. Защото управител на часа на задаване на въпроса е Юпитер, картата е дневна и Юпитер няма сила в Асц, нито е в огнения триплицитет разположен.. За мен нещата са малко преекспонирани.

« Отговор #3141 -: Април 30, 2013, 05:49:02 pm »
Колкото до тригоните на Луната.., тя първо ще направи тригон с Марс-злосторник, после Слънце, ЮЛВ, който носи загуби и разрушение и накрая с Венера, опасявам се че всеки си има истина.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3142 -: Април 30, 2013, 09:39:19 pm »
Колкото до тригоните на Луната.., тя първо ще направи тригон с Марс-злосторник, после Слънце, ЮЛВ, който носи загуби и разрушение и накрая с Венера, опасявам се че всеки си има истина.

Благодаря Таис!!! :blink: Ами такам...когато има тригон със юлв, ще има и секстил със слв- нали така..а другото..марс е злосторник и управлява комуникацията на мъжа- да и в това се изразява част от проблема- не иска да общува с нея нормално (опозиция ретро сатурн), явно няма и да иска тепърва..а иначе тригона с марс от луната е направен вече- остават юлв и венера.

По прицип в хорарите хубави аспекти на луната със слънце и венера знам, че дават надеждно развитие генерално- както и да е зададен въпроса. Може би ще има забавяне по луна в козирог.

Иначе имаме много колекции между управителите. Момчето в този случай го гледам като уран, че сатурна е ретро. Между уран и слънце има точен полусекстил (минорните аспекти също работят с орбис до 3 гр.) Уран е в знак на екзалтация на слънце-харесва я всъщност, без значение как се държи. Предполагам..и с тази венера на МЦ, тронова ще успеят да намерят..общ език все някога
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3143 -: Април 30, 2013, 09:58:11 pm »
Не искам да звуча песимистично, но имаше един филм преди няколко години, "He's just not that into you", където много простичко обясняваха защо един мъж би се държал лошо с една жена. Мъжете не са сложни създания, които казват "не", когато искат да кажат "да". В този хорар историята ми изглежда подобна. Той е Сатурн, който не показва интерес към Слънцето и е в знак на падение на Луната. Ако това момиче вярва на хорарната астрология, по-добре да не си прави излишни надежди за него.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3144 -: Май 01, 2013, 05:40:44 am »
Не искам да звуча песимистично, но имаше един филм преди няколко години, "He's just not that into you", където много простичко обясняваха защо един мъж би се държал лошо с една жена. Мъжете не са сложни създания, които казват "не", когато искат да кажат "да". В този хорар историята ми изглежда подобна. Той е Сатурн, който не показва интерес към Слънцето и е в знак на падение на Луната. Ако това момиче вярва на хорарната астрология, по-добре да не си прави излишни надежди за него.

принципно си права :lol:, но аз защото взимам уран за приоритетен у1 при ретро сатурн- малко по- друго яче ми изглеждат нещата :rolleyes:... Добре, а като цяло- нептун в 7ми при такъв въпроса какво мислите дава- неясноти около квезита или квезита е заблуден за нещо? Един вид- мислите ли че има интрига- това е което ме мъчи в тази карта.
« Последна редакция: Май 01, 2013, 06:02:05 am от zikovu »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3145 -: Май 01, 2013, 05:45:06 am »
и книга има. много полезно четиво

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3146 -: Май 01, 2013, 06:09:17 am »
и книга има. много полезно четиво

Гледала съм филма, страхотен е, с много вярни ситуации. Но си мисля, че понякога ситуациите в истинския живот са много по многопластови, странни и преплетени- ставала съм свидетел на много глупаво държане на мъже, защото той си мисли, че тя еди какво си и на жени, които не прощават и не дават шанс, защото си мислят, че "той сега нали ако ме харесва, трябва да накара едва ли не Господ да слезе от небето и ще му простя"..в смисъл полезни са такива четива, ако си някой stocker и не оставяш хората на мира, но в България жените все се "принцесим" и често оставаме с пръст в уста, защото отказваме да разберем мъжете, независимо дали им прощаваме или не.
От работата си с Таро и любовни хорари съм разбрала със сигурност това.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3147 -: Май 01, 2013, 06:45:50 am »
да и това го има. в книгата, обаче, нещата са обяснени доста добре и в прав текст. и наистина се описват ситуации, в които е по-добре да запазим самоуважението си и да не си губим времето. във филма е доста сладникаво.

« Отговор #3148 -: Май 01, 2013, 10:47:08 am »
Благодаря ти, Клер! Не знаех, че има книга. Намерих я в scribd - http://www.scribd.com/doc/15491806/Hes-Just-Not-That-Into-You-by-Greg-Behrendt-Liz-Tuccillo и действително е доста по-ясна и директна от филма.

Случай от моята практика. Бивше гадже се обажда от време на време, за да изяви желание да се види с мен, прави намеци за любов, доста несполучливи. Но вместо да каже конкретна дата, час, място и т.н., иска аз да му се обадя и да го поканя на "среща". Човекът има нужда от внимание без значение дали идва от мен или коя да е друга жена, не прави разлика. Защо тогава да му доставям удоволствието? :rolleyes: ;D Много съм лоша, знам. Но той е мазохист, така че в крайна сметка май му доставям удоволствие. ;D
Нямам точен час на раждане, иначе щях да го разнищя астрологично този. ;D
« Последна редакция: Май 01, 2013, 10:57:17 am от Mirabella »

« Отговор #3149 -: Май 01, 2013, 02:47:36 pm »
Здравейте! Преди време бях попитала дали ще имам сериозна връзка,но картата беше нерадикална,та сега отново задавам същият въпрос.Предварително ви благодаря!  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3150 -: Май 01, 2013, 07:04:40 pm »
Здравейте! Преди време бях попитала дали ще имам сериозна връзка,но картата беше нерадикална,та сега отново задавам същият въпрос.Предварително ви благодаря!  :blink:
Луната ти е в 5 дом, но заточена-наистина те вълнува сантименталния живот. Или ти се иска по-сериозна връзка, или напротив-малко си сдържана, ако скоро си преживяла раздяла, разочарование...луната разпада квадрат с троновата венера.Това е разнобой на твоята идея за себе си като любима от една страна и като евентуална по-зряла дама, жена, съпруга, дори майка..И тъй като луната есенциално е в по-лоша позиция, а венера на трон-вероятно не си готова за символизираното от луната в този период от живота си и затова тя е в изброеното състояние...
Луната прави последен аспект-квадрат с другия ти сигнификатор-меркурий в последен градус, сменяйки знак ще опозира и той сатурн, управляващ 5 дом, което потвърждава първоначалните разсъждения за отношението ти към връзките на този етап. Мисля, че е ретрограден, макар в картата ти да не е ...
Управителите на 1 и 7 ще апликират тригон, може да се огледаш за ново предложение, макар че нептун е в 12 на бъдещия мъж, или пък е стара тръпка, може и да пътува. Така, или иначе няма силна аспектна връзка между 5и 11 дом.

« Отговор #3151 -: Май 01, 2013, 07:41:20 pm »
Благодаря ти Enigma  :blink:В момента се намирам в много тежък период на болка и разочарование.Явно още ще си почакам,докато срещна правилният човек,но силно се надявам и искам да нямам никакви взаимоотношения с предишното момче :(,защото няма да го понеса.Дано не се отнася за него,макар че на него му предстои пътуване този месец......

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #3152 -: Май 01, 2013, 08:47:55 pm »
Ще срещна ли скоро своята половинка?  :-\
Благодаря предварително.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3153 -: Май 02, 2013, 11:09:26 am »
Kartata e neradikalna, no mislq,che predi vreme (suvsem skoro) e imalo njakava muvka pojava.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #3154 -: Май 03, 2013, 12:12:57 pm »
Едно питане от Елодия, моля някой да качи карта, защото и двете нямаме възможност.
Въпросът е: Ще се разделим ли с Х., заради това, което направих снощи?
Зададен в Пловдив, днес, в 12:11.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3155 -: Май 03, 2013, 12:56:39 pm »
Нали го има зададен вече в темата "Хорарни въпроси"?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3156 -: Май 03, 2013, 01:17:37 pm »
Lana Del Rey - Summertime Sadness

http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8

Идва лято.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3157 -: Май 03, 2013, 01:34:38 pm »
Много са и депресиращи песните според мен.  :-\

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #3158 -: Май 03, 2013, 02:49:15 pm »
Лана ми е любимка :)
Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=aazb8Rt31nk

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #3159 -: Май 03, 2013, 02:51:38 pm »
Нали го има зададен вече в темата "Хорарни въпроси"?

Ми нещо ме е напекло :)
Бях го тропнала първо в транзитите, после го преместих тук, а как се е озовал в хорарни...представа си нямам?!