Здравейте! Преди време бях попитала дали ще имам сериозна връзка,но картата беше нерадикална,та сега отново задавам същият въпрос.Предварително ви благодаря! :blink:
Луната ти е в 5 дом, но заточена-наистина те вълнува сантименталния живот. Или ти се иска по-сериозна връзка, или напротив-малко си сдържана, ако скоро си преживяла раздяла, разочарование...луната разпада квадрат с троновата венера.Това е разнобой на твоята идея за себе си като любима от една страна и като евентуална по-зряла дама, жена, съпруга, дори майка..И тъй като луната есенциално е в по-лоша позиция, а венера на трон-вероятно не си готова за символизираното от луната в този период от живота си и затова тя е в изброеното състояние...
Луната прави последен аспект-квадрат с другия ти сигнификатор-меркурий в последен градус, сменяйки знак ще опозира и той сатурн, управляващ 5 дом, което потвърждава първоначалните разсъждения за отношението ти към връзките на този етап. Мисля, че е ретрограден, макар в картата ти да не е ...
Управителите на 1 и 7 ще апликират тригон, може да се огледаш за ново предложение, макар че нептун е в 12 на бъдещия мъж, или пък е стара тръпка, може и да пътува. Така, или иначе няма силна аспектна връзка между 5и 11 дом.