Цитат на: Crabby в Юли 04, 2013, 03:34:05 pmzikovu, забравих да ти благодаря за отговора по-рано! Чета те тук, и се опитвам да понауча нещо, ти май си майката на тази тема, за което всички сме ти благодарни!Краби, мерси :blink:- Има и други момичета, които пишат и са добри, сега са се позагубили някои. А любовните хорари на мен са ми специалност, но да ти кажа- научила съм ги от собствените си зорове и мъки.Каквото знам- от това е. :lol: а.к.а лична драма
zikovu, забравих да ти благодаря за отговора по-рано! Чета те тук, и се опитвам да понауча нещо, ти май си майката на тази тема, за което всички сме ти благодарни!
Да, Либра, ще се съберат, от ретро мерка явно се е получило нещо. Лека инфекция е- кажи й да се успокои
Цитат на: zikovu в Юли 04, 2013, 03:31:01 pmДа, Либра, ще се съберат, от ретро мерка явно се е получило нещо. Лека инфекция е- кажи й да се успокоиБлагодаря много за отговора! Казах й да се успокои, но възможно ли е да бъдеш конкретна - ще се сдобрят ли в рамките на тази седмица или колко време ще отнеме?
Цитат на: zikovu в Юли 04, 2013, 03:36:20 pmЦитат на: Crabby в Юли 04, 2013, 03:34:05 pmzikovu, забравих да ти благодаря за отговора по-рано! Чета те тук, и се опитвам да понауча нещо, ти май си майката на тази тема, за което всички сме ти благодарни!Краби, мерси :blink:- Има и други момичета, които пишат и са добри, сега са се позагубили някои. А любовните хорари на мен са ми специалност, но да ти кажа- научила съм ги от собствените си зорове и мъки.Каквото знам- от това е. :lol: а.к.а лична драма И се справяш винаги блестящо. Просто исках да знаеш, че ти се възхищавам на знанията и отзивчивостта, и не го казвам със задни мисли. :58:
zikovu, мнооого съм ти благодарна. Aз направо го бях отписала, преди месец ми ми каза че не иска повече да контактуваме имало друга... но не мога да спра да го обичам просто ей така, ако ми беше казала, че е безнадеждно пак щях да го приема, но сега евентуално мога да се надявам поне да стане чудо :rolleyes:
Цитат на: luli в Юли 04, 2013, 02:16:34 pmЦитат на: zikovu в Юли 04, 2013, 08:00:32 amЦитат на: luli в Юли 03, 2013, 06:30:38 pmПривет на всички :blink:Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?От сърце ви моля за отговор Мисля, че човека те харесва, има чувства към теб. Не е настроен за бързи и инфарктни развои- бавно, но славно си продължават нещата между вас и за напред.Благодаря, не ми стана ясно , продължават си нещата на иди се ела си, или бавно и славно се задълбочават?Какъвто е курса до сега- така се запазва- поне в следващите 3 месеца. Имаме Луна без курс, неговия управител е ретрограден. Няма движение в желаната от теб посока, но няма и прекъсване на контактите. Може би на моменти ще си разочарована от него, но той има чувства. Няма може би да се държи според твоите очаквания.
Цитат на: zikovu в Юли 04, 2013, 08:00:32 amЦитат на: luli в Юли 03, 2013, 06:30:38 pmПривет на всички :blink:Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?От сърце ви моля за отговор Мисля, че човека те харесва, има чувства към теб. Не е настроен за бързи и инфарктни развои- бавно, но славно си продължават нещата между вас и за напред.Благодаря, не ми стана ясно , продължават си нещата на иди се ела си, или бавно и славно се задълбочават?
Цитат на: luli в Юли 03, 2013, 06:30:38 pmПривет на всички :blink:Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?От сърце ви моля за отговор Мисля, че човека те харесва, има чувства към теб. Не е настроен за бързи и инфарктни развои- бавно, но славно си продължават нещата между вас и за напред.
Привет на всички :blink:Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?От сърце ви моля за отговор
Ако гледаме картата, по-скоро няма да замине. Няма връзка между У1 и У9 за него. Освен това и Нептун е на неговия К9 и е ретрограден - може да се заблуждава, че има такава възможност или да се опитва да заблуждава за това.
Да и аз мисля, като Веско...искам само да ти кажа- сега видях КК-с на Луна към твоя Ац и полусекстила с Марс у 4,11 в картата ти с уран там на у4.Това говори за вероятност нещата между вас да поемат по сериозната наклонност- но пак ще стане леко и бавно всичко.Някакво местене може да се даде- ти в тях?
Цитат на: karamel в Юли 04, 2013, 04:10:18 pmzikovu, мнооого съм ти благодарна. Aз направо го бях отписала, преди месец ми ми каза че не иска повече да контактуваме имало друга... но не мога да спра да го обичам просто ей така, ако ми беше казала, че е безнадеждно пак щях да го приема, но сега евентуално мога да се надявам поне да стане чудо :rolleyes:Мисля, че ще те потърси, ще си кажете някакви неща, но може и да се скарате нещо. Все пак за развитие между вас и събиране е рано да се каже, но да видим
благодаря. в смисъл, че трябва да се случи нещо, за да се съберем, така ли?
Здрaвейте бих помолилa зa помощ товa ли е крaят нa връзкaтa ни с Р.. блaгодaря предвaрително..понеже пишa от телa и не ми излизa кaртaтa..въпросът е зaдaден днес от бургaс в 21.25