Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040968 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Хорар за любов
« Отговор #3700 -: Юли 04, 2013, 03:38:49 pm »
zikovu, забравих да ти благодаря за отговора по-рано! Чета те тук, и се опитвам да понауча нещо, ти май си майката на тази тема, за което всички сме ти благодарни!

Краби, мерси :blink:- Има и други момичета, които пишат и са добри, сега са се позагубили някои. А любовните хорари на мен са ми специалност, но да ти кажа- научила съм ги от собствените си зорове и мъки.
Каквото знам- от това е. :lol: а.к.а лична драма ;)

И се справяш винаги блестящо. Просто исках да знаеш, че ти се възхищавам на знанията и отзивчивостта, и не го казвам със задни мисли. :58:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3701 -: Юли 04, 2013, 03:56:33 pm »
Да, Либра, ще се съберат, от ретро мерка явно се е получило нещо. Лека инфекция е- кажи й да се успокои

Благодаря много за отговора! :) Казах й да се успокои, но възможно ли е да бъдеш конкретна - ще се сдобрят ли в рамките на тази седмица или колко време ще отнеме? :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3702 -: Юли 04, 2013, 04:02:35 pm »
Да, Либра, ще се съберат, от ретро мерка явно се е получило нещо. Лека инфекция е- кажи й да се успокои

Благодаря много за отговора! :) Казах й да се успокои, но възможно ли е да бъдеш конкретна - ще се сдобрят ли в рамките на тази седмица или колко време ще отнеме? :)

Дава се скоро разговор за разясняване на неговите чувства. Бързо би трябвало да се развията нещата, до месец може би ще стане ясно и би трябвало да са се събрали.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3703 -: Юли 04, 2013, 04:03:02 pm »
zikovu, забравих да ти благодаря за отговора по-рано! Чета те тук, и се опитвам да понауча нещо, ти май си майката на тази тема, за което всички сме ти благодарни!

Краби, мерси :blink:- Има и други момичета, които пишат и са добри, сега са се позагубили някои. А любовните хорари на мен са ми специалност, но да ти кажа- научила съм ги от собствените си зорове и мъки.
Каквото знам- от това е. :lol: а.к.а лична драма ;)

И се справяш винаги блестящо. Просто исках да знаеш, че ти се възхищавам на знанията и отзивчивостта, и не го казвам със задни мисли. :58:

благодаря ти, миличка :wub:

« Отговор #3704 -: Юли 04, 2013, 04:10:18 pm »
zikovu, мнооого съм ти благодарна. Aз направо го бях отписала, преди месец ми ми каза че не иска повече да контактуваме имало друга... :'(
но не мога да спра да го обичам просто ей така, ако ми беше казала, че е безнадеждно  пак щях да го приема, но сега евентуално мога да се надявам поне да стане чудо  :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3705 -: Юли 04, 2013, 06:13:34 pm »
zikovu, мнооого съм ти благодарна. Aз направо го бях отписала, преди месец ми ми каза че не иска повече да контактуваме имало друга... :'(
но не мога да спра да го обичам просто ей така, ако ми беше казала, че е безнадеждно  пак щях да го приема, но сега евентуално мога да се надявам поне да стане чудо  :rolleyes:

Мисля, че ще те потърси, ще си кажете някакви неща, но може и да се скарате нещо. Все пак за развитие между вас и събиране е рано да се каже, но да видим

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3706 -: Юли 04, 2013, 07:14:36 pm »
Привет на всички :blink:
Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?

От сърце ви моля за отговор  :-[

Мисля, че човека те харесва, има чувства към теб. Не е настроен за бързи и инфарктни развои- бавно, но славно си продължават нещата между вас и за напред.
Благодаря, не ми стана ясно :), продължават си нещата на иди се ела си, или бавно и славно се задълбочават?

Какъвто е курса до сега- така се запазва- поне в следващите 3 месеца. Имаме Луна без курс, неговия управител е ретрограден. Няма движение в желаната от теб посока, но няма и прекъсване на контактите. Може би на моменти ще си разочарована от него, но той има чувства. Няма може би да се държи според твоите очаквания.
Много благодаря за бързия отговор. Имам последен въпрос :-[ В тази карта вижда ли се дали в рамките на тези 3 месеца той ще замине в чужбина по работа? Или може би да задам нов въпрос? Преди малко говорихме, и той ми спомена, че имало такава вероятност...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3707 -: Юли 04, 2013, 07:16:38 pm »
Ако гледаме картата, по-скоро няма да замине. Няма връзка между У1 и У9 за него. Освен това и Нептун е на неговия К9 и е ретрограден - може да се заблуждава, че има такава възможност или да се опитва да заблуждава за това.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3708 -: Юли 04, 2013, 07:37:02 pm »
Ако гледаме картата, по-скоро няма да замине. Няма връзка между У1 и У9 за него. Освен това и Нептун е на неговия К9 и е ретрограден - може да се заблуждава, че има такава възможност или да се опитва да заблуждава за това.
Тен кю, не ми се иска да заминава никъде, много благодаря!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3709 -: Юли 04, 2013, 11:12:06 pm »
Да и аз мисля, като Веско...искам само да ти кажа- сега видях КК-с на Луна към твоя Ац и полусекстила с Марс у 4,11 в картата ти с уран там на у4.
Това говори за вероятност нещата между вас да поемат по сериозната наклонност- но пак ще стане леко и бавно всичко.
Някакво местене може да се даде- ти в тях?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3710 -: Юли 05, 2013, 05:46:38 am »
Да и аз мисля, като Веско...искам само да ти кажа- сега видях КК-с на Луна към твоя Ац и полусекстила с Марс у 4,11 в картата ти с уран там на у4.
Това говори за вероятност нещата между вас да поемат по сериозната наклонност- но пак ще стане леко и бавно всичко.
Някакво местене може да се даде- ти в тях?
:58: :58: :58: Благодаря ви

« Отговор #3711 -: Юли 05, 2013, 07:58:32 pm »

Мисля, че ще те потърси, ще си кажете някакви неща, но може и да се скарате нещо. Все пак за развитие между вас и събиране е рано да се каже, но да видим

zikovu,  :58:
само да не се скараме, че сърце не ми остана.още веднъж благодаря и ще дам обратна връзка пък дано да е за добро  :rolleyes:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3712 -: Юли 06, 2013, 08:56:06 am »
"ще започна ли връзка с Р?"
но май-по-скоро контекста е каква ще е връзката ми с него

« Отговор #3713 -: Юли 06, 2013, 08:42:57 pm »
Здрaвейте бих помолилa зa помощ  :'( товa ли е крaят нa връзкaтa ни с Р..  :'(  блaгодaря предвaрително..понеже пишa от телa и не ми излизa кaртaтa..въпросът е зaдaден днес от бургaс в 21.25
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 08:51:24 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3714 -: Юли 06, 2013, 08:45:26 pm »
да, клер, ще имате връзка- получава се йод и бумеранг конфигурация при събирането- трябва да се случат някакви неслучайни случки около вашето събиране като двойка!

Ще чакаме обратна връзка, моля те с повече подробности около събирането ви.
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 08:55:11 pm от zikovu »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3715 -: Юли 06, 2013, 08:50:37 pm »
благодаря.
в смисъл, че трябва да се случи нещо, за да се съберем, така ли? :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3716 -: Юли 06, 2013, 08:57:13 pm »
благодаря.
в смисъл, че трябва да се случи нещо, за да се съберем, така ли? :-\

СЛВ на АЦ и с Йод и два Бумеранга отиващи в Слънце и Юпитер- това са служба за теб, семейна среда, дом за него, твоите чувства и неговите приятели и обкръжение- това са грубо темите по които ще има събития.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3717 -: Юли 06, 2013, 08:58:50 pm »
 :o и това чудо само за 3 месеца
благодаря ще дам обратна връзка по-нататък  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3718 -: Юли 06, 2013, 09:10:12 pm »
Здрaвейте бих помолилa зa помощ  :'( товa ли е крaят нa връзкaтa ни с Р..  :'(  блaгодaря предвaрително..понеже пишa от телa и не ми излизa кaртaтa..въпросът е зaдaден днес от бургaс в 21.25

има нещо с което ти не си наясно в цялата ситуация и може би се самозаблуждаваш- ретро сатурн, интерсепиран знак в първи и нептун в първи.

Мисля, че той има вече друга жена в живота си. :-\

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3719 -: Юли 06, 2013, 09:16:42 pm »
zikovu, нещо не мога да го видя този йод, кои планети участват? нали 2 куинкокса и 1 секстил беше :-\