харесва те, но понеже мерка е ретро се притеснявам да не би бързо да му мине мерака. не е настроен много любовно, май има главно сексуален интерес, може би има приятелка, с която в момента имат проблеми. Създава впечатление на огън момче, но според мен е много разумен и разсъдлив.
Много вероятно е да сатурнов знак- Козирог, Водолей - виж това е инетересен казус!
сигнификатора му е в рак- възможно е да е воден знак, но астрологията се разглежда по 8ми дом, а там са и двата сатурнови знака- ще ми е интересно да споделиш после.
Първо благодаря за отговора, zikovu!
Аз почти нищо не знам за него. Обаче всеки път, като се виждаме (общи познати) примерно почва да разправя някаква случка с някакво момиче и веднага се дообеснява - братовчетка ми беше, сестра ми беше, все едно ми казва, че в момента няма никоя и ми намеква, че е запазен само за мен.

Не знам дали се сещаш какво точно се опитвам да кажа, много го оплетох май. Един вид дума да не става за други.
Не мисля, че има приятелка. И ми се струва, че наистина ме харесва и има интерес и то не за кратко. А пък не знам, може и само сексуално да е привлечен, ама ми се струва, не е само това.
Иначе много се надявам да не е воден знак, че изобщо не се разбирам с тях. Иска ми се да е огнен -овенче примерно, ама и на водолей и козирог ще се задоволя.

Изобщо иначе нямам представа кога е роден, като разбера ще кажа, щом ти е интересно. И на мен ми е интересно хаха
Нещо друго за намеренията му към мен вижда ли се на тая карта? И какво имаш предвид под огън момче?
Благодаря още веднъж!