Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042008 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: Хорар за любов
« Отговор #3760 -: Юли 12, 2013, 02:08:34 pm »
х
« Последна редакция: Юли 12, 2013, 04:32:45 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Нова

• 3491
« Отговор #3761 -: Юли 12, 2013, 02:16:46 pm »
Значи ако това е карта на първата ви среща, то тогава това не е хорарен въпрос.
Задаваш въпроси тип хорарни, но не пускаш хорарна карта или аз нещо не разбрах.

Страшна история.

А то този твоят голям алтруист се оказва. Да не знаеш, да не те притеснява, да не се грижиш за него.. Филантроп и половина.

Извинявай, де, ама какво е това подминаване, подсвирване... тръгване.

Голям филм.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3762 -: Юли 12, 2013, 03:42:52 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Ще имам ли сексуални отношения с Е?

Предварително благодаря!
Личи си, че си му навита на Е, който е представен от Луната в твоя 8д, отделно Плутонн в 12д съвпад с АСЦ- мислите ти са свързани със секс
При него е налице промяна, Луната У1 е отскоро в нов знак, предстои да извърши секстил с твоя У1 Сатурн, който е и негов У8, като в също ще пренесе светлина между Слънцето У8 за теб, а това дава положителен отговор на въпроса. Друг въпрос е доколко ще си удовлетворена в крайна сметка, понеже Луната прави последен аспект нехармоничен квадрат с Марс У11 за теб, У5 за Е., а Марс е диспозитор на интерсептиран знак в твой 3д- може би ще си затруднена в областта на комуникацията, да не се изразиш или да не разбереш правилно чутото, което да повлияе по някакъв начин на приятелското ти отношение към Е. А може аспектът да показва, че след като станете интимни няма да ти е вече просто приятел, а нещо повече.
Akruks, разглеждайки мой хорар видях, че Марс вече ще е в Рак, преди Луната да напусне знака Дева. Така последния аспект на Луната става секстил със Слънце, още по-добре!  :blink:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3763 -: Юли 12, 2013, 04:03:52 pm »
Здравейте,
караниците с моя приятел продължават...ще се сдобрим ли най-накрая,софия 17,03 часа

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #3764 -: Юли 12, 2013, 04:31:53 pm »
Значи ако това е карта на първата ви среща, то тогава това не е хорарен въпрос.
Задаваш въпроси тип хорарни, но не пускаш хорарна карта или аз нещо не разбрах.

Страшна история.

А то този твоят голям алтруист се оказва. Да не знаеш, да не те притеснява, да не се грижиш за него.. Филантроп и половина.

Извинявай, де, ама какво е това подминаване, подсвирване... тръгване.

Голям филм.

Да, много си права. Въобще не е хорарна карта. Как може да съм изкукала толкова? А те тези странни ситуации продължават, даже докато пусках публикацията. Както и да е. Трябва да потърся някъде тема за карта на среща. В такъв случай, ще премахна и съдържанието на горния пост.

А иначе, да, алтруист е. Иде ми да му откъсна главата!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #3765 -: Юли 12, 2013, 09:31:08 pm »
zikovu извинявай ,но малко ми е плашещо това което ми написа ,че се стреми да отбягва да мисли за мен.Ако можеш да бъдеш малко по-ясна ,как да го разбирам това?

*

aya

• 34
« Отговор #3766 -: Юли 12, 2013, 10:02:09 pm »
Цитат
харесва те, но понеже мерка е ретро се притеснявам да не би бързо да му мине мерака. не е настроен много любовно, май има главно сексуален интерес, може би има приятелка, с която в момента имат проблеми. Създава впечатление на огън момче, но според мен е много разумен и разсъдлив.

Много вероятно е да сатурнов знак- Козирог, Водолей - виж това е инетересен казус!
сигнификатора му е в рак- възможно е да е воден знак, но астрологията се разглежда по 8ми дом, а там са и двата сатурнови знака- ще ми е интересно да споделиш после.

Първо благодаря за отговора, zikovu!

Аз почти нищо не знам за него. Обаче всеки път, като се виждаме (общи познати) примерно почва да разправя някаква случка с някакво момиче и веднага се дообеснява - братовчетка ми беше, сестра ми беше, все едно ми казва, че в момента няма никоя и ми намеква, че е запазен само за мен.  ;D Не знам дали се сещаш какво точно се опитвам да кажа, много го оплетох май. Един вид дума да не става за други.

Не мисля, че има приятелка. И ми се струва, че наистина ме харесва и има интерес и то не за кратко. А пък не знам, може и само сексуално да е привлечен, ама ми се струва, не е само това.

Иначе много се надявам да не е воден знак, че изобщо не се разбирам с тях. Иска ми се да е огнен -овенче примерно, ама и на водолей и козирог ще се задоволя.  ;D Изобщо иначе нямам представа кога е роден, като разбера ще кажа, щом ти е интересно. И на мен ми е интересно хаха

Нещо друго за намеренията му към мен вижда ли се на тая карта? И какво имаш предвид под огън момче?
Благодаря още веднъж!
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

Divna

• 2478
« Отговор #3767 -: Юли 12, 2013, 10:38:53 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Ще имам ли сексуални отношения с Е?

Предварително благодаря!
Личи си, че си му навита на Е, който е представен от Луната в твоя 8д, отделно Плутонн в 12д съвпад с АСЦ- мислите ти са свързани със секс
При него е налице промяна, Луната У1 е отскоро в нов знак, предстои да извърши секстил с твоя У1 Сатурн, който е и негов У8, като в също ще пренесе светлина между Слънцето У8 за теб, а това дава положителен отговор на въпроса. Друг въпрос е доколко ще си удовлетворена в крайна сметка, понеже Луната прави последен аспект нехармоничен квадрат с Марс У11 за теб, У5 за Е., а Марс е диспозитор на интерсептиран знак в твой 3д- може би ще си затруднена в областта на комуникацията, да не се изразиш или да не разбереш правилно чутото, което да повлияе по някакъв начин на приятелското ти отношение към Е. А може аспектът да показва, че след като станете интимни няма да ти е вече просто приятел, а нещо повече.

Много благодаря, Akruks!  :58:

С въпросния господин сме съседи.  ;D Явно затова 3ти дом е изявен.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3768 -: Юли 12, 2013, 11:07:28 pm »
Здравейте,
караниците с моя приятел продължават...ще се сдобрим ли най-накрая,софия 17,03 часа

Дали някой ще има време и желание да види моя хорар...
Благодаря предварително! :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3769 -: Юли 13, 2013, 08:26:26 am »
Искам да питам, как се тълкува когато моя управител е в 5ти дом на квезита... когато става въпрос за хорар за любовни отношения. Както и как се тълкува, когато той попада в мой 5ти.
Тоест аз в негов 5ти - че аз имам чувства към него и гледам на него по такъв начин или че той към мен ?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3770 -: Юли 13, 2013, 11:46:04 am »
zikovu извинявай ,но малко ми е плашещо това което ми написа ,че се стреми да отбягва да мисли за мен.Ако можеш да бъдеш малко по-ясна ,как да го разбирам това?

На мен така ми се вижда по картата. Защо да се плашиш?
Моля ви се хора, четете това, което ви пиша- по няколко пъти ми се налага да го преписвам. :P
Аз съм ти казала 3 неща Комбат: 1. За този ангажимент, който се върти около дом и семейство,
2. че се дава започване на някакви отношения- вероятно няма да са много явни за сега, а ще е по- скрито и главно за секс
3. че в момента се стреми да не мисли много за теб- как да го разбираш- че явно си има други ангажименти или все още се чуди как да подходи и се стреми да не мисли толкова за теб.
Защо трябва да се плашиш? От какво?

Още повече, че аз мога да се окаже и неправа. Спокойно, живей си живота- както стане после ще дадеш обратна връзка ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3771 -: Юли 13, 2013, 11:53:15 am »
Цитат
харесва те, но понеже мерка е ретро се притеснявам да не би бързо да му мине мерака. не е настроен много любовно, май има главно сексуален интерес, може би има приятелка, с която в момента имат проблеми. Създава впечатление на огън момче, но според мен е много разумен и разсъдлив.

Много вероятно е да сатурнов знак- Козирог, Водолей - виж това е инетересен казус!
сигнификатора му е в рак- възможно е да е воден знак, но астрологията се разглежда по 8ми дом, а там са и двата сатурнови знака- ще ми е интересно да споделиш после.

Първо благодаря за отговора, zikovu!

Аз почти нищо не знам за него. Обаче всеки път, като се виждаме (общи познати) примерно почва да разправя някаква случка с някакво момиче и веднага се дообеснява - братовчетка ми беше, сестра ми беше, все едно ми казва, че в момента няма никоя и ми намеква, че е запазен само за мен.  ;D Не знам дали се сещаш какво точно се опитвам да кажа, много го оплетох май. Един вид дума да не става за други.

Не мисля, че има приятелка. И ми се струва, че наистина ме харесва и има интерес и то не за кратко. А пък не знам, може и само сексуално да е привлечен, ама ми се струва, не е само това.

Иначе много се надявам да не е воден знак, че изобщо не се разбирам с тях. Иска ми се да е огнен -овенче примерно, ама и на водолей и козирог ще се задоволя.  ;D Изобщо иначе нямам представа кога е роден, като разбера ще кажа, щом ти е интересно. И на мен ми е интересно хаха

Нещо друго за намеренията му към мен вижда ли се на тая карта? И какво имаш предвид под огън момче?
Благодаря още веднъж!

Ая, сигурна съм,че те харесва, но хорара не показва в близко бъдеще някакво равитие между вас- много по- различно от сегашната обстановка. Не е изключено да има ангажимент въпреки това към друга жена. Това мисля. Като дадеш обратна връзка ще видим къде съм сгрешила в тълкуването- тогава ще направим анализ. Дано пък да греша.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3772 -: Юли 13, 2013, 11:55:55 am »
Искам да питам, как се тълкува когато моя управител е в 5ти дом на квезита... когато става въпрос за хорар за любовни отношения. Както и как се тълкува, когато той попада в мой 5ти.
Тоест аз в негов 5ти - че аз имам чувства към него и гледам на него по такъв начин или че той към мен ?

чувствата дали ги има или не - то е съвкупност от много неща, които взаимно се допълват, но аз смятам, че ако той е в твой 5ти- ти имаш чувства, той може би е от обкръжението ти, но фокуса е в твоите чувства.
Когато ти си в негов 5ти- фокуса е в неговите чувства. Той към теб.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3773 -: Юли 13, 2013, 11:57:43 am »
Здравейте,

Дали някой ще има време и желание да види моя хорар...
Благодаря предварително! :blink:

Наминавам във форума за бързо много често и просто проверявам публикуваните карти. Ако сама си построиш картата и я публикуваш, може по- бързо да ти се отговори.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3774 -: Юли 13, 2013, 12:03:57 pm »
Здрaвейте бих помолилa зa помощ  :'( товa ли е крaят нa връзкaтa ни с Р..  :'(  блaгодaря предвaрително..понеже пишa от телa и не ми излизa кaртaтa..въпросът е зaдaден днес от бургaс в 21.25

има нещо с което ти не си наясно в цялата ситуация и може би се самозаблуждаваш- ретро сатурн, интерсепиран знак в първи и нептун в първи.

Мисля, че той има вече друга жена в живота си. :-\

Тук мисля, че е редно да направя една бележка. Хорара е нерадикален и с луна без курс. Момичето ми писа после за обратна връзка и се оказа, че това наистина не е краят и са се събрали.
Аз видях нещо съвсем друго в картата- явно съм се объркала, след като съм хукнала да тълкувам нерадикален хорар ОТНОВО.

А може би наистина луната без курс показва отговор НЕ, както и да е зададен въпроса. В случая ти тя е попитала- Това ли е края?- Луна без курс- Не, не е.

Така, че- радвам се в този случай, че съм сгрешила.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3775 -: Юли 13, 2013, 12:08:36 pm »

чувствата дали ги има или не - то е съвкупност от много неща, които взаимно се допълват, но аз смятам, че ако той е в твой 5ти- ти имаш чувства, той може би е от обкръжението ти, но фокуса е в твоите чувства.
Когато ти си в негов 5ти- фокуса е в неговите чувства. Той към теб.

Аха ясно - в негов 5ти дом - неговите чувства. Това исках да знам...  В случая в повечето хорари  които задавам, все излизам в негов 5ти. А и друго да питам, ако упр на мой 5ти е също в негов 5ти дом, това как се тълкува?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3776 -: Юли 13, 2013, 07:20:55 pm »
Ще има ли любов между мен и Б.?

Мерси :blink: ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3777 -: Юли 13, 2013, 08:57:35 pm »
Ще има ли любов между мен и Б.?

Мерси :blink: ;)
Милки, Луната е без курс по картата, може би често задаваш въпрос по тази тема, без самата да правиш нещо за разрешаването на въпроса.
Но освен на въпроса, в случая Луната се явява сигнификатор и на човека, за който питаш и е във взаимна рецепция с Меркурий У12 за него, което показва, че е склонен на тайна връзка и когато Мерка стане директен и осъществи съвпад с Юпитер У12 за теб, то може да реализирате подобни отношения.
Благодаря ти Акрукс.За първи път задавам въпрос,свързан с този човек :unsure:
Всъщност,разбирам какво казваш...но този човек,ще си замине за чужбина ,може би средата на август и надали тогава ще се случи нещо реално,защото няма да го има :unsure: А от писане по интернет,явно файда няма ;D
Бих ли могла да задам ,същия въпрос след един ден,когато луната е в курс? Важен е за мен отговорът....
Благодаря ти още веднъж!!!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3778 -: Юли 13, 2013, 09:15:53 pm »
Харесва ли ме Д. и ще се получи ли нещо между нас?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #3779 -: Юли 13, 2013, 09:20:33 pm »
Бих ли могла да задам ,същия въпрос след един ден,когато луната е в курс? Важен е за мен отговорът....
не, няма смисъл да си задаваш въпроса пак! луната без курс ясно показва, че нищо няма да се случи.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг