Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040047 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Хорар за любов
« Отговор #4260 -: Август 23, 2013, 09:24:58 pm »
Човекът все пак наистина както каза Аркус се обади въпроса ми е защо се обади защото има чувства или по друга причина как мислите вие
А като се е обадил не е ли казал по какъв повод се обажда- за какво си говорехте?
И благодаря за обратната връзка, а относно чувствата му прекалено много карти в тази връзка пусна последните дни.
Да какза, че повода е един учебник, който бях дала на негова приятелка и тя искала да и го върне и да ме чуел как съм щото две седмици не сме се чували, мисля че е чувсто за вина и искаше просто да го успокои, че не съм взела да умра защото го няма

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4261 -: Август 23, 2013, 09:52:38 pm »
Човекът все пак наистина както каза Аркус се обади въпроса ми е защо се обади защото има чувства или по друга причина как мислите вие
А като се е обадил не е ли казал по какъв повод се обажда- за какво си говорехте?
И благодаря за обратната връзка, а относно чувствата му прекалено много карти в тази връзка пусна последните дни.
Да какза, че повода е един учебник, който бях дала на негова приятелка и тя искала да и го върне и да ме чуел как съм щото две седмици не сме се чували, мисля че е чувсто за вина и искаше просто да го успокои, че не съм взела да умра защото го няма
ами при него предстои скорошна промяна, тъй като Меркурий У1 преминава в дева, където е на трон
ще извърши секстил със Сатурн У5, така че ще се върне към минало чувство, ще стане по-отговорен към любовта, но пак ще продължи да се крие и да не споделя мислите и намеренията си, Мерка У1 е в 12д в сходящ съвпад със Слънцето у12
Благодаря ти явно маи няма да се съберем, както се надявам аз, но благодаря все пак ще дам обратна връска веднага ако има нещо

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4262 -: Август 23, 2013, 10:05:36 pm »
Много благодаря Аркус дано си права иначе нз иде ми да умра ама това вече съм го казвала

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4263 -: Август 23, 2013, 10:07:06 pm »
Братовчедка ми ще се омъжи ли за настоящия си приятел? /аз задавам въпроса/

« Отговор #4264 -: Август 23, 2013, 10:51:19 pm »
Имаме връзка, извънбрачна и за двамата, от почти осем месеца и твърдим, че се обичаме. На предно запитване излезе, че е възможно да се стигне и до брак! Сега реших пак да попитам звездите: Обича ли ме Т.? Но защо излезе ранен асцендента? И тези квадрати и опозиции?! Ако някой има желание, бих се радвала на отговора му!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4265 -: Август 23, 2013, 11:37:27 pm »
Не знам как да постъпя в тази ситуация... Х. ме потърси, след толкова време. Имах чувства към него преди и ми беше изключително трудно да го превъзмогна. А сега аз се чувствах добре а той се появи от нищото и с това си действие само ми навя неприятни спомени от миналото и се ядосях и изнервих и почувствах отново кофти. Пише ми, че просто ме търсел за да разбере как съм, какво правя, какво става с мен. Като му изтъкнах това, че преди много време той ми каза че не изпитва нищо към мен и ме отряза, той отрече да го е казвал директно. Излъга! Играе си с чувствата ми и то след толкова време..това е много подло и егоистично от негова страна, поне това си мисля, че прави. Защото се е разделил с приятелката си съвсем наскоро и сега точно реши към мен да се обърне. Каза ми че ще очаква да си пишем на другия ден, ако имам желание. И така не се появи три дни. Което още повече ме вбеси. Какво прави, какво иска от мен? Да му тегля ли една майна или да не се ядосвам и просто да оставя нещата така и да видя какво ще стане.

Х. наистина ли иска да говори с мен, да възобнови контакт с мен? Или се опитва да ми изпие енергийката и да си лъска очевидно нараненото след раздяла его, защото примерно се чувства самотен в момента?
« Последна редакция: Август 23, 2013, 11:57:05 pm от Freya »

« Отговор #4266 -: Август 24, 2013, 08:02:34 am »
Имаме връзка, извънбрачна и за двамата, от почти осем месеца и твърдим, че се обичаме. На предно запитване излезе, че е възможно да се стигне и до брак! Сега реших пак да попитам звездите: Обича ли ме Т.? Но защо излезе ранен асцендента? И тези квадрати и опозиции?! Ако някой има желание, бих се радвала на отговора му!
ще продължите интимната си връзка, Меркурий У1 за него в рамките на хорара ще смени знака и ще извърши секстил с Юпитер У1 за теб, а ранен асц показва продължително развитие на въпроса или изникване на нови обстоятелства, които правят въпроса безсмислен
Благодаря за отговора!

*

aya

• 34
« Отговор #4267 -: Август 24, 2013, 09:06:53 am »
Цитат
    Здравейте, на всички!

Искам да попитам два измъчващи ме въпроса...
    Това ли беше краят на взаимоотношенията ни с П.? Ще се видим ли пак, скоро, някога?  :-\

При него настъпва промяна в начина му на общуване и комуникация- Слънцето У3 за него е в началото на нов знак, в сходящ хармоничен аспект е със Сатурн У3 за теб, така че среща, общуване, комуникация ще имате. Луната е в сходящ съвпад с Уран У3, което ще отключи действия по този дом.
Последния аспект на Луната е негативен, но това може да се приеме като отговор Не, не е това краят на взаимоотношенията с П.

akruks, благодаря и на теб за отговора!

Всички бяхте прави, днес сутринта получих съобщение... Иска да се срещнем и да говорим.
Искам само още нещо да попитам, ако е възможно и спирам да ви занимавам.
Мога ли да му вярвам, на нещата които ще каже?
Много ме притеснява, да се доверя пак на грешен човек... Изобщо не мога да преценявам хората.
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4268 -: Август 24, 2013, 12:48:13 pm »
Привет на всички.Имам един въпрос-Ще се съберем ли с приятеля ми да живеем заедно до края на тази година?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_12__hp.38571.1995.gif&res=63&va=&cid=iycfileHzUDhB-u1377000626
Към 7ми дом ли трябва да се ориентирам?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4269 -: Август 24, 2013, 01:03:40 pm »
Ако си го назовала по име, е по 7, ако не е, май по 5.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4270 -: Август 24, 2013, 01:39:31 pm »
 A за събирането под един покрив, четвърти ли се гледа?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4271 -: Август 24, 2013, 01:39:56 pm »
Мисля, че да.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4272 -: Август 24, 2013, 01:46:52 pm »
За мен отговорът е НЕ.  Любов има, но има някакви препятствия от финансово и друго естество. Обнадежадаващ е последният аспект на Луна- тригон с Меркурий и Слънце, и понеже това са управителите на негов 3 и 4 дом т.е. там- където живее, решението е в негови ръце. Няма аспект м/у "вас" двамата, което ми се вижда по- важно за общо съжителство.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4273 -: Август 24, 2013, 01:58:45 pm »
Уран,Веселин благодаря

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4274 -: Август 24, 2013, 02:27:46 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=84jfilegXv9Ft-u1353443954&btyp=w2at&rs=3

,Поставям нов хорар вече много притеснена.... втори ден приятелят ми, за който питах вчера е с изключен телефон... от вечерта,в която се скарахме.
родителите му не са го чували..звънях на негов приятел..не знае нищо..моля ви ако се вижда нещо по хорара...добре ли е той...софия 15.23 часа
Рене
« Последна редакция: Август 24, 2013, 02:33:53 pm от rene »

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4275 -: Август 24, 2013, 02:52:26 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=84jfilegXv9Ft-u1353443954&btyp=w2at&rs=3

,Поставям нов хорар вече много притеснена.... втори ден приятелят ми, за който питах вчера е с изключен телефон... от вечерта,в която се скарахме.
родителите му не са го чували..звънях на негов приятел..не знае нищо..моля ви ако се вижда нещо по хорара...добре ли е той...софия 15.23 часа
Рене
добре си е човека, Меркурий У1 в съвпад със Слънцето У3 в 3д- би трябвало да няма проблем с комуникацията, но понеже са в нов знак да не си е сменил телефона и номера? Меркурий е изгорял от Слънцето, може пък да си е забравил зарядно, да се е повредило, телефона също и там където е да не може да разреши този проблем, ако е заминал някъде из страната

Благодаря ти много Акрукс....нищо не знам,но се притеснявам..незабавно ще дам обратна връзка

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4276 -: Август 24, 2013, 03:20:33 pm »
Акрукс благодаря, отново изчерпателна и точна.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4277 -: Август 25, 2013, 02:53:50 am »
Благодаря akruks!

*

aya

• 34
« Отговор #4278 -: Август 25, 2013, 12:00:48 pm »
Цитат
            Здравейте, на всички!

Искам да попитам два измъчващи ме въпроса...
            Това ли беше краят на взаимоотношенията ни с П.? Ще се видим ли пак, скоро, някога?  :-\

При него настъпва промяна в начина му на общуване и комуникация- Слънцето У3 за него е в началото на нов знак, в сходящ хармоничен аспект е със Сатурн У3 за теб, така че среща, общуване, комуникация ще имате. Луната е в сходящ съвпад с Уран У3, което ще отключи действия по този дом.
        Последния аспект на Луната е негативен, но това може да се приеме като отговор Не, не е това краят на взаимоотношенията с П.

akruks, благодаря и на теб за отговора!

Всички бяхте прави, днес сутринта получих съобщение... Иска да се срещнем и да говорим.
    Искам само още нещо да попитам, ако е възможно и спирам да ви занимавам.
    Мога ли да му вярвам, на нещата които ще каже?
    Много ме притеснява, да се доверя пак на грешен човек... Изобщо не мога да преценявам хората.

Той е представен от Венера на трон във везни, а ти от ретро Плутон и Марс в знак, където е слаб, негов 3д се управлява от Слънце в знак на Меркурий, естествен У3, при теб Уран у3 е ретро и в 3д е ретро Нептун- проблеми от личен характер, както и в начина на общуване, комуникация има при теб, Нептун както носи заблуди, така е търсач на идеали, а понеже ретро Плутон при теб управлява 12д, твоите мисли и вътрешен свят, а Луната е в квадрат с него, то затова имаш объркани мисли- нямаш вяра на самата себе си, затова си склонна да не вярваш и на другите. Няма указания в картата, че ще те излъже, но има указания ти да не възприемеш правилно нещата, които ще ти каже.

akruks, отново благодаря за изчерпателният отговор!

Много добре си го казала, нямам вяра на никого, дори и на себе си. Този път ще рискувам и ще се доверя. Предполагам времето ще покаже...
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

sia

• 31
« Отговор #4279 -: Август 25, 2013, 01:52:41 pm »
ЗДравейте,
едно въпросче пак от мен. Вчера бяхме на едно парти и се заиграхме с един колега. Ще има ли някакво развитие тази заигравка?