Не знам как да постъпя в тази ситуация... Х. ме потърси, след толкова време. Имах чувства към него преди и ми беше изключително трудно да го превъзмогна. А сега аз се чувствах добре а той се появи от нищото и с това си действие само ми навя неприятни спомени от миналото и се ядосях и изнервих и почувствах отново кофти. Пише ми, че просто ме търсел за да разбере как съм, какво правя, какво става с мен. Като му изтъкнах това, че преди много време той ми каза че не изпитва нищо към мен и ме отряза, той отрече да го е казвал директно. Излъга! Играе си с чувствата ми и то след толкова време..това е много подло и егоистично от негова страна, поне това си мисля, че прави. Защото се е разделил с приятелката си съвсем наскоро и сега точно реши към мен да се обърне. Каза ми че ще очаква да си пишем на другия ден, ако имам желание. И така не се появи три дни. Което още повече ме вбеси. Какво прави, какво иска от мен? Да му тегля ли една майна или да не се ядосвам и просто да оставя нещата така и да видя какво ще стане.
Х. наистина ли иска да говори с мен, да възобнови контакт с мен? Или се опитва да ми изпие енергийката и да си лъска очевидно нараненото след раздяла его, защото примерно се чувства самотен в момента?