Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043346 Прегледи
*

Mishe

• 17
Re: Хорар за любов
« Отговор #4400 -: Септември 04, 2013, 09:57:39 pm »
Ще се оправят ли нещата във връзката ми?

« Отговор #4401 -: Септември 05, 2013, 04:49:19 pm »
Огромни благодарности,момичета  за помощта.
Нареждам се отново с въпрос за приятелка. ;) Тя пита-мъж(В.Г.) има ли чувства към нея?Предварително много ви благодаря.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_18_vg_ima_li_4yvstva_hk.62235.45651.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528
те колеги ли са?
и двамата са се затворили в себе си, особено той и що се отнася до чувства тепърва предстои да се проявят между тях и тя да го хареса и влюби, засега при него излиза, че я е харесал и може дори да е влюбен в нея, но да не го показва

Да. :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4402 -: Септември 05, 2013, 08:54:01 pm »
Тази вечер 2ма души по едно също време ми казаха, че не искат да имат връзка с мен. Иронията е толкова голяма, че след като си поплаках, сега ми се струва нелепо и смешно. Първият е Близначко, с който имаме история от 5 години вече... каза ми:

той - аз искам да сме приятели с теб. Ти прецени искаш ли го, ако не можеш да го понесеш, то тогава по-добре да не се виждаме...
аз - с всичките ли приятели се целуваш така
той - Страстта е нещо ралично...Стига само си седяла в тоя, чат,излез на вън,срещай се с хора, участвай в някакви клубове,търси си работа,само ще изчаткаш така,само в тоя нет
аз - от какво е различна страстта
той - От любовтта която очакваш ти. Усещам болката ти,знам колко е реална,затова реши имаме 3 пътя пред нас - Виждаме се, целуваме се и се гушкаме и се разделяме с добро. Виждаме се и повече не се целуваме и гушкаме, за да не ти е гадно или най не се виждаме повече, но аз ти казах и го казвам серизно, не може да има връзка между нас каквато си представяш
аз - какво те отблъсна от мен
той - защо мислиш, че съм отблъснат...аз искам да общуваме и да се виждаме и да пътуваме
просто съм на повече години от теб, преживял съм доста неща, и просто виждам, че това което искаш от мен е по-добре да го поискаш от някой друг. Аз мога да ти дам приятелство, помощ в трудни моменти. Подкрепа, неща които са много по важни според мен...виж от 5-6 години се познаваме и още си говорим и общуваме, защо искаш да го развалиш това, с една връзка, която няма да сработи според мен и послеоще повече ще те боли. Аз искам да сме приятели. Страстна си, обичам близостта с теб, обичам те и теб, но не мога да ти дам това което искаш, не искам да те подведа, защото не чувствам това което ти чувстваш към мен...то е силно и чисто
...искам  да имаш самочувствие...ще ме разбереш. Ти си умен и интелигентен човек. Не веднъж съм бил в твоята ситуация. И е много трудно, след като си давал, давал, давал, да ти обърнат гръб, или да те изоставят, не искам да пазиш такъв спомен за мен-искам да сме приятели...

Вторият е Девичко, англичанин, с който се срещаме от 2 месеца и принципно се разбираме много добре, но всяка седмица му прищраква нещо, и не спира да ми напомня, че не иска връзка, че ставаме прекалено близки...каза ми:
listen i need to set some boundries, because i think this is going in the wrong direction.. sorry,,,i told you at the beginning i didnt want a relationship...and now when i say something wrong you get sulky and it makes feel guilty and its been stressing me out, and it started affecting my work too... i got to go now anyway

И излезе от скайп, а междувременно ми се обадиха от радио Витоша, че печеля билети за кино...След което му звъннах, за да му споделя, но затвори. По-рано през деня му казах, че може да спечеля и да ходим заедно да гледаме анимацията...

И двамата чувствам безкрайно близки, мога да им имам доверие, не искам да изгубя и двамата, и двамата обичам, искам и двамата в живота ми. Близначко казва, че винаги може да разчитам на него, но той е в Пловдив, и много рядко имаме възможност да се виждаме... А Девичко, от самото начало искаше да му се разкрия, да бъда откровена, да не се страхувам, да му вярвам, да говоря повече, да споделям, да бъдем близки, а сега сякаш иска да се отдръпне, защото ставаме прекалено близки, а аз от тази близост имам нужда, някой ДО МЕН, който да виждам често, да прекарваме време с него, да нарека истински приятел, който да ме крепи и да вярва в мен... Представях си дори как правим снежен човек заедно. Толкова ли е откачено??? Нямам никого в София, никой толкова близък като него, като съм с него се чувствам сигурна, защо е толкова ненормално и стряскащо, че се привързвам така силно? Толкова трудно ми беше преди, толкова прегради, които сама си поставях единствено от страх...Нямам с кого да споделя всичко това, затова го пиша тук. Въпросът ми е: Ще срещна ли скоро истинска споделена любов?...такава каквато заслужавам... Защото няма какво да ме задържа в Бг вече...10 месеца в София - без истински приятели, без работа, без любим. Остава ми последен опит...да кандидатстам отново в Академията, но ако не ме приемат отново... Просто ще избягам. Ще се запиша за първата доброволческа програма, обмен или каквото е там, и ще се махна. Защото сякаш никой няма нужда от мен тук, на никого не съм ценна. Не искам да остана повече на място, където не съм щастлива.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4403 -: Септември 05, 2013, 09:11:49 pm »
Либра, според мен близначкото много човешки ти е обяснил всичко и е постъпил честно с теб, казва ти го искрено. Друг е въпросът, че може би ти все още не си готова или не искаш да го разбереш. Мисля, че такова приятелство и подкрепа е много по-ценно от една краткотрайна интимна връзка, коята няма да сполучи, ако единият от вас няма готовност за поемане на такъв ангажимент. На твое място бих помислила за друга опция - как да запазя това приятелство. Имам чувството, че в силното си желание за споделеност, да имаш човек до себе си ти някак форсираш нещата и това може би стряска мъжете, с които общуваш. Ще дойде и твоят човек, но връзка насила не става.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4404 -: Септември 05, 2013, 09:40:45 pm »
Ох, милата ми Либра  :'(  Заболя ме душата като прочетох за Близнака. Защото и аз преди няколко месеца попаднах в подобна ситуация с Близнак. Радвай се, че е бил искрен с теб и не ти е дал празни надежди, за което може само да му благодариш колкото и да те боли. От сърце ти пожелавам да намериш любовта която търсиш, защото го заслужаваш–всеки го заслужава  :wub:
« Последна редакция: Септември 05, 2013, 09:50:39 pm от _perla_ »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4405 -: Септември 05, 2013, 11:37:50 pm »
Либра, все едно виждам голяма част от жените отстрани.
Има нещо, което мъжете намират в нас като желание за собственост, да им "вземем" и душата.
Знам, че не ми искаш съветите, но ако ти играеш тяхното поведение и близнакът и девичко ще ти виснат на врата, вервай ми. Ама ако стане това, ще се чувстваш задушена вероятно.
Чувствам, че в брака си ще бъдеш страшно добра и всеотдайна, но трябва  и млако самодостатъчност да има всеки.
Постнала си съобщения, но не и същината на разговора, каква връзка точно не искат, че нямало да могат да дадат това, за какво става дума?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4406 -: Септември 05, 2013, 11:44:59 pm »
Е хубаво и аз тази вечер получих същия отговор от мойта везна .Не мога да предложа нищо друго освен кафе от време на време . :'( :'(

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #4407 -: Септември 05, 2013, 11:49:34 pm »
e I az se prisaedinqvam kam vashiq klub , mnogo pati mi se e slu4valo  :blink: Kluba na preebanite si e super ;-)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4408 -: Септември 05, 2013, 11:59:20 pm »
E  да де , но аз с моята везна  везна съм била пет месеца и всичко беше наред и  изведнъж нещо стана.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #4409 -: Септември 06, 2013, 12:01:36 am »
Nqkoi Uranov transit ako e minal otgore , nishto 4udno , pri mene Savada na Saturn varhu Pluton , dade takav efekt kato pri tebe   ;) a be krasota

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4410 -: Септември 06, 2013, 12:03:02 am »
Да бе без думи иде ми да умра .

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4411 -: Септември 06, 2013, 12:13:56 am »
вуе го обърнахте тук на Лична драма ;D

Преди една минута си помислих "Къде е Акрукс да ви сложи в ред... хорарите?" :) И ей я на!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #4412 -: Септември 06, 2013, 12:15:20 am »
:)Li4na drama , hubavo e 4ovek da spodelq

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #4413 -: Септември 06, 2013, 12:25:51 am »
Знам, че не ми искаш съветите, но ако ти играеш тяхното поведение и близнакът и девичко ще ти виснат на врата, вервай ми. Ама ако стане това, ще се чувстваш задушена вероятно.

Близнак ще ти го каже - не, искреността в случая е най-безценното нещо и показва, че момчето я уважава като жена, човек и приятел.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #4414 -: Септември 06, 2013, 09:04:05 am »
Либра, пък аз ще ти дам акъл и сигурно няма за звуча приятно, защото Сатурнът ми е в съвпад с наталната ти Луна. Може и да те иритирам доста, защото Марс и Плутон също са ми там.

Ако един мъж от началото ти каже, че не иска (сериозна) връзка, значи не иска. Няма нужда да разсъждаваш по-нататък дали не иска по принцип или конкретно с теб и т.н. Чувай какво ти казват. Значи не сте на един и същи етап в живота и той не търси каквото търсиш ти. Казваш "Благодаря" и "Довиждане" и не инверстираш повече надежди в него. Не си губи времето и не хаби емоции за мъже, които няма да ти дадат онова, което ти искаш. Ако още от началото на познанството има сигнали, че няма да получиш каквото търсиш, значи продължаваш да търсиш нататък. По-добре така, отколкото да те заблуждават за по-дълъг период от време.

Относно Близнака. Не знам как точно те е целувал и прегръщал, но ако е било по интимен начин, а не приятелски, през тези 5 години, значи не е постъпил никак коректно, давайки ти неверни сигнали. Имам приятели мъже и със сигурност не ги целувам по устните, нито те мен. Другото, което ти е казал, обаче може да ти бъде полезно. Заобичай се първо сама себе си. Когато един мъж те хареса, ще те харесва такава каквато си. Да, човек може да се разкраси - хубави дрехи, прическа, грим и т.н. за подвигане на самочувствието, но който те харесва, ще те приеме каквато си, ще обича сърцето ти. Така че първо трябва да се научиш да харесваш себе си.
Дано да си запазите приятелството с момчето. И на мен ми се струва, че можете да имате добро приятелство.

Това, което Лили пише за форсирането - и на мен ми се струва така.
« Последна редакция: Септември 06, 2013, 09:27:07 am от Mirabella »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4415 -: Септември 06, 2013, 09:25:38 am »

Близнак ще ти го каже - не, искреността в случая е най-безценното нещо и показва, че момчето я уважава като жена, човек и приятел.
Близнак ти го казва ;D
Четох, че той 5 години й е приятел това не е малко за близнак. Друго имах предвид, но е между редовете и се отнася за Либра.
В крайна сметка, не е моя работа.
Съвсем близо съм до това,което казва Мирабела.
« Последна редакция: Септември 06, 2013, 09:32:47 am от Enigma »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4416 -: Септември 06, 2013, 09:57:25 am »
Същината на разговора... Близначкото искаше да му обещая, че повече няма да се натъжавам като се разделяме, защото последните 2 пъти на сбогуване се сдухвах тотално и замлъквах, той ме гушваше, а аз стоях като статуя...Отвърнах му, че той не може да ми обещае това, което искам, и така се започна.... Девичкото пък беше написал нещо на скайпа си и го попитах всичко наред ли е, каза ми, че е имал недоразумения със шефката, но са се оправили.... тогава просто го гушнах с (hug)... и той започна с: listen i need to set some boundries...

Мислите, че форсирам нещата. За два месеца с Девичко през вечер може би оставах при него да се гушкаме и да заспиваме заедно, без секс. От самото начало ми казва, че не иска връзка, ОК, чух го, чувам го всеки път, не го принуждавам за нищо, той искаше да се срещаме, той се обажда винаги "хей, ела при мен, искам да се гушкаме... i need you"...и аз отивам. В петък вечерта след като се разделих кофти с Близначкото, беше малко преди 23 ч. тъкмо изгасях лампата и щях да си лягам, когато той ми звънна... "хей, какво правиш, ела при мен, самотно ми е, имам нужда от теб"...но беше късно за трамвая, както и за метрото, нямах пари в телефона...бях сдухана, и му казах: ти ела...но не искаше. Казах му, че сякаш ми звъни само като му стане скучно, че така чувствам нещата...и той ми затвори. След 5 минути звънна отново, за да ме убеди да хвана такси и че той ще го плати, но не се разбрахме, и затвори отново... Оттогава се държи студено, но аз съм си в Карнобат сега, и нямаме възможност да се виждаме, утре се връщам в София...и се чудя какво да правя. Не мисля, че съм го принуждавала за нищо, двама души се срещат, защото им е приятно заедно, нали, по взаимно съгласие? Ако той не искаше да ме вижда, нямаше да ме търси. Упреква ме, че трябва да контролирам емоциите си и да не се натъжавам, ако каже нещо не както трябва.

Толкова ли е безнадежден хорарът, че никой не говори по него? :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #4417 -: Септември 06, 2013, 10:05:43 am »
Той иска връзка без обвързване (емоционално и т.н.). Ако и ти искаш същото, всичко е ОК.
Когато на него му е удобно, все едно си на повикване. Така не става. Ти трябва да сложиш boundaries.

Сатурн е в 7-ми дом на хорара. Викам да не рискувам с нерадикални карти според твърдите теоритици. Или тайно имаш предвид някой конкретен, който е обвързан?

Добре, извинявам се за форсирането.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4418 -: Септември 06, 2013, 10:09:09 am »
Накой да ти каже "Скучно ми е, ела да се гушкаме" и да си готова да хукнеш веднага. При мен това ще се случи в някой друг живот, но сигурно Венерата ми е сбъркана.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4419 -: Септември 06, 2013, 10:12:56 am »
Ух, да, сега видях Сатурна, все гледам АСЦ и Луната дали са в ред, но забравям за него. :) Нямам никой конкретен предвид. Връзка без обвързване, не го разбирам това. Оксиморон.