Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040614 Прегледи
*

evka

• *
  • 63
Re: Хорар за любов
« Отговор #4460 -: Септември 08, 2013, 04:39:18 pm »
Веселин,Нова много ви благодаря за отговорите.И аз мисля,че ме е поставил на втори план а като че ли има и друга.Може би наистина АЦ е ранен.Ще разбера точно какво се случва другата седмица когато и аз замина там където е той и оже би тогава ако задам въпроса ще може да е по конкретен и отговора.Дано все пак сте прави,дано не е приключило всичко.Благодаря ви отново

*

Нова

• 3491
« Отговор #4461 -: Септември 08, 2013, 04:45:50 pm »
Везни, късен асц говори, че засега нещата ще си останат такива, каквито са. Вижда се, че си хлътнала и си го поставила високо, но ми се струва, че нещо приемаш идеалистично или неприемаш трезво по отношение на него. Имам предвид, че си изграждаш собствен сценарий и "илюзии". Твоят у3 е в негов първи дом и е в съвсем точно каре със с-ра ти.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4462 -: Септември 08, 2013, 04:51:59 pm »
Нова, благодаря, а нещо относно неговото отношение спрямо мен? Понеже в случая той показва симпатии, докато аз се правя на "интересна". Объркана съм.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4463 -: Септември 08, 2013, 04:56:42 pm »
Свободни съчинения праскам, малко ми е скучно и така.. Но вие на фаза говоренки ли сте? Той май те омайва с думи, за секс ли ти говори, какво ти обещава. Той съвпада със своя у3 венера на к3, правят тригон с негов у8 в седмия му дом. Ти също правиш тригон, но вече е разходящ и то доста.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4464 -: Септември 08, 2013, 04:59:45 pm »
Той май се е разделил или приключил наскоро любов, която му е била важна. у5 му е в 12 дом, екзалтиран, разхожда каре с луната. Да не компенсира сега с теб?

Оффф, нещо май черогледо тълкувам любовта, не ми обръщайте внимание. Ще се включат после разбирачите.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4465 -: Септември 08, 2013, 05:01:22 pm »
Почти непрекъснато сме заедно. Друго не се е случвало, иначе се пише джелтълмен, не ме притиска, но личи, че не е безразличен уж. Общо взето от мен зависи. Иначе не е приключил скоро.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4466 -: Септември 08, 2013, 05:05:09 pm »

Везни, вижда се, че е общуване. Има загърбване на любовта при него. Не знам дали е скоро, но му е важно. Може и да го боли. При това юпитера е в рак.
« Последна редакция: Септември 08, 2013, 05:19:12 pm от Нова »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4467 -: Септември 08, 2013, 05:09:27 pm »
Ок, Нова, благодаря :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #4468 -: Септември 08, 2013, 05:12:20 pm »
Калояне, не се гъбаркай с ... форумистите...

не с тях, а с теб беше!

Прави го на острова
« Последна редакция: Септември 08, 2013, 05:19:36 pm от Нова »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4469 -: Септември 08, 2013, 05:29:14 pm »
Долових нещо като ревност онзи ден, права ли съм според вас или греша.
« Последна редакция: Септември 09, 2013, 01:20:36 pm от elodiq »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4470 -: Септември 08, 2013, 06:16:03 pm »
Хора, появи се човек, който много ме впечатли и май сериозно хлътнах. Той определено също не е безразличен и много ме вълнува как ще се развият нещата занапред. Въпросът ми е: "Ще започна ли сериозна връзка с... назован по име"
Късният асцендент говори, че вероятно няма да има развитие засега по въпроса. Интересно защо обаче ти си представена от Сатурн. Дали не си по-заземена от него и по-сериозна по отношение на връзките? Или пък да си/или си била обвързана към някого?
Ако гледаме вашите У3, твоите мисли са заети с него - Марс У3 за теб в негов 1 дом, докато при него У3 е Венера в негов 3 дом - на ниво комуникация е, но понеже Венера е на трон, вероятно повече мисли за себе си. От друга страна, във вашите 1 домове има по един включен знак, което говори, че вероятно има нещо,което да е неясно за другия и да се изясни впоследствие. Марс е в знака на Слънцето, съУ1 за него,което още веднъж потвърждава, че ти мислиш повече за него.
Слънцето пък е в знака на Меркурий, У5 за теб, което говори, че е възможно и той да изпитва някаква симпатия към теб, по-вероятно да се привлича физически от теб, понеже е в твоя 8 дом. Неговият с-р Луната също е там и говори за същото. Нептун У8 за него, желанията му, е в твоя 1 дом - вероятно те желае силно, но понеже е ретрограден, вероятно има някакви трудности да покаже това. Нептун също дава някаква идеалистична/нереална представа от негова страна за теб. За същото говори и Юпитер, У5 и СъУ8 за него, в негов 12 дом - възможно е той самият да не знае какво иска.
Ти също го желаеш силно, понеже Уран, съУ1 е в негов 8 дом - възможно е при теб да има повече страст в желанията ти и намеренията ти към него. Бъди внимателна обаче в думите си към него, тъй като Марс У3 за теб е в сходящ квадрат със Сатурн, твоя с-р. По-вероятно е той самият да те омае по някакъв начин с думите си, за което говори предстоящия съвпад на Венера У3 за него с Луната.
Тъй като вашите У5 са в разходящ секстил, мисля че връзка, ако не сте започнали такава вече, по-вероятно е засега да няма.
Ако има нещо, което да крие и не ти е казал, може да е на път да ти го разкрие, тъй като Луната е и негов У12 и е почти на К3 при него.
Меркурий скоро ще смени знака, така че е възможно чувствата ти към него да се променят в скоро време.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4471 -: Септември 08, 2013, 06:18:41 pm »
май не е много подходящ въпросът ми за хорарен, но все пак- как ще се развият нещата с Р? отношенията имам предвид и дали въобще ще има някакво развитие или беше до тук

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4472 -: Септември 08, 2013, 07:39:55 pm »
Според мен не е приключила връзката ви. Възможно е той да те потърси.
Обратна връзка-бързо се развиха нещата,потърси ме да, но за да ме уведоми,че вече има друга и всичко между нас е приключило.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4473 -: Септември 08, 2013, 08:13:47 pm »
съжалявам много!  :(

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4474 -: Септември 08, 2013, 09:04:04 pm »
 :( и аз съжалявам,но искрено благодаря за отговорите

*

Нова

• 3491
« Отговор #4475 -: Септември 09, 2013, 07:53:57 am »
Обратна връзка-бързо се развиха нещата,потърси ме да, но за да ме уведоми,че вече има друга и всичко между нас е приключило.

Извинявайте, че се включвам ей така от нищото, ама къв е този, който се обажда на бившата си, за да я информира, че има вече друга и всичко между тях било свършило.
Като приключваш с някого не му се обаждаш, за да му даваш отчет следварително. Освен ако иска да те дразни, но това означава, че за него си той не е приключил. Или аз бъркам. Той не е приключил с теб, Евка, и съжалявам за показателния хорар. Приключвай ти.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4476 -: Септември 09, 2013, 08:12:46 am »

Извинявайте, че се включвам ей така от нищото, ама къв е този, който се обажда на бившата си, за да я информира, че има вече друга и всичко между тях било свършило.
Като приключваш с някого не му се обаждаш, за да му даваш отчет следварително. Освен ако иска да те дразни, но това означава, че за него си той не е приключил. Или аз бъркам. Той не е приключил с теб, Евка, и съжалявам за показателния хорар. Приключвай ти.
Нова мисля,че си права.Аз предизвиках обаждането,но мисля че си права и иска да ме подразни поради други причини,които не мога да споделя.На много голямо разстояние сме и няма как да знам има ли друга,но още тази седмица пътувам и аз и ще видим.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4477 -: Септември 09, 2013, 03:23:24 pm »
По въпроса на Елодия не знам какво се гледа в такива случаи, но ако гледам негов у3, който е и негов у8, то марса прави сходящ тригон със с-ра й, който е в осмия му дом. При това положение имаме положителен отговор - да, ревнува. Той е в 12 си дом и е прикрит или не е наясно със себе си. У3 на елодия и у8 е венера, двете не правят връзка. Но и венерата е в 8 дом. Луната съвпада с нея. Явно има ревност, но урана е ретро, май Елодия си го е изпросила, провокирала дори нарочно.
Не знам как се тълкува такъв хорар, затова на посоки.
« Последна редакция: Септември 09, 2013, 03:33:52 pm от Нова »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4478 -: Септември 09, 2013, 04:45:36 pm »
Nova благодаря ти за отговора .Да права си че до някъде съм я предизвикала,не беше умишлено ,но така се получи .

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4479 -: Септември 10, 2013, 10:01:29 am »
И аз имам малко въпросче  :rolleyes:
За мое добро ли е че взаимоотношенията ми си Х приключиха  :-\ :'(
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: