Хора, появи се човек, който много ме впечатли и май сериозно хлътнах. Той определено също не е безразличен и много ме вълнува как ще се развият нещата занапред. Въпросът ми е: "Ще започна ли сериозна връзка с... назован по име"
Късният асцендент говори, че вероятно няма да има развитие засега по въпроса. Интересно защо обаче ти си представена от Сатурн. Дали не си по-заземена от него и по-сериозна по отношение на връзките? Или пък да си/или си била обвързана към някого?
Ако гледаме вашите У3, твоите мисли са заети с него - Марс У3 за теб в негов 1 дом, докато при него У3 е Венера в негов 3 дом - на ниво комуникация е, но понеже Венера е на трон, вероятно повече мисли за себе си. От друга страна, във вашите 1 домове има по един включен знак, което говори, че вероятно има нещо,което да е неясно за другия и да се изясни впоследствие. Марс е в знака на Слънцето, съУ1 за него,което още веднъж потвърждава, че ти мислиш повече за него.
Слънцето пък е в знака на Меркурий, У5 за теб, което говори, че е възможно и той да изпитва някаква симпатия към теб, по-вероятно да се привлича физически от теб, понеже е в твоя 8 дом. Неговият с-р Луната също е там и говори за същото. Нептун У8 за него, желанията му, е в твоя 1 дом - вероятно те желае силно, но понеже е ретрограден, вероятно има някакви трудности да покаже това. Нептун също дава някаква идеалистична/нереална представа от негова страна за теб. За същото говори и Юпитер, У5 и СъУ8 за него, в негов 12 дом - възможно е той самият да не знае какво иска.
Ти също го желаеш силно, понеже Уран, съУ1 е в негов 8 дом - възможно е при теб да има повече страст в желанията ти и намеренията ти към него. Бъди внимателна обаче в думите си към него, тъй като Марс У3 за теб е в сходящ квадрат със Сатурн, твоя с-р. По-вероятно е той самият да те омае по някакъв начин с думите си, за което говори предстоящия съвпад на Венера У3 за него с Луната.
Тъй като вашите У5 са в разходящ секстил, мисля че връзка, ако не сте започнали такава вече, по-вероятно е засега да няма.
Ако има нещо, което да крие и не ти е казал, може да е на път да ти го разкрие, тъй като Луната е и негов У12 и е почти на К3 при него.
Меркурий скоро ще смени знака, така че е възможно чувствата ти към него да се променят в скоро време.