Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040303 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4580 -: Септември 22, 2013, 06:01:04 pm »
Точно за това говоря нямам друга връзка , но така или иначе цирка е пълен и абсурден,ситуацията е меко казано абсурдна,както и да я гледаш.

Що да е абсурдна? На него му е добре с теб, не иска да се обвързва повече, що да не ти се обажда и да не се виждате, след като ти го позволяваш?

Съгласна съм - абсурдно е някой, който нищо не ти предлага всъщност /няма смелост/, да обсебва времето ти. Да краде от времето през което можеш да си с друг, да си щастлива, въобще, да продължиш напред.

*

sia

• 31
« Отговор #4581 -: Септември 23, 2013, 07:49:04 pm »
Здравейте,
Приключиха ли завинаги отношенията ми с И.?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4582 -: Септември 23, 2013, 07:53:08 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледнете този хорарен въпрос - Окончателно ли приключи всичко между мен и М? Въпросният човек не съм го чувала и виждала от месец февруари, все едно потъна в дън земя... А аз продължавам да си страдам пе него... :'( Благодаря предварително
съжалявам, че не  това, което би искала да чуеш,но негов 4 от 5-какъв е краят на връзката ви за него, юпитер екзалтирал, но
в опозиция, с твоя с-р
плутон и двамата във включени знаци, хорарът е новолунен-не е позитивно развитие за каквото и да се пита, асц.в последните градуси...
освен това и управителят на негов 5 е в 4-краят на нещата
все пак хорарът е временен...
и за твое успокоение, според някои правила новолунните хорари не се четат-не се отговаря, нерадикалност на картата

Здравейте, имате ли възможност да погледнете този хорарен въпрос - Окончателно ли приключи всичко между мен и М? Въпросният човек не съм го чувала и виждала от месец февруари, все едно потъна в дън земя... А аз продължавам да си страдам по него... :'( Благодаря предварително
не мисля, че е приключило окончателно всичко между вас- Луната е направила квадрат със Сатурн У3, което показва че не си го чувала отдавна, но предстои да направи тригон с Уран у3, който е ретро и може да не е веднага, но след време ще имаш комуникация с него, може и среща
Той се крие у дома си- Венера У1, У12 в 4д за него, който е твой 10д- М е важен за теб
 краят на любовта му с теб е показан от К2 в картата, с който Луната ще извърши тригон, а с К8, който е 4-ти от твоя 5д, ще извърши секстил, все положителни аспекти, даващи надежда за любовната ви връзка.

Поздравления за Акруск. Мъжът за когото питах наистина осъществи контакт с мен и се срещнахме... но дали любовта я има или всичко е за поредната услуга... Дано нещата се развиват с положителан насока и не остана отново с разбито сърце

*

Mishe

• 17
« Отговор #4583 -: Септември 24, 2013, 03:40:42 pm »
Здравейте!
Бих искала да задам един въпрос, свързан с личните ми взаимоотношения. Напоследък се появиха известни проблеми във взаимоотношенията ми и са пред разпад. Въпросът ми е: това ли е краят на връзката ми?

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4584 -: Септември 24, 2013, 08:17:23 pm »
Има ли изгледи връзката ни да продължи, току що ми писа, че не бил ме зарязал, просто нямал време за нищо (постоянно пътува)
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4585 -: Септември 24, 2013, 08:42:12 pm »
Да.
 :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4586 -: Септември 24, 2013, 08:43:43 pm »
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4587 -: Септември 24, 2013, 09:47:44 pm »
Има ли изгледи връзката ни да продължи, току що ми писа, че не бил ме зарязал, просто нямал време за нищо (постоянно пътува)
Според мен е възможно пак да те потърси.

*

Mishe

• 17
« Отговор #4588 -: Септември 25, 2013, 04:55:10 pm »
Засега да. Възможно е обаче, когато Меркурий премине в Скорпион, да има възможности за комуникация и опит за възстановяване на взаимоотношенията.

Благодаря за отговора, Veselin! :)

*

Mishe

• 17
« Отговор #4589 -: Септември 25, 2013, 04:57:18 pm »
Здравейте!
Бих искала да задам един въпрос, свързан с личните ми взаимоотношения. Напоследък се появиха известни проблеми във взаимоотношенията ми и са пред разпад. Въпросът ми е: това ли е краят на връзката ми?
ако е тайна връзка само за секс, то предстои да приключи

Благодаря, akruks! Всъщност ввръзката действително до един момент беше само за секс. Впоследствие нещата се промениха обаче и се сближихме, от което се породиха проблемите в крайна сметка. :)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4590 -: Септември 26, 2013, 09:11:19 pm »
Добър вечер, съфорумци. Малко се чувствам неудобно при този въпрос :-[ ... но ще го задам - Ще имаме ли интимен контакт с М. до края на октомври месец? Благодаря
« Последна редакция: Септември 26, 2013, 09:21:11 pm от dess7 »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4591 -: Септември 26, 2013, 09:13:20 pm »
Годината е объркана в картата, писано е 2913 година.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4592 -: Септември 26, 2013, 09:21:48 pm »
Благодаря, Веселин. Поправих картата.  :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4593 -: Септември 26, 2013, 09:30:18 pm »
По картата излиза, че си много притеснена по въпроса. Ако се доверим на Луната в Близнаци (У8 за М.), която ще направи тригон с Меркурий, твой сигнификатор, би трябвало отговорът да е "да". Луната е в знака на Меркурий, което би трябвало да показва, че те желае, но може и да се чувства раздвоен като че ли, да не е сигурен в същото време, че точно това иска. За Луната в Близнаци казват, че е доста хлъзгава и че не може да и се има доверие, но е възможно и да стане нещо.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4594 -: Септември 27, 2013, 07:22:28 am »
Благодаря и на двама Ви. Каквото стане.. Успешен ден

« Отговор #4595 -: Септември 27, 2013, 12:15:40 pm »
Здравейте!
Какво мислите по тази карта: "Ще се сдобрим ли с (име)?" Нещо се караме сериозно в последно време, много неприятно.
Благодаря предварително за коментарите.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4596 -: Септември 27, 2013, 12:27:19 pm »
Здравейте!
Какво мислите по тази карта: "Ще се сдобрим ли с (име)?" Нещо се караме сериозно в последно време, много неприятно.
Няма да е скоро, а и предстои близко обостряне и възможен конфликт. Планетите ви не показват да сте от най-отстъпчивите, така че, фиксираните сигнификатори говорят, че лесно няма да си смени позицията всеки от вас по отношение на това, което помрачава връзката  ви.
« Последна редакция: Септември 27, 2013, 12:55:21 pm от Enigma »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4597 -: Септември 27, 2013, 12:30:59 pm »
Здравейте!
Мисля че има шанс за сдобряване, но ако ти поемеш инициативата първа. Трябва обаче внимателно да подбираш думите си, за да не възникне след това нов конфликт (вашите У3 Слънце и Уран вървят към опозиция, Луната също ще направи квадрат с Уран, У3 за теб). Струва ми се, че засега никой от вас двамата не иска да отстъпи, а за сдобряването ще е нужен компромис.

« Отговор #4598 -: Септември 27, 2013, 12:40:56 pm »
Благодаря ви за отговорите! Той ме потърси преди малко, за да говорим утре, но ще е трудно, така си мисля.

« Отговор #4599 -: Септември 27, 2013, 03:06:02 pm »
Здравейте,
въпроса, който зададох е: "Как ще се развият отношенията ми с Х, предстои ли да започнем връзка?"
Благодаря предварително.