Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043840 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Хорар за любов
« Отговор #5120 -: Декември 05, 2013, 10:58:15 am »
Ще срещна ли любовта скоро (споделена)?
Виждам, че асцендента е късен, но за какво може да говори картата, какво трябва да значи това според вас?

фрея- не е така късен АЦ - но не виждам в близките 3 месеца да стане някаква среща нова, която да раздвижи емоциите ти. Мисля,ч е емоциите са насочени към човек от миналото.

благодаря

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5121 -: Декември 05, 2013, 01:00:43 pm »
Не ми вярвай, аз не разбирам много, но по картата - той определено е заинтересован от теб и те харесва, той е Луна в твоя първи дом, там където ти си на трон.. но и не е добре поставен там - в заточение е, може би не се чувства комфортно в тази ситуация, при положение че те търси след толкова време. Ти си в неговия 4ти дом- на миналото, възможно е ти да си частично резервирана към него(той е в падение при теб)
Между вас предстои секстил, така че е много вероятно да се срещнете, мисля че е възможно между вас да се запали искра отново...

Благодаря ти Фрея, а бе и аз не знам, какво, що ...... ама наистина мисля да пия поне едно кафе с него преди коледа , .......
« Последна редакция: Декември 05, 2013, 01:15:31 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5122 -: Декември 05, 2013, 01:07:10 pm »
Привет на всички,
Имам едно питане за един човек. Как биха се развили отношенията ни с него, Това е една стара любов, която изкочи изневиделица :) Архивирана от преди 1000 години, ама нали ми е скучно...  ХА ХА. Човека държи да се видим.
Ето и каратата

ще сте заедно, ще има препятствие през, което ще трябва да минете- при него е заложено. Но мисля,че ще се справите, перспективите са добри.
Муци, то хубаво, ама преспективи за какво виждаш ? Връзка ? ХА ХА ......
Фрея говори за искра, пък знам ли ? Не ми се вярва след толкова години искрата при мен да се запали отново ....
Благодаря ви и на двете, пък каквото сабя покаже :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5123 -: Декември 05, 2013, 01:21:13 pm »
Привет на всички,
Имам едно питане за един човек. Как биха се развили отношенията ни с него, Това е една стара любов, която изкочи изневиделица :) Архивирана от преди 1000 години, ама нали ми е скучно...  ХА ХА. Човека държи да се видим.
Ето и каратата

ще сте заедно, ще има препятствие през, което ще трябва да минете- при него е заложено. Но мисля,че ще се справите, перспективите са добри.
Фрея говори за искра, пък знам ли ? Не ми се вярва след толкова години искрата при мен да се запали отново ....

да :blink: перспективи за връзка. ще видиш. и после да дадеш ОВ да ни похвалиш, чу ли?! :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5124 -: Декември 05, 2013, 01:28:35 pm »
Привет на всички,
Ето и каратата

да :blink: перспективи за връзка. ще видиш. и после да дадеш ОВ да ни похвалиш, чу ли?! :wub:

Чуем, чуем ......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5125 -: Декември 05, 2013, 06:19:06 pm »
Привет на всички,
Ето и каратата
Слънцето У8 за теб в отминал хармоничен аспект с Уран У8 за него, който е ретро, така че може пак да има джиджи биджи след време, а засега среща ще има, чувствата ви ще са споделени, сърдечни или чисто приятелски, понеже Венера У5 за теб е У11 за него, а Марс У5 за него е У11 за теб,.
Предполагам имаш сериозен ангажимент, след като си представена от Сатурн, та затова ще запазиш дискретност във връзка с човека, за който питаш- Юпитер У12 е в знак на Луната У1 за човека, който ще прояви разбиране- Меркурий У12 за него е в знак на Юпитер У12 за теб

Ми, хубуууу.... че ми е едно скучно.... и сиво ежедневието, малко цвят няма да е зле да му се сложи :)
Благодаря ти много .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #5126 -: Декември 05, 2013, 07:39:22 pm »
здравейте,

Ето карта на моя голяма любов и тръпка :).
Въпросът ми е дали връзката ми с този мъж ще премине в серозна
и какво бъдеще ни очаква.благодаря за отговора.

"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

« Отговор #5127 -: Декември 05, 2013, 08:02:29 pm »
Здравейте, сладки!))

Пиша през телефон и ми е невъзможно да кача карта, но ми се ще да я погледнете.
Въпросът е Х с У ли ходи? (като х е момче, а у - момиче). Как определяте сигнификатор 2 при така зададен въпрос? По 1д? Или пък 7,ако питащият се чувства заплашен от него? Или с1 е по 5д,защото питащият е влюбен в него,а с2 по 11, като 7 от 5?

//София, 04.12.2013, 02:42h

Слънчев ден!))

Това е моя интерпретация- аз всеки път подхождам различно към такива питания- то зависи и въпроса какъв е.
В случая Х. е 7ми дом, а У...е заподозряна така да се каже в нещо. Тя е твой 8ми. Търсиш дали твои у7 и у8 са в контакт.
Благодаря за отговора!)
Ще ми кажеш ли само защо я вземаш по 8д?
Иначе, у1 и у8 съвпадат в случая...
Пак мерси за вниманието!))
[/quote]

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5128 -: Декември 05, 2013, 08:35:05 pm »
Акрукс ако имаш желание ще погледнеш ли...месеци вече се точат нещата при мен...ти си оптимистична...но
Човека днес трябваше да ме види..бях рожденничка вчера и в последния момент се отказа..отбягваме,не иска да се върне при мен...както казах имам съмнения за друга жена...
Това ли е краят между нас...софия 21.30,дано картата която построих е ок...
поредния самотен рожден ден...

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5129 -: Декември 05, 2013, 08:39:59 pm »
Акрукс ако имаш желание ще погледнеш ли...месеци вече се точат нещата при мен...ти си оптимистична...но
Човека днес трябваше да ме види..бях рожденничка вчера и в последния момент се отказа..отбягваме,не иска да се върне при мен...както казах имам съмнения за друга жена...

всъщност дори не мога да кача картата през телефона....

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5130 -: Декември 05, 2013, 09:18:42 pm »

Благодаря много

Здравейте,

прилагам картата ... :)

« Отговор #5131 -: Декември 05, 2013, 09:25:42 pm »

Привет,
ето, картата за 05/12/ София 21.30 ч.
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

« Отговор #5132 -: Декември 05, 2013, 09:43:11 pm »
Лимонче в близките месеци виждам само да се събудят чувства и емоции към нещо от преди :lol:

Благодаря за отговора, надявах да има нещо ново в любовта :)
Явно, старата любов се завръща - ще премине ли любовта ми с този мъж в сериозна връзка и какво ни очаква в бъдеще.

Марк Твен

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5133 -: Декември 05, 2013, 09:46:08 pm »

Привет,
ето, картата за 05/12/ София 21.30 ч.

Благодаря лимонче!

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5134 -: Декември 06, 2013, 07:52:41 am »
Човека днес трябваше да ме види..бях рожденничка вчера и в последния момент се отказа..отбягва ме,не иска да се върне при мен...както казах имам съмнения за друга жена...
Честит Рожден Ден на патерички! Здраве и много споделена любов ти желая!
По хорара- възможно е съмненията за това да има друга жена да са оправдани, тъй като Меркурий У5, У8 за него от скоро е в нов знак, което показва и ново увлечение, флирт, а Луната отива към съвпад с Венера в негов 12д, но това не е края между вас, защото Слънцето У1 за теб е извършило хармоничен аспект с Уран У1 за него, който е ретро и ще има връщане после към теб, межу вашите У3 също предстои хармоничен аспект и срещите ви ще продължат. Надявам се Нептун от 7д да не попречи на това, да е верен моят отговор!

Акрукс,
 Благодаря за пожеланията..точните за мен и аз това  си пожелах
 Благодаря за прочита на картата и най-вече,че пак си тук и можем да те четем
 Весели празници..това е месеца с много и все топли празници!

« Отговор #5135 -: Декември 06, 2013, 08:15:14 am »
Добро утро!  :rolleyes: Преди време бях пуснала въпрос, и беше рано да се каже  :unsure: Сега пускам въпрос...

Обича ли ме все още той?

Много благодаря!  :blink:

« Последна редакция: Декември 06, 2013, 07:37:38 pm от vihrenbg »
:sun: :pi:
:moo: :aq:
АСЦ :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5136 -: Декември 06, 2013, 08:23:03 am »
Здравейте, сладки!))

Пиша през телефон и ми е невъзможно да кача карта, но ми се ще да я погледнете.
Въпросът е Х с У ли ходи? (като х е момче, а у - момиче). Как определяте сигнификатор 2 при така зададен въпрос? По 1д? Или пък 7,ако питащият се чувства заплашен от него? Или с1 е по 5д,защото питащият е влюбен в него,а с2 по 11, като 7 от 5?

//София, 04.12.2013, 02:42h

Слънчев ден!))

Това е моя интерпретация- аз всеки път подхождам различно към такива питания- то зависи и въпроса какъв е.
В случая Х. е 7ми дом, а У...е заподозряна така да се каже в нещо. Тя е твой 8ми. Търсиш дали твои у7 и у8 са в контакт.
Благодаря за отговора!)
Ще ми кажеш ли само защо я вземаш по 8д?
Иначе, у1 и у8 съвпадат в случая...
Пак мерси за вниманието!))
[/quote]

защото в хорарната астрология по 8ми дом са страховете, съмненията, подозренията на питащия, чужди пари, парите на гаджето, общите пари във връзката.
зависи как ще построиш въпроса.

гледай сега- ако питаш: тя ли е гаджето на Х. , тогава гледам Х. като твой 5ти, а тя като у 7- конкурентка за сърцето ти - 5ти дом.
ако питаш Х. с У. ли ходи - основния, който те вълнува е Х....а за У. подозираш- за това тя е по У 8.
ако питаш гаджето изневерява ли ще гледаш скритото от теб- връзка между у7 и у12
за момче, което има ново романтино увлечение може да се види и по 5тия му дом, ако са наблъскани много планети които нямат връзка с твоите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5137 -: Декември 06, 2013, 08:33:18 am »
Влюбена ли е Д. в Й.? Д. е бившата приятелка на мъжа до мен и мисля, че все още има чувства към него. Наранила го е страшно много и той не иска да чуе за нея, но се притеснявам все пак. Блгодаря предварително  :(

Айде пак упражнение със сигнификатори. Тука Д е у7, Й. е любовта на питащата у 5, чувствата на Д. са 5ти от 7ми към 5ти на питащата. Луна и Сатурн ще направят секстил - сигурно още има мераци към него, но преди да стигне до претенции към него ще се сблъска с кверентката, която е юпитер и е силно поставена.
Притеснява ме само, че луна е в знак на сатурн - има взаимна рец. от смесен тип. Прогнози няма да давам, но е възможно това момиче да се появи и да прави проблеми.
« Последна редакция: Декември 06, 2013, 08:41:30 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5138 -: Декември 06, 2013, 08:39:08 am »
Лимонче в близките месеци виждам само да се събудят чувства и емоции към нещо от преди :lol:

Благодаря за отговора, надявах да има нещо ново в любовта :)
Явно, старата любов се завръща - ще премине ли любовта ми с този мъж в сериозна връзка и какво ни очаква в бъдеще.

това е мъжа от миналото?в близките месеци това не се вижда да стане. макар, че мисля, че човека много те обича и ще продължи...но някак си с мъчение те обича тежко му е не знам защо така

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5139 -: Декември 06, 2013, 09:50:43 am »
Добро утро!  :rolleyes: Преди време бях пуснала въпрос, и беше рано да се каже  :unsure: Сега пускам въпрос...

Обича ли ме все още той?

Много благодаря!  :blink:

Мисля да, но ти си една много силна личност, често не му даваш възможност да се прояви, понякога той до теб не се чувства достатъчно мъж. Има нещо, което все не достига емоционално въпреки,че има стремеж. И въпреки това, той е страшно зависим от теб..Разколебана съм за това дали ще се съберете в близките месеци, не го виждам много настроен за любов.