Здравейте, сладки!))
Пиша през телефон и ми е невъзможно да кача карта, но ми се ще да я погледнете.
Въпросът е Х с У ли ходи? (като х е момче, а у - момиче). Как определяте сигнификатор 2 при така зададен въпрос? По 1д? Или пък 7,ако питащият се чувства заплашен от него? Или с1 е по 5д,защото питащият е влюбен в него,а с2 по 11, като 7 от 5?
//София, 04.12.2013, 02:42h
Слънчев ден!))
Това е моя интерпретация- аз всеки път подхождам различно към такива питания- то зависи и въпроса какъв е.
В случая Х. е 7ми дом, а У...е заподозряна така да се каже в нещо. Тя е твой 8ми. Търсиш дали твои у7 и у8 са в контакт.
Благодаря за отговора!)
Ще ми кажеш ли само защо я вземаш по 8д?
Иначе, у1 и у8 съвпадат в случая...
Пак мерси за вниманието!))
[/quote]
защото в хорарната астрология по 8ми дом са страховете, съмненията, подозренията на питащия, чужди пари, парите на гаджето, общите пари във връзката.
зависи как ще построиш въпроса.
гледай сега- ако питаш: тя ли е гаджето на Х. , тогава гледам Х. като твой 5ти, а тя като у 7- конкурентка за сърцето ти - 5ти дом.
ако питаш Х. с У. ли ходи - основния, който те вълнува е Х....а за У. подозираш- за това тя е по У 8.
ако питаш гаджето изневерява ли ще гледаш скритото от теб- връзка между у7 и у12
за момче, което има ново романтино увлечение може да се види и по 5тия му дом, ако са наблъскани много планети които нямат връзка с твоите.