mail, благодаря за обратната връзка. аз се отказвам официално от хорарната астрология 
късно е либе за китка

тук е един форум! аз няма да обяснявам, че и пари съм давала за прогнози за едно или друго дето са били грешни.
а тука- съвети без пари, с желание дадени, мисля, че никой не ни се сърди и няма право да се сърди

Някой път познавам, друг път греша, благодарна съм на всички обратни връзки- които са изключително полезни като
минат месеци. Имаше тук едно момиченце Рене, бях й тълкувала един хорар от ноември пръво положително, после по- малко положително, а след това й разгледах първия и най- валиден хорар ОТ АВГУСТ - казах й че няма скоро да има развитие, господина й си има друга и т.н, посъветвах я след НГ да пита пак...и тя дефакто преди няколко седмици сама писа тук, че се съмнява, че в живота му има друга и направи пак хорар, както и да е.
Но какво излиза- че
августовския й хорар е показал тенденции, които на нея, чак
декември й стават ясни.
Тя поне 3-4 хорара беше пуснала междувременно- е, не помага.
За това- Изчаквайте да мине време и давайте тогава ОВ, за да сме си взаимно полезни.
rene :58: С най- добри чувства към теб, без упрек- просто историята ти е подходяща за пример.