Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042688 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5200 -: Декември 15, 2013, 07:40:37 pm »
Предстои ли продължаване на някакъв вид комуникация с Х,или да го "изтривам" окончателно от живота си, че започва да ми пречи сериозно...
Окончателно няма как да го изтриеш при положение, че той ще продължи да те търси, да иска среща с теб...
При теб Плутон У10 е кацнал на АСЦ- може да ти тежи нещо, свързано с професията, но показва също, че си силна и с желание да промениш нещата, в това число и него, макар той от скоро да е предприел вече промяна за себе си, представен от Луната в първия градус на знака. Като цяло ви предстои по някое време противопоставяне, тъй като Луната У1 за него ще извърши опозиция със Сатурн У1 за теб и това може да има връзка с дом, с населено място за вас, тъй като Сатурн У1 за теб е в негов 4д, а Луната У1 за него е в твоя 4д- всеки ще иска другия да отиде при него, заради професията може би, а това ще породи напрежение между вас, а с това е възможно и отдалечаване, но не и окончателна раздяла- такава не се очертава да имате.

...ох,Акруксчи...благодаря за пореден път,мила :wub:....искам вече всичко категорично да прекратя....нямам сили повече в този контакт...честно казано се надявах ,предвид липсата на аспект между двата У1 и двата У5 ,че всичко вече е приключило и Х се е разочаровал за последно от мен ,така както и аз от него :lol:
..абсолютно вярно е,че имам проблем и в службата..междуличностен..и неразрешим на този етап.... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #5201 -: Декември 15, 2013, 09:17:35 pm »
Здравейте!
Много моля за съдействие за разчитане на тази карта. Много съм объркана. За временно развлечение ли ме приема той?
Предварително благодаря за коментарите.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_stbg_hk.70714.51309.gif&res=100&va=&cid=hc4filepM5wql-u1387136251

« Последна редакция: Декември 17, 2013, 12:41:05 am от lalitta »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5202 -: Декември 16, 2013, 09:02:57 am »
Предстои ли продължаване на някакъв вид комуникация с Х,или да го "изтривам" окончателно от живота си, че започва да ми пречи сериозно...

комуникация ми се струва, че ще има, понеже у на 3тите ви домове са свързани чрез пренос от луната, а и са във взаимна рецепция.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5203 -: Декември 16, 2013, 09:06:33 am »
she potrugnat li neshtata s x ili da prekratq vruzkata oshe sega, sujelqvam za pisaneto , no kakto kazah i v prednata tema imam problem s kirilizatora naistina .

чувства и симпатии взаимни,че има- има. но неизявени, непроявени, объркана е вашата авантюра. Като двойка в близко бъдеще не ви виждам. Ще бъде една мъглява и неясна авантюра, такива са тенденциите за сега

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5204 -: Декември 16, 2013, 09:07:41 am »
Ще имаме ли интимен контакт с .... в следващите два месеца. От известно време съм сама и си мисля, че с този господин може и да се получи. благодаря предварително.

Възможно е да имате възможност за това, бих казала все пак по- дкоро, че не би се стигнало до нещо такова обаче. Ако се стигне- няма да си доволна, ще си разочарована по някакъв начин.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5205 -: Декември 16, 2013, 09:17:07 am »
Здравейте

От доста време чета форума и се уча чрез него  :blink:

Днес дойде моментът, в който осъзнах, че ще ми е нужна помощта ви.

Обичах безумно един мъж, но пътищата ни се разделиха(по-скоро ни разделиха недоброжелатели). Той продължи с живота си, както и аз(уж). Напоследък обаче не спирам да мисля за него и да го сънувам. Бях говорила с наши общи познати и те също казаха, че той е питал за мен. Не знам какво да правя и искам да го забравя, но не мога  :'(

Ето сега питам за първи и последен път "Какво ще се случи между нас?Имаме ли бъдеще?"

От мен имаш Да. Мисля, че до 6 месеца би трябвало да поновите отношения. Може в началото да имаш конкурентка..леко особено е положението, мисля, че човека се вижда с някоя, но не е нещо сериозно.
Единственото, което тук ме кара да се замисля е липсата на контакт между 5тите ви домове. Но все пак това е авантюрата, ухажванията- можеби едни отношения с минало не е задълбително да преминават през това. Ако подновите и дано да съм права, че ще стане- ще е директно някакво сериозно партньорство

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5206 -: Декември 16, 2013, 09:36:54 am »
Искам да помоля да ми отговорите на един въпрос за най-добрата ми приятелка раздели се приятеля и с който много се обичат и от ревност правят глупости и се нараняват.
Въпроса ми е : Ще се съберат ли пак Р. и Ж. ?

не мисля, че ще се съберат mail
и от мен едно Не.
безкурсна луна + опозиция на второстепенните им сигнификатори ..
събраха се :rolleyes:  ;)
« Последна редакция: Декември 16, 2013, 09:42:42 am от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5207 -: Декември 16, 2013, 09:41:25 am »
Искам да помоля да ми отговорите на един въпрос за най-добрата ми приятелка раздели се приятеля и с който много се обичат и от ревност правят глупости и се нараняват.
Въпроса ми е : Ще се съберат ли пак Р. и Ж. ?

не мисля, че ще се съберат mail
и от мен едно Не.
безкурсна луна + опозиция на второстепенните им сигнификатори ..
събраха се :rolleyes:  ;)

Майл- ще се радвам да сме сгрешили, обаче изчакай да мине малко време, да не стане всяко чудо за 3 дни.
И аз се хванах с едно момче, направих си хорар- ужасен...и чак се изненадах като се хванахме и ни потръгнаха нещата...Е, на 3тия месец се разделихме..
Пожелавам им на хората АКО желаят и АКО се обичат- да са заедно и всичко да е 6...но от личен опит- давайте обратна връзка по хорарите като се мине повечко време- поне 3-4 месеца.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5208 -: Декември 16, 2013, 09:44:41 am »

комуникация ми се струва, че ще има, понеже у на 3тите ви домове са свързани чрез пренос от луната, а и са във взаимна рецепция.
Луната ще извърши тригон с Марс У3 на марсин, но с Венера У3 на отсрещната страна е куинконкс, което е ненадеждно, още повече Луната представлява човека, за който пита.
Взаимна рецепция между Марс и Венера- по какъв показател? Не се заяждам, а само питам.

Взаимна рецепция от смесен тип - по трон и екзалтация - венера везни, марс козирог

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5209 -: Декември 16, 2013, 09:52:05 am »
Относно хорара на Мейл- сега пак го гледах..значи имам опит с Луна в критичните градуси, показва добро развитие на ситуацията в близко бъдеще- КОЛКОТО И ДА Е СТРАННО....обаче Мейл- няколко пъти я въртях тази карта, от всякъде я гледах- има си забрана в картата....и тя идва по 5ти дом на момчето..евентуално някоя от 5-домните теми - авантюри, секс, деца, хазарт...нещо от сорта ще изиграе кофти роля при тях.
Обаче- 1 от забраните..си е самата кверентка- нали тя е питала?.......така,че няма да кажа, че окончателно няма да са заедно...амо в следващите месеци ще има още драми и пак някаква раздяла....разбира се, винаги я има ошпцията, че може и да греша. Но нека да си напиша квот си мисля  ;)

Но..сега нещо се сетих..тя ли е питала или ти си питала? Ако ти си питала- гледаме твой 7ми и 11...я..сек- мда...и така погледнато - същата ми е прогнозата.
« Последна редакция: Декември 16, 2013, 09:58:35 am от zikovu »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5210 -: Декември 16, 2013, 11:01:50 am »
she potrugnat li neshtata s x ili da prekratq vruzkata oshe sega, sujelqvam za pisaneto , no kakto kazah i v prednata tema imam problem s kirilizatora naistina .
Връзката ще се възстанови след време, но ще е само секс, така че ако държиш на връзка с любов се ориентирай към друг- Нова година, нов късмет!
akruks - Благодаря за отговора, въпросът не беше за бившят ми, а за човекът , с който в момента сме заедно,истината е че всичко си е почти идеално само в сексуално отношение нещата нещо куцат.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5211 -: Декември 16, 2013, 01:18:42 pm »
Относно хорара на Мейл- сега пак го гледах..значи имам опит с Луна в критичните градуси, показва добро развитие на ситуацията в близко бъдеще- КОЛКОТО И ДА Е СТРАННО....обаче Мейл- няколко пъти я въртях тази карта, от всякъде я гледах- има си забрана в картата....и тя идва по 5ти дом на момчето..евентуално някоя от 5-домните теми - авантюри, секс, деца, хазарт...нещо от сорта ще изиграе кофти роля при тях.
Обаче- 1 от забраните..си е самата кверентка- нали тя е питала?.......така,че няма да кажа, че окончателно няма да са заедно...амо в следващите месеци ще има още драми и пак някаква раздяла....разбира се, винаги я има ошпцията, че може и да греша. Но нека да си напиша квот си мисля  ;)

Но..сега нещо се сетих..тя ли е питала или ти си питала? Ако ти си питала- гледаме твой 7ми и 11...я..сек- мда...и така погледнато - същата ми е прогнозата.

аз питаам....ще видим аз съм опитимистична ...щом хората се ообичат трябва да са заедно :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5212 -: Декември 16, 2013, 01:20:42 pm »
mail, благодаря за обратната връзка. аз се отказвам официално от хорарната астрология  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5213 -: Декември 16, 2013, 01:23:14 pm »
mail, благодаря за обратната връзка. аз се отказвам официално от хорарната астрология  ;D
не  не.... както каза zikovu рано е още...недей моля те аз като имам любовни дилеми трябва да ми помагатеееее ;D ;D ;D ;D

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #5214 -: Декември 16, 2013, 01:26:27 pm »
не  не.... както каза zikovu рано е още...недей моля те аз като имам любовни дилеми трябва да ми помагатеееее ;D ;D ;D ;D
няма да се откажа съвсем, но си направих извод- неардикланите карти по-добре да не се тълкуват. особено тази безкурсна луна... винаги ме бърка...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5215 -: Декември 16, 2013, 01:32:08 pm »
късно е либе за китка ;D ;D ;D

тук е един форум! аз няма да обяснявам, че и пари съм давала за прогнози за едно или друго дето са били грешни.
а тука- съвети без пари, с желание дадени, мисля, че никой не ни се сърди и няма право да се сърди ;)

Някой път познавам, друг път греша, благодарна съм на всички обратни връзки- които са изключително полезни като минат месеци. Имаше тук едно момиченце Рене, бях й тълкувала един хорар от ноември пръво положително, после по- малко положително, а след това й разгледах първия и най- валиден хорар ОТ АВГУСТ - казах й че няма скоро  да има развитие, господина й си има друга  и т.н, посъветвах я след НГ да пита пак...и тя дефакто преди няколко седмици сама писа тук, че се съмнява, че в живота му има друга и направи пак хорар, както и да е.
Но какво излиза- че августовския й хорар е показал тенденции, които на нея, чак декември й стават ясни.
Тя поне 3-4 хорара беше пуснала междувременно- е, не помага.
За това- Изчаквайте да мине време и давайте тогава ОВ, за да сме си взаимно полезни.

rene :58:  С най- добри чувства към теб, без упрек- просто историята ти е подходяща за пример.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #5216 -: Декември 16, 2013, 01:35:53 pm »
така е zikovu, права си. и аз кога позня, кога не, но предупреждавам хората, че астрологията ми е само хоби и винаги мога да сгреша :)
и неведнъж съм казвала, че хорарната е най-трудна, въпреки, че на пръв поглед изглежда най-лесна. учи се с много практика.

« Отговор #5217 -: Декември 16, 2013, 04:26:30 pm »
Цитат
тъй като Луната У1 за него ще извърши опозиция със Сатурн У1 за теб

Е как като Луната е в близнаци, а Сатурна в скорпион?
ами ей така, видяла съм я рогата и в телец   
бях с температура и на легло два дни, човек съм, а не компютър  :P

..съжалявам за заболяването ти ,Акрукс..дано вече си добре...всичко друго се нарежда някак..... :blink:

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #5218 -: Декември 16, 2013, 05:18:45 pm »
Отиваш в astro.com => free horoscopes => Horoscope drawings and calculations => chart drawing ascendant и построяваш карта за датата и часа в който си задала въпроса
*половината форум

Благодаря! (за поправката също, не знам как съм могла да напиша подобна глупост  :-[)

Сега отново задавам въпрос!
Ще го видя ли отново? На живо!

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5219 -: Декември 16, 2013, 06:18:31 pm »
късно е либе за китка ;D ;D ;D

тук е един форум! аз няма да обяснявам, че и пари съм давала за прогнози за едно или друго дето са били грешни.
а тука- съвети без пари, с желание дадени, мисля, че никой не ни се сърди и няма право да се сърди ;)

Някой път познавам, друг път греша, благодарна съм на всички обратни връзки- които са изключително полезни като минат месеци. Имаше тук едно момиченце Рене, бях й тълкувала един хорар от ноември пръво положително, после по- малко положително, а след това й разгледах първия и най- валиден хорар ОТ АВГУСТ - казах й че няма скоро  да има развитие, господина й си има друга  и т.н, посъветвах я след НГ да пита пак...и тя дефакто преди няколко седмици сама писа тук, че се съмнява, че в живота му има друга и направи пак хорар, както и да е.
Но какво излиза- че августовския й хорар е показал тенденции, които на нея, чак декември й стават ясни.
Тя поне 3-4 хорара беше пуснала междувременно- е, не помага.
За това- Изчаквайте да мине време и давайте тогава ОВ, за да сме си взаимно полезни.

rene :58:  С най- добри чувства към теб, без упрек- просто историята ти е подходяща за пример.

оп....ето ме и мен.... :P
така е,права си!сега пуснах нов хорар,както ти ме посъветва,но наистина тенденцията от август се разви сега.