Здравейте на всички! Ще може ли да проверим нещо по тази карта: влюбен ли е в мен господинът Х.?
Елиф- нека и аз да опитам. Да, той е влюбен в теб- приема те на трон и е екзалтиран в същото време- какъв по- хубав знак от това. Но е стагниран момента, изпитва моменти на страх и отчаяние, основен приоритет му е работата, не е настроен за резки промени в личен план.
Да, между основните ви сигнификатори няма контакт, луната няма как да извърши пренос защото ще бъде "възпряна" от сатурна, НО пък Луна- ти и Юпитер- той вървят към съвпад(без намеса) в чудесен знак- в който и двете планети са щастливи, съвпада ще се извърши малко след точката сириус - това ме кара да мисля,че двамата ще бъдете заедно и ще бъдете щастливи, но не мисля, че нещата ще се развиват бързо.
Вашите чувства-Марс и Венера са във взаимна рецепция, Марс приема Венера на трон, Венера- Марс в екзалтация, това е силна взаимна рецепция с Ранг +9 и обещава хубав развой дори и при напрегнат аспект (какъвто предстои).
да, ти ще се разколебаваш, ще ти се отщява, ще се отказваш, но после пак наново (предстои ретроградност на венера- у5 за теб)Скоро нещо може да те разочоварова като поведение от човека...но мисля, че в следващата половин година отношенията ви ще се вървят и ще се развиват. Ако ти не полудееш много и не се откажеш от него..(заради опозето на венера с луната и ретрофазата)..но ми се струва, че ще си върви кервана.