Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042121 Прегледи
*

elif

• 48
Re: Хорар за любов
« Отговор #5240 -: Декември 18, 2013, 04:23:23 pm »
По тази карта ти изглеждаш силно влюбена, направо отчаяна по него - У1 Меркурий заточен на върха на 7-ми дом. Той (Юпитер) те харесва (в знак на Луната), чувства се добре в твоята компания (екзалтиран), но е нещо резервиран може би (ретрограден).

Благодаря за отговора, Мирабела. Че съм увлечена по него, увлечена съм. Чак отчаяна - нямам причина за отчаяние на този етап поне. От негова страна има активен интерес, но имаме и пречки - географски, а и не само. Какво развитие би прогнозирала на тези отношения?

« Отговор #5241 -: Декември 18, 2013, 04:24:27 pm »
Виктория, гледам първата ти карта, най-първата, която си поставила в този форум - от октомври месец 2013 г. Според мен отговорът на въпроса дали ще се съберете е отрицателен. Надявам се, че греша в тълкуванието си. Поздрави и весели празници!

« Отговор #5242 -: Декември 18, 2013, 04:32:52 pm »
Елиф, няма сходящ аспект между управителите ви, за да напиша, че ще започнете сериозна връзка. Луната ще направи пренос на светлина между Юпитер (него) и Меркурий (теб), но аспектът с Меркурий е напрегнат - опозиция. А след нея предстои и опозиция с Венера - сигнификатор на любовта и връзките. Чудя се дали ти самата ще бъдеш наясно какво точно искаш от него и от отношенията ви (опозиция между двата ти сигнификатори Луна и Меркурий). Не мисля, че в крайна сметка ще бъдеш доволна от развитието на отношенията ви. Напрегнат аспект между Луната и управителя на 1-ви дом може да се прояви точно така - питащият не е доволен от резултата. Отношенията ви би трябвало да продължат такива, каквито са към момента заради сходящия съвпад между тронова Луна и неговия управител Юпитер. Но за започване на връзка търся сходящ аспект между У1 и У7, който не е наличен в картата.

Не сте имали наскоро разминаване в принципни позиции (квинкокс между Меркурий и Юпитер), след което той да се е отдръпнал (ретро Юпитер)?

Виж, надявам се, че греша. Успех и на теб!

*

elif

• 48
« Отговор #5243 -: Декември 18, 2013, 04:49:15 pm »
Благодаря ти за подробното тълкуване, Мирабела! В последните ни разменени реплики с него имаше елемент на разминаване или поне аз така го приех, нямахме възможност да го обсъдим, защото трябваше да пътуваме в различни посоки, а пък не е за телефон такъв разговор. След това 3-4 дни не сме се чували, не знам дали може да се тълкува като отдръпване, принципно би могло, макар че той беше и под огромно напрежение, аз самата на негово място не бих търсила никого. Сега ме търси отново, но не знам какво се крие зад това търсене. Надявах се астрологията да помогне. И да, към момента не мога да съм напълно сигурна какво ще искам от тези отношения. 

*

elif

• 48
« Отговор #5244 -: Декември 18, 2013, 08:18:10 pm »
Благодаря ти за подробния анализ, Акрукс! Не знам какво да мисля вече. Много усилия влага, всичко за единия секс ли да е. Но хора всякакви. Аз пък не съм склонна на връзка на сексуална основа, искам много повече, ако не с него - с друг. Каквото има да става, ще стане.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #5245 -: Декември 18, 2013, 08:23:49 pm »
Здравейте въпростът ми е "ще бъдем ли заедно с Х на Коледа(празниците) тази година" В общи линии виждам, че отговорът е не поне според мен, няма хармонични аспекти между У1 и У7 няма пренос на светлина, всъщност У1 и У7 ли се гледат при този въпрос? От друга страна У7 е в 4-ти дом. Ще съм благодарна на всякаква допълнителна информация.
« Последна редакция: Декември 18, 2013, 09:11:32 pm от Rose »

« Отговор #5246 -: Декември 18, 2013, 08:39:08 pm »
Да знаеш, че тоз господин има някаква друга дама, тоя нептун е от там- някакви скрити срещи чудесии...или пък въжделения...дали не е тази обща позната...?

За другото не знам колко ме е харесал и т.н, но за цитираното така е, права си, така беше.

И ти и акрукс познахте, нещо определено не ми дойде по-голяма муза хахаха и си прецених, че няма да се занимавам.  :blink:

« Отговор #5247 -: Декември 18, 2013, 09:18:25 pm »
Виктория, гледам първата ти карта, най-първата, която си поставила в този форум - от октомври месец 2013 г. Според мен отговорът на въпроса дали ще се съберете е отрицателен. Надявам се, че греша в тълкуванието си. Поздрави и весели празници!
Благодаря за отговора! Явно не грешиш :( Весели празници! :))
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5248 -: Декември 18, 2013, 09:19:26 pm »
  Здравейте :) Пиша отново по стар хорар На 13-ти се видяхме ..поздравихме се казахме си някой и друга думичка и това беше. Преди  ден си писахме (а не бяхме си общували кажи речи от 2 месеца) той се извини за реакцията си на 13-ти, каза че се е притеснил и аз грубо му отговорих добре ..и това беше :(   
 Може да съм нетърпелива..но реших да Ви информирам и да Ви попитам този последния ми хорар вече е изтекъл? може ли да задам нов и ако да може ли да ме насочите как по точно да се изразя просто искам да разбера ''дали ще се съберем като двойка'' или за него всичко е приключило когато се разделихме  или да изчакам Януари да си задам въпроса или няма смисъл за нов хорар :(

Благодаря Ви много и Весели празници :)

аз както и преди месец- два съм ти казала- до януари няма развой при вас- според мен има смисъл да питаш след този момент
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5249 -: Декември 18, 2013, 09:20:41 pm »
Да знаеш, че тоз господин има някаква друга дама, тоя нептун е от там- някакви скрити срещи чудесии...или пък въжделения...дали не е тази обща позната...?

За другото не знам колко ме е харесал и т.н, но за цитираното така е, права си, така беше.

И ти и акрукс познахте, нещо определено не ми дойде по-голяма муза хахаха и си прецених, че няма да се занимавам.  :blink:

ейй..готина шапка ;)

« Отговор #5250 -: Декември 18, 2013, 09:29:08 pm »
  Здравейте :) Пиша отново по стар хорар На 13-ти се видяхме ..поздравихме се казахме си някой и друга думичка и това беше. Преди  ден си писахме (а не бяхме си общували кажи речи от 2 месеца) той се извини за реакцията си на 13-ти, каза че се е притеснил и аз грубо му отговорих добре ..и това беше :(   
 Може да съм нетърпелива..но реших да Ви информирам и да Ви попитам този последния ми хорар вече е изтекъл? може ли да задам нов и ако да може ли да ме насочите как по точно да се изразя просто искам да разбера ''дали ще се съберем като двойка'' или за него всичко е приключило когато се разделихме  или да изчакам Януари да си задам въпроса или няма смисъл за нов хорар :(

Благодаря Ви много и Весели празници :)

аз както и преди месец- два съм ти казала- до януари няма развой при вас- според мен има смисъл да питаш след този момент
Благодаря ти Zikovu :) ..ще чакам търпеливо Януари :) Весел Декември!
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

« Отговор #5251 -: Декември 18, 2013, 09:46:47 pm »

ейй..готина шапка ;)

АХахах какво да правиш, трябва коледно настроение!!!  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5252 -: Декември 19, 2013, 09:47:38 am »
Здравейте на всички! Ще може ли да проверим нещо по тази карта: влюбен ли е в мен господинът Х.?

Елиф- нека и аз да опитам. Да, той е влюбен в теб- приема те на трон и е екзалтиран в същото време- какъв по- хубав знак от това. Но е стагниран момента, изпитва моменти на страх и отчаяние, основен приоритет му е работата, не е настроен за резки промени в личен план.
Да, между основните ви сигнификатори няма контакт, луната няма как да извърши пренос защото ще бъде "възпряна" от сатурна, НО пък Луна- ти и Юпитер- той вървят към съвпад(без намеса) в чудесен знак- в който и двете планети са щастливи, съвпада ще се извърши малко след точката сириус - това ме кара да мисля,че двамата ще бъдете заедно и ще бъдете щастливи, но не мисля, че нещата ще се развиват бързо.
Вашите чувства-Марс и Венера са във взаимна рецепция, Марс приема Венера на трон, Венера- Марс в екзалтация, това е силна взаимна рецепция с Ранг +9 и обещава хубав развой дори и при напрегнат аспект (какъвто предстои).

да, ти ще се разколебаваш, ще ти се отщява, ще се отказваш, но после пак наново (предстои ретроградност на венера- у5 за теб)Скоро нещо може да те разочоварова като поведение от човека...но мисля, че в следващата половин година отношенията ви ще се вървят и ще се развиват. Ако ти не полудееш много и не се откажеш от него..(заради опозето на венера с луната и ретрофазата)..но ми се струва, че ще си върви кервана.
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 11:05:06 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5253 -: Декември 19, 2013, 09:59:16 am »
Здравейте въпростът ми е "ще бъдем ли заедно с Х на Коледа(празниците) тази година" В общи линии виждам, че отговорът е не поне според мен, няма хармонични аспекти между У1 и У7 няма пренос на светлина, всъщност У1 и У7 ли се гледат при този въпрос? От друга страна У7 е в 4-ти дом. Ще съм благодарна на всякаква допълнителна информация.

Така зададен въпроса не ми е ясен. След като не е хорар за взаимоотношения, ти питаш дали ти предстои среща с определен човек, дали желната среща ще се осъществи? Или дали ще си ДОЙДЕ за празниците (има ли пътуване включено като фактор)? Или е въпрос на желание за добро прекарване на празниците?...не разбирам...

Иначе ако е твое желание изглежда да стане- заради доброто положение на луната и предстоящия съвпад- на мерка, желанието ти- с теб. Но нямам много опит с такъв тип въпроси, за да отчета до колко "работят"
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 10:22:23 am от zikovu »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5254 -: Декември 19, 2013, 11:12:50 am »
Има ли връзка с нея, влюбен ли е в нея?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5255 -: Декември 19, 2013, 11:24:48 am »
sladurke- аз по един минал хорар ти бях казала за някаква жена при един господин, това същия ли е?

Ами да- мисля, че има връзка с нея, но да е много влюбен..мисля, че не е. Много е уплаешн от нещо тоз човек, стегнали са го гащите- не знам от какво се е параноясал така. И мисля, тя го гържи с нещо в шах. :lol:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5256 -: Декември 19, 2013, 11:26:50 am »
Същия е Зико. Абсурдно ми изглежда ама знае ли човек :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5257 -: Декември 19, 2013, 11:31:16 am »
много силно почертан 8ми негов дом- страха, паранои, съмненя и комплекси...
хм..също и парите на другия- да не би да изпитва "страхопочитание" към нея..поради някакви финансови дивиденти? това възможно ли е?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5258 -: Декември 19, 2013, 11:32:02 am »
Не, не е възможно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5259 -: Декември 19, 2013, 11:34:28 am »
странна е тази работа- виж, че неговия у5 е във 2рия дом- ми не знам...струва ми се има някакъв финансов въпрос. :rolleyes: самата венера в коза има..лек меркантилизъм...има интереси тук, и от негова, може би и нейна страна- не знам. Със силно подчетан 2ри дом- може да има някаква угодия на битово ниво. Няма големи чувства. Имала съм такива отношения.