Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040609 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Хорар за любов
« Отговор #5260 -: Декември 19, 2013, 11:40:52 am »
От нейна страна съм сигурна, че има интерес, а може би и чувства. Но от негова не съм си и помисляла, че може да има нещо повече от общи приказки, колегиалност, нещо такова.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5261 -: Декември 19, 2013, 11:48:23 am »
е 2ри дом какво е- УГОДИЯ. Може да му е омръзнало да бъде сам и да търси някой, с който да споделя битовото си ежедневие, да пълни стомаха с хапване, да се "изпразва" (сори, че така ще го кажа) преди заспиване и квото там...страх да не е самотен, нежелание да е сам. Поне моето виждане е такова- нека и другите да кажат.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #5262 -: Декември 19, 2013, 05:20:10 pm »
Здравейте въпростът ми е "ще бъдем ли заедно с Х на Коледа(празниците) тази година" В общи линии виждам, че отговорът е не поне според мен, няма хармонични аспекти между У1 и У7 няма пренос на светлина, всъщност У1 и У7 ли се гледат при този въпрос? От друга страна У7 е в 4-ти дом. Ще съм благодарна на всякаква допълнителна информация.

Така зададен въпроса не ми е ясен. След като не е хорар за взаимоотношения, ти питаш дали ти предстои среща с определен човек, дали желната среща ще се осъществи? Или дали ще си ДОЙДЕ за празниците (има ли пътуване включено като фактор)? Или е въпрос на желание за добро прекарване на празниците?...не разбирам...

Иначе ако е твое желание изглежда да стане- заради доброто положение на луната и предстоящия съвпад- на мерка, желанието ти- с теб. Но нямам много опит с такъв тип въпроси, за да отчета до колко "работят"
Благодаря ти Zikovu.
Да и аз се усетих, че въпроса го зададох емоционално и не беше много ясен затова и се затрудних кои домове да гледам. Въпросът е "ще бъдем ли заедно на празницие" няма включено пътуване, виждаме се редовно, но някак си все не можем да се разберем или планираме какво ще правим заедно за празниците и в мен остава едно усещане, че май накрая той ще си е с неговата компания и семейство аз с моите.
При следващ хорар обещавам да мисля преди да изтряскам въпроса.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5263 -: Декември 19, 2013, 05:25:29 pm »
Венера У2 в 5д- харчи пари за развлечения, за хазарт, по дете/деца ако има
Ако "нея" я разглеждаме по Луната, като основен сигнификатор на въпроса, то има харесване от негова страна, но като приятел, нямат връзка и не се очертава да има.

Благодаря, Акрукс, на мен въобще не ми беше хрумнало, че тя е по луната като сигнификатор на въпроса. Но има логика, защото така показва, че картата е радикална - съответства на въпроса.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5264 -: Декември 19, 2013, 11:16:19 pm »
харесва те. но развитие не виждам с нея в близко бъдеще. Какво те е стегнало теб, обиден си от нещо, чувстваш се безсилен по повод на ситуацията , не ти хрумва как да действаш..може би има нещо такова като..да сте изпуснали момента :-\
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 11:20:27 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5265 -: Декември 19, 2013, 11:35:28 pm »
Вижда се, че я харесваш- заточен си в знак на юпитер, но си изгорен, измъчваш се от това, а между другите сигнификатори има взаимна рец. но за сега предполагам нещата ще останат както са. радвай се на това, бъдете си близки, ако решите да сте гаджета някой ден- това би се случило напълно естествено. Не е безразлична към теб, споко

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5266 -: Декември 20, 2013, 08:50:14 am »
На един приятел се похвалих, че ми е изтълкуван много точно хорара и ме помоли да пусна и неговия от вчера.  :-[
Утре ще на купон и пита дали ще намери некоя мома  ;D за свалка или секс.  :blink:

не мисля, че ще се случи нещо изключително...някоя мацка може да му грабне окото...но не виждам да стане работата- тя нещо може да не го отрази много :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5267 -: Декември 20, 2013, 12:26:35 pm »
Здравейте въпростът ми е "ще бъдем ли заедно с Х на Коледа(празниците) тази година" В общи линии виждам, че отговорът е не поне според мен, няма хармонични аспекти между У1 и У7 няма пренос на светлина, всъщност У1 и У7 ли се гледат при този въпрос? От друга страна У7 е в 4-ти дом. Ще съм благодарна на всякаква допълнителна информация.

Така зададен въпроса не ми е ясен. След като не е хорар за взаимоотношения, ти питаш дали ти предстои среща с определен човек, дали желната среща ще се осъществи? Или дали ще си ДОЙДЕ за празниците (има ли пътуване включено като фактор)? Или е въпрос на желание за добро прекарване на празниците?...не разбирам...

Иначе ако е твое желание изглежда да стане- заради доброто положение на луната и предстоящия съвпад- на мерка, желанието ти- с теб. Но нямам много опит с такъв тип въпроси, за да отчета до колко "работят"
Благодаря ти Zikovu.
Да и аз се усетих, че въпроса го зададох емоционално и не беше много ясен затова и се затрудних кои домове да гледам. Въпросът е "ще бъдем ли заедно на празницие" няма включено пътуване, виждаме се редовно, но някак си все не можем да се разберем или планираме какво ще правим заедно за празниците и в мен остава едно усещане, че май накрая той ще си е с неговата компания и семейство аз с моите.
При следващ хорар обещавам да мисля преди да изтряскам въпроса.

:blink: ми добре- в такъв случай си оставам на становището, че ще сте заедно, като понеже става дума за твое желание относно прекарването на празника и съм гледала 1ви към 5ти и у11 към у1,5. Дай обратна връзка да видим правилно ли съм определила домовете!

*

elif

• 48
« Отговор #5268 -: Декември 20, 2013, 01:46:19 pm »
Здравейте на всички! Ще може ли да проверим нещо по тази карта: влюбен ли е в мен господинът Х.?

Елиф- нека и аз да опитам. Да, той е влюбен в теб- приема те на трон и е екзалтиран в същото време- какъв по- хубав знак от това. Но е стагниран момента, изпитва моменти на страх и отчаяние, основен приоритет му е работата, не е настроен за резки промени в личен план.
Да, между основните ви сигнификатори няма контакт, луната няма как да извърши пренос защото ще бъде "възпряна" от сатурна, НО пък Луна- ти и Юпитер- той вървят към съвпад(без намеса) в чудесен знак- в който и двете планети са щастливи, съвпада ще се извърши малко след точката сириус - това ме кара да мисля,че двамата ще бъдете заедно и ще бъдете щастливи, но не мисля, че нещата ще се развиват бързо.
Вашите чувства-Марс и Венера са във взаимна рецепция, Марс приема Венера на трон, Венера- Марс в екзалтация, това е силна взаимна рецепция с Ранг +9 и обещава хубав развой дори и при напрегнат аспект (какъвто предстои).

да, ти ще се разколебаваш, ще ти се отщява, ще се отказваш, но после пак наново (предстои ретроградност на венера- у5 за теб)Скоро нещо може да те разочоварова като поведение от човека...но мисля, че в следващата половин година отношенията ви ще се вървят и ще се развиват. Ако ти не полудееш много и не се откажеш от него..(заради опозето на венера с луната и ретрофазата)..но ми се струва, че ще си върви кервана.

Zikovu, безкрайно ти благодаря за подробния и благоприятен анализ! Силно се надявам нещата да се развиват положително.

*

elif

• 48
« Отговор #5269 -: Декември 20, 2013, 09:32:00 pm »
Акрукс, не си ме разочаровала, напротив - всеки анализ по картите ми е ценен и интересен, не е задължително да ми харесва (към момента). Първо, гледам да не се хващам като удавник за сламка за астрологията, макар че ми е помощ и ориентир в редица ситуации и второ, по принцип от дистанцията на времето дори и лошото виждам, че е било за добро. Много съм признателна за всеки направен коментар. Мога да помогна с обратна връзка след време, тъй като анализите са разнопосочни в случая.

Весели празници на всички!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5270 -: Декември 20, 2013, 10:56:05 pm »
И аз искам да пусна един въпрос.. относно бившият ми приятел, с който наскоро се разделихме...какво наскоро, сега виждам че е минал почти месец откакто пуснах тук въпрос дали е окончателна раздялата ни... тогава ми казахте, че вероятно той ще предприеме стъпки към сдобряване.. Може би е рано и не е точно обратна връзка, но той не е спрял да ми пише от тогава...през няколко дни.. което ми е много странно...и така, знам че много му липсвам и всеки ден мисли за мен и на мен също ми е много мъчно  :( и знам, че няма друга жена, ама наистина не го разбирам това... Ако не иска да бъде с мен и не го чувства, ок... кофти ще ми е, но трябва да продължа напред, а той продължава да "присъства" и не знам какво да си мисля..

Не знам дали е удачно да задавам отново въпрос, но попитах "ще се съберем ли отново с Х.?"

По картата: все се чудя Сатурн или Уран да търся като упр на Водолей? Ако го отчета като Уран, той е в мой 9ти (тоест далеч от мен - физически, което е така) и негов 3ти на комуникацията (която не прекъсва) Аз съм екзалтирана там, което може би е знак, че все още си ме харесва? А Сатурн е в мой 4ти на миналото...Аз идвам от съвпад с негов упр. на 5ти, това как би трябвало да се тълкува? Също ми направи впечатление, че Луната е в съвпад с неговата в натала.
Последния аспект на Луната е опозиция с Венера - упр на 4ти дом за него (края) тоест това не е края, дали така може да се тълкува? но тя е и упр. на мой трети... и тнт.. И тази Луна в 12ти дом какво прави, това не означаваше ли че аз крия нещо или че има нещо тайно?

« Отговор #5271 -: Декември 21, 2013, 05:20:27 am »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта: "Минава ли през ума на (по име) да се разведе?" Мисля, че има проблем в брака му, но не знам колко далече е готов да стигне (за периода на хорара поне). Благодаря предварително за коментарите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5272 -: Декември 21, 2013, 08:46:43 am »
Окончателна ли е раздяла ни с Х.?

Има забрана в картата между у на 1ви и 5ти домове, но и опозе Луна МЦ. Няма да сте заедно в близкото бъдеще, но същевеременно не мисля, че е окончателна раздялата.

Фрея- напомням ти коментара си по предната ти карта. До края на февруари не би трябвало да се случи нещо по- различно от това, което картата е показала тогава..тоест- едва ли ще се съберете до края на февруари, може би след това.
« Последна редакция: Декември 21, 2013, 02:51:45 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5273 -: Декември 21, 2013, 08:52:55 am »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта: "Минава ли през ума на (по име) да се разведе?" Мисля, че има проблем в брака му, но не знам колко далече е готов да стигне (за периода на хорара поне). Благодаря предварително за коментарите.

Мисля, че човека иска да се разведе, но е възпрепятстван, не може. Заради обещание, което е дал, заради някакви близки роднини

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5274 -: Декември 21, 2013, 09:09:30 am »
На един приятел се похвалих, че ми е изтълкуван много точно хорара и ме помоли да пусна и неговия от вчера.  :-[
Утре ще на купон и пита дали ще намери некоя мома  ;D за свалка или секс.  :blink:

не мисля, че ще се случи нещо изключително...някоя мацка може да му грабне окото...но не виждам да стане работата- тя нещо може да не го отрази много :lol:

Аза- дай обратна връзка   :lol:

« Отговор #5275 -: Декември 21, 2013, 10:11:06 am »

Мисля, че човека иска да се разведе, но е възпрепятстван, не може. Заради обещание, което е дал, заради някакви близки роднини

Благодаря, Zikovu. Със сигурност няма да е безпроблемен един развод при него, но се чудя дали напред във времето ще се реши на такава стъпка.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5276 -: Декември 21, 2013, 10:20:18 am »

Благодаря, Zikovu. Със сигурност няма да е безпроблемен един развод при него, но се чудя дали напред във времето ще се реши на такава стъпка.

близките месеци не виждам развитие в тази посока.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5277 -: Декември 21, 2013, 12:13:32 pm »
Freya, Луната У12 в съвпад с Юпитер У5 в 12д- добре укриваш чувствата си, на които си дала малко почивка- Юпитер е ретро и предполага отлагане. Луната като втори твой представител е извършила хармоничен аспект със Сатурн У1 за него, Слънцето У1 за теб също е в хармоничен разходящ аспект с Уран у1 за него, който е вече директен- не сте скъсали окончателно и фатално, така че може да се съберете. Негативния аспект на Луната с негов у3 и твой у3 може да показва затруднение откъм срещи, нали е надалеко, но пък макар с нехармонични аспекти осъществява пренос на светлина и може да продължите общуването чрез комуникация.
Да, общо взето е така.. благодаря ти

Окончателна ли е раздяла ни с Х.?

Има забрана в картата между у на 1ви и 5ти домове, но и опозе Луна МЦ. Няма да сте заедно в близкото бъдеще, но същевеременно не мисля, че е окончателна раздялата.

Фрея- напомням ти коментара си по предната ти карта. До края на февруари не би трябвало да се случи нещо по- различно от това, което картата е показала тогава..тоест- едва ще се съберете до края на февруари, може би след това.

Ок, ще имам в предвид до тогава.. да не питам пак, че не мога да се сдържа..   Февруари не е толкова далеч.. ще се разбере, благодаря

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5278 -: Декември 21, 2013, 02:23:18 pm »
Значи не е пил достатъчно :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5279 -: Декември 21, 2013, 02:31:41 pm »
Значи не е пил достатъчно :P

за да може да отдели тялото от главата, верно, трябвало му е поне още едно "малко"за да му се размаже съвсем картината ;D