И аз искам да пусна един въпрос.. относно бившият ми приятел, с който наскоро се разделихме...какво наскоро, сега виждам че е минал почти месец откакто пуснах тук въпрос дали е окончателна раздялата ни... тогава ми казахте, че вероятно той ще предприеме стъпки към сдобряване.. Може би е рано и не е точно обратна връзка, но той не е спрял да ми пише от тогава...през няколко дни.. което ми е много странно...и така, знам че много му липсвам и всеки ден мисли за мен и на мен също ми е много мъчно

и знам, че няма друга жена, ама наистина не го разбирам това... Ако не иска да бъде с мен и не го чувства, ок... кофти ще ми е, но трябва да продължа напред, а той продължава да "присъства" и не знам какво да си мисля..
Не знам дали е удачно да задавам отново въпрос, но попитах "ще се съберем ли отново с Х.?"
По картата: все се чудя Сатурн или Уран да търся като упр на Водолей? Ако го отчета като Уран, той е в мой 9ти (тоест далеч от мен - физически, което е така) и негов 3ти на комуникацията (която не прекъсва) Аз съм екзалтирана там, което може би е знак, че все още си ме харесва? А Сатурн е в мой 4ти на миналото...Аз идвам от съвпад с негов упр. на 5ти, това как би трябвало да се тълкува? Също ми направи впечатление, че Луната е в съвпад с неговата в натала.
Последния аспект на Луната е опозиция с Венера - упр на 4ти дом за него (края) тоест това не е края, дали така може да се тълкува? но тя е и упр. на мой трети... и тнт.. И тази Луна в 12ти дом какво прави, това не означаваше ли че аз крия нещо или че има нещо тайно?